redmanftw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 96
- Πόντοι
- 376
Έιχε και γκομενάκια στο σκάφος τύπε Κάτι βλέπω εκεί αριστερά ;)
Έιχε και γκομενάκια στο σκάφος τύπε Κάτι βλέπω εκεί αριστερά ;)
na valei web banking na plironei xoris periorismous o gidovoskosΕσύ τι λες τύπε;
Πως θα πληρώνουν τα sites που φιλοξενούνται σε ξένους servers όπως το bou.com;
ο λεφτινς γιατι φαινεται επισκεπτης τυπε? τι παρασκηνιο παιχτηκε?o leftins είναι επαγγελματίας διαδηλωσάκιας;
Όποιος/όποια νομίζει ότι το δημοψήφισμα είναι αυτό που του λέει η συμμορία αλητών, κάνει λάθος. Αυτοί στους οποίους απευθύνεται (Γιουνκέρ, Ολάντ κλπ. κλπ.) είναι ξεκάθαροι: είναι ΝΑΙ ή όχι στην Ευρώπη. Είναι ΝΑΙ ή όχι στο ευρώ.
Όποιος/όποια νομίζει ότι μετά την καταστροφή "ο κόσμος θα βγεί στους δρόμους και θα αντιδράσει" κάνει επίσης λάθος. Δεν έχει κανείς καμία τύχη απέναντι σε επαγγελματίες διαδηλωσάκηδες/πληρωμένους τραμπούκους και παρακρατικούς.
Το ΝΑΙ είναι η τελευταία ευκαιρία λοιπόν.
Έδωσε φλασάκι και λαπτόπι σε όσους ήταν δικαιούχοι του κοινωνικού μερίσματος τύπεθα εχουμε δωρεαν wi-fi του Σαμαρα
Δεν ξέρω τώρα που μου το λες εσύ το πρόσεξα τύπε.Κρίμα τον είχαμε ανάγκηο λεφτινς γιατι φαινεται επισκεπτης τυπε? τι παρασκηνιο παιχτηκε?
"Έδωσε φλασάκι και λαπτόπι σε όσους ήταν δικαιούχοι του κοινωνικού μερίσματος τύπε
Ο Τσίπρας ακόμα να δώσει το κούπονι για την Ανθρωπιστική κρίση
παντως ειχε βαλει και επιλογη nein.
Να και το ψηφοδέλτιο του Αδόλφου Χίτλερ για την προσάρτηση της Αυστρίας.
Βλέπετε καμία ομοιότητα;
Όποιος ερμηνεύει το δημοψήφισμα σύμφωνα με τους Ευρωπαίους μπορεί και να μετακομίσει ελεύθερα. Εκεί τον καταλαβαίνουν καλύτερα.
Εδώ θα μείνουν οι ''αλήτες''.
"Σκοτωθηκε στην προσπαθεια της να αυτοκτονησει.."Αλιβέρι: Προσπάθησε να κρεμαστεί και έπεσε στο πηγάδι!
Στα “μαύρα ντύθηκε” το χωριό Περιβόλια του Δήμου Κύμης - Αλιβερίου, καθώς χθες το μεσημέρι βρέθηκε νεκρή μια 75χρονη γυναίκα, η οποία έπεσε σε πηγάδι 10 μέτρων και βρήκε τραγικό θάνατο.
Ήταν στις 15:00 το μεσημέρι όταν η άτυχη ηλικιωμένη έδεσε θηλιά στο λαιμό της και προσπάθησε να κρεμαστεί με σχοινί, το οποίο ωστόσο κόπηκε, με αποτέλεσμα η 75χρονη να καταλήξει στο πάτο του πηγαδιού, σε βάθος 12 μέτρων. Την 75χρονη βρήκε συγγενικό της πρόσωπο, που την αναζητούσε, ενώ η αστυνομία αρχικά απέκλεισε την εγκληματική ενέργεια.
Σύμφωνα με πληροφορίες η ηλικιωμένη γυναίκα είχε προσπαθήσει να αυτοκτονήσει και στο παρελθόν, ενώ λάμβανε φαρμακευτική αγωγή. Προανάκριση διενεργεί το Α.Τ. Αλιβερίου.
δολοφονοι τσυριζαιοι
τον εφαγε η ακροδεξια μαφια του μπου θα ζητησει επιδομα αντιστασιακυ τωραΔεν ξέρω τώρα που μου το λες εσύ το πρόσεξα τύπε.Κρίμα τον είχαμε ανάγκη