alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.279
- Πόντοι
- 8.006
Ο δικος σου που εκλεισε τις τραπεζες και μας χρεωκοπησε πότε μιλαει?μιλάει τωρα ο μαλάκας σου αλεξ!
Ο δικος σου που εκλεισε τις τραπεζες και μας χρεωκοπησε πότε μιλαει?μιλάει τωρα ο μαλάκας σου αλεξ!
Για βρες μου το λινκ που λεω οτι η ΝΔ θα προηγειται 3-4 μοναδες.Το να μιλάς για σανό εσύ που έβαζες και στοίχημα ότι στις εκλογές η ΝΔ θα προηγείται με 3-4 μονάδες είναι αστείο. Αλλά δεν πειράζει...όλοι έχουν δικαίωμα να λένε την γνώμη τους
Μας γραψανε στ' αρχιδια τους και πηγαν μια χαρα.Mε τα χρηματιστηρια τελικα τι εγινε?
μιλάνε οι κλέφτες των τελευταιων 40ετων!!!!!!!!!!!!Ο δικος σου που εκλεισε τις τραπεζες και μας χρεωκοπησε πότε μιλαει?
Αυτες που ικετευεις να σε δανεισουν για να μην ψοφησεις απο την πεινα.
Σαν τον αλλον που ειπε στον ΓΑΠ "για χαρη της πατριδας κοψε μου και τη συνταξη"?
μιλάνε οι κλέφτες των τελευταιων 40ετων!!!!!!!!!!!!
Δεν έχω μάθει να ικετεύω κανέναν και για κανένα λόγο.
Όλα έχουν και ένα όριο. Πολιτική αντιπαράθεση μαζί σου δεν γίνεται να κάνω.
Αν θέλεις να λέμε ανέκδοτα οκ.
Φυσικα δεν θα κανεις, αφου δεν μπορεις.Δεν έχω μάθει να ικετεύω κανέναν και για κανένα λόγο.
Όλα έχουν και ένα όριο. Πολιτική αντιπαράθεση μαζί σου δεν γίνεται να κάνω.
Αν θέλεις να λέμε ανέκδοτα οκ.
οπως και οιαλλοι που λεγαν αλητη προδοτη σαμαρα
Με μεγάλες απώλειες άνοιξαν τα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια ενώ νωρίτερα τα ασιατικά είχαν κλείσει με εξίσου σημαντικές απώλειες, σημάδι ότι οι επενδυτές δεν είχαν υπολογίσει το ενδεχόμενο αδιεξόδου στις συνομιλίες Ελλάδας- Ευρωζώνης. Ωστόσο γρήγορα τα μεγάλα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια περιόρισαν τις απώλειες με τους περισσότερους γενικούς δείκτες να καταγράφουν μικρά κέρδη στις 10:20 ώρα Ελλάδας.
Τυπε χτες ακουστηκε οτι ειναι ο Αντισθενης αυτοςαποκλειστικο, ο σαβρουκος στην ουρα των ατμ
Δεν θα κανει αντιπαραθεση μαζι σου. Αν θες κανενα ανεκδοτο οκαλλαξε το λοιπον - αυτες που η κυβερνηση συριζα παρακαλαει ακομα και τωρα για δανεικα μπας και δεν γλυτωσουμε την ζιμπαμπουε
Για βρες μου το λινκ που λεω οτι η ΝΔ θα προηγειται 3-4 μοναδες.
Περιμενω.
Δεν βιαζομαι.
Απλως σε προειδοποιω οτι δεν θα το βρεις.
Mε τα χρηματιστηρια τελικα τι εγινε?
Καταστραφηκανε οι ξενοι τύπε?