tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.724
- Πόντοι
- 1.306
Η φίλη usa γιατί έβγαλε επαχθές το χρέος του ιρακ μαλάκα;;;;
δικιά σου φιλενάδα είναι να την ρωτήσεις…
Η φίλη usa γιατί έβγαλε επαχθές το χρέος του ιρακ μαλάκα;;;;
μόνος σου αόρατος μαζί ανίκητοι
όλοι μαζί ενωμένοι και αλληλέγγυοι μέχρι τη νίκη
Οι γερμανοί θα είναι πάντα γερμανοί στις διαπραγματεύσεις τους. Οπότε και εμείς είτε πρέπει να γίνουμε σκληρότεροι με το ρίσκο που εμπεριέχει αυτό είτε να πούμε κατευθείαν ναι όπως γινόταν τόσα χρόνια με τα γνωστά αποτελέσματα .Εννοειται οτι το εκανε σαν μετρο πιεσης
Αυτο που εχω δει ομως απο την αρχη της διαπραγματευσης, ειναι οτι οποιο οπλο χρησιμοποιει ο τσιπρας οι "εταιροι" το στρεφουν εναντιον του. Οπως και τωρα...
Που το διαβασες αυτο τυπε μου?
Για αυτό δεν γίνεται και το δημοψήφισμα μαλάκα που είσαι μόνο λόγια και κριτική χωρίς όμως να έχεις τουλάχιστον μια σαφή βάση;;; Και δεν μιλάω για ιδεολογία γιατί καταλαβαίνω ότι στερείσαι από τέτοια. Αλλά μια στοιχειώδη λογική συνέχεια των απόψεών σου και στήριξη με επιχειρήματα αυτώνρωτάς τους άλλους αν θέλουν να πεινάσουν μαζί σου ρε μαλάκα… ????
Οι γερμανοί θα είναι πάντα γερμανοί στις διαπραγματεύσεις τους. Οπότε και εμείς είτε πρέπει να γίνουμε σκληρότεροι με το ρίσκο που εμπεριέχει αυτό είτε να πούμε κατευθείαν ναι όπως γινόταν τόσα χρόνια με τα γνωστά αποτελέσματα .
http://[URL unfurl="true"]www.triklopodia.gr/wp-content/uploads/2015/04/2015-04-20_180348.png[/img[/URL]]
[/quote]
που σαι τυπε μου ηπιες tea? :coffee: :headbang3:
Στον...καφέ. Αλλά δεν θα σου πω το καφενείο. Δεν είμαι μαρτυριάρης
Μην κινδυνολογείς. Μη θυμίζεις το Σαμαρά και την αποτυχημένη του εκστρατεία που επένδυε στο φόβο όπως είχαν αποφανθεί κάποιοι φωστήρες της πολιτικής επικοινωνίας.
που σαι τυπε μου ηπιες tea?
Για αυτό δεν γίνεται και το δημοψήφισμα μαλάκα που είσαι μόνο λόγια και κριτική χωρίς όμως να έχεις τουλάχιστον μια σαφή βάση;;; Και δεν μιλάω για ιδεολογία γιατί καταλαβαίνω ότι στερείσαι από τέτοια. Αλλά μια στοιχειώδη λογική συνέχεια των απόψεών σου και στήριξη με επιχειρήματα αυτών
τώρα νομίζεις δεν πειναει ο κόσμος βρε κήτος;εχεις ιδέα τι ανεργία υπάρχει;με τα νέα μετρα ξέρεις ποσο ακόμη θα αυξηθεί η ανεργία;τα ειδες καθόλου;ρωτάς τους άλλους αν θέλουν να πεινάσουν μαζί σου ρε μαλάκα… ????
(συνέχεια θα το βάζω αυτό το βίντεο)
Πήγα κανα 2ωρο μια βόλτα στα περιξ να δω τον πανικό.
τώρα νομίζεις δεν πειναει ο κόσμος βρε κήτος;εχεις ιδέα τι ανεργία υπάρχει;με τα νέα μετρα ξέρεις ποσο ακόμη θα αυξηθεί η ανεργία;τα ειδες καθόλου;