Επισκέπτης
ρε αντε πανε να δουλεψεις εσυ ακου με 30-40 ευρω και δεν δεχεσαι
κατα τ αλλα πεινας![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
και ποιος σου ειπε οτι δεν εργαζομε???? και που το ξερεις μαντης εισαι
ρε αντε πανε να δουλεψεις εσυ ακου με 30-40 ευρω και δεν δεχεσαι
κατα τ αλλα πεινας![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Τυπε ο στρατός έχει μια δομή. Ο ΕΠΙλοχίας είναι βαθμός που ΔΙΝΕΤΑΙ ΜΟΝΟ σ αυτούς που έχω προαναφέρει. Σα ΛΥΒίτης ΔΕ μπορείς να γίνεις ΕΠΙΛΟΧΙΑΣ όσο και να χτυπίεσαι. ΛΟΧΙΑΣ ήσουν και επειδή το φυλάκιο είχε την ανάγκη στ ογρανόγραμμα να έχει και ΕΠΙΛΟΧΙΑ σου ανέθεσαν τις υποχρεώσεις του ΕΠΙΛΟΧΙΑ. Αυτό όμως δε σημαίνει ότι ήσουν ΕΠΙΛΟΧΙΑΣ. Δε πήρες τον βαθμό του ΕΠΙΛΟΧΙΑ, δεν ησουν ΕΠΙΛΟΧΙΑΣ. Απλά ασκούσες τις (όποιες) εξουσίες του ΕΠΙΛΟΧΙΑ. 2 σαρδελίτσες είχες στο πέτο σου άρα ΛΟΧΙΑΣ. Να ξέρουμε τι λέμε και τι γράφουμε. Γιατί και εγώ ΛΥΒίτης ήμουν με το βαθμό του λοχίας και στο φυλάκιο που ήμουν για 7μήνες ήμουν ο μόνος βαθμοφόρος προέβλεπε να υπάρχει υπολοχαγός το οργανόγραμμα αλλά δεν υπήρχε, και ασκούσα τις όποιες αρμοδιότητες του, αλλά δε βγαίνω να λέω ότι ήμουν "υπολοχαγός". Άιντε με τον καθένα που γράφει της ψωλής του τον χαβάΕπιλοχίας του φυλακιου ρε τύπε, τι δεν καταλαβαίνεις? Τι σε δυσκολευει?
Αυτο ομως ισχυει αν εχεις δικη σου επιχειρηση η ακομα καλυτερα αν εισαι εισοδηματιας η εχεις οικογενειακη περιουσια και οικονομικη ανεση.Πραγμα καθολου κατακριτεο απο εμενα.Για οσους εχουν δουλεψει ως υπαλληλοι στον ιδιωτικο τομεα γνωριζουν οτι ειναι εργασιακη ζουγκλα εκει εξω.
μιλαει ο ΓΑΠ![]()
ελα ρε χιποακη,γαμησε τα αφεντικα μην δουλευεις![]()
Ειναι και για τι ειδους δουλεια συζητάμε. Αμα πάς να δουλέψεις σε ποστο που δεν σε βλεπουν για ποιο λογο να σου επιβάλλει το ξυρισμα? εγω θα τον ρωτουσα ευθεως. Και ενταξει επειδη ο αλλος ειναι εργοδοτης δεν σημαινει οτι μπορει να εχει και σωστες αποψεις σε ολα ποσοι φαληρισαν και τους εξαγορασαν αλλοι επειδη ηταν μλκες. Αυτο δεν το λέει ο αλεξ και ο καθε άλεξ γιατι ειναι χέστες κατα βαθος και στο βαφτιζουν ως "σεβομαι την επιχειρηση" ποια επιχειρηση σεβεσαι ετσι την σέβεσαι? ο αλλος μπορει να ειναι ξυρισμενος και εμφανισιακα πρωτος και να ειναι το μεγαλυτερο λαμογιο.
τυπε οπου και να πηγαινα θα την έβρισκα την άκρη μην ανησυχεις![]()
εγω παντως αν ημουν εργοδοτης θα ξεψάρωνα ολους οσους ερχοντουσαν ψαρωμένοι στο γραφειο μου. Θα ηθελα να μάθω την αληθινη αποψη τους και οχι αυτη που προσπαθουν να μου κρυψουν πισω απο χαμογελα ή σοβαροφανη υφη και ντυσιματα.
Θα ειχα και κανα γλυκάκι να φάμε και καφεδάκι![]()
Είσαι γιά Intel καί Google στή Silicon Valley εσύ τύπε. 100 χρόνια μπροστά. Τό ψυχολογικό αφεντιλίκι είναι αντιπαραγωγικό μάνατζμεντ ανασφαλών εργοδοτών πολύ μικρής εμβέλειας.![]()
Επιλοχίας του φυλακιου ρε τύπε, τι δεν καταλαβαίνεις? Τι σε δυσκολευει?
γιατί έτσι θέλει το αφεντικό... τράβα να τον ρωτήσεις το γιατί... μπορώ να σκεφτώ πολλούς λόγους όπως πχ να είναι άθεος και να μην γουστάρει τους παπάδες, να έχει ισλαμοφοβία και να μην γουστάρει να βλέπει γενειοφόρους ....
κουμάντο θα του κάνεις ??
θα σου πεί άφησε το μούσι απέξω και φόρα το έξω από την δουλειά..
εσύ το είπες...
Είσαι γιά Intel καί Google στή Silicon Valley εσύ τύπε. 100 χρόνια μπροστά. Τό ψυχολογικό αφεντιλίκι είναι αντιπαραγωγικό μάνατζμεντ ανασφαλών εργοδοτών πολύ μικρής εμβέλειας.![]()
μπηκε στο δημοσιο ο Μπολντης![]()
πριν το μνημονιο η ανεργια ηταν 8% και παλαιοτερα 6% επισης η ανεργια στους νεους ηταν γυρω στο 10 με 12% παμε στο σημερα τωρα
1ον δεν υπαρχουν πλεον δουλειες και μαλιστα υπαρχουν λιγες εως ελαχιστες δουλειες
οταν θα αυξηθει η ζητηση θα υπαρχει και το κινητρο πολλοι θα θελουν να προσλαμβανουν ανεργους και νεους για να παιρνουν φοροαπαλλαγες
οποτε δεν θα επιβαλλουν τα κομπλεξ γιατι απλα δεν θα δεχοντε οι νεοι να εργαζοντε σε μια τετοια επιχειρηση
Σκατα στον καπιταλισμο και τους φιλελευθερουςσκατα στους αμερικανους τυπε![]()
Μα ρε φιλε αμα ειναι να μαζέψεις στην επιχειρηση τον καθε υπαλληλο και να τον κάνεις κομπλεξικο στο τελος ολο αυτο θα λειτουργησει εις βαρος σου. Και βεβαια ειναι ανασφαλής αυτος που σε κράζει κατα βαθος για να νιώσει ανωτερος. Επειδη δεν υπάρχει κανεις άλλος τροπος να νιώσει ανωτερος πχ αυτα που έχει κανει στη ζωη του δεν τον βοηθάνε προσπαθει να κράξει για να συμπληρώσει αυτο το συναίσθημα.
Και στη τελικη το γεγονος οτι κάποιος έγινε διευθυντης στην επιχειρηση του δεν σημαινει αυτο απο μονο του οτι ξέρει και απο διευθυντικη και ηγεσια. Δεν σημαινει οτι ξέρει να χειριστει τους υπαλλήλους του. Το να φέρνεις εναν υποψηφιο σε μια συνεντευξη και να τον προσβάλλεις και να τον πικάρεις μονο σωστος χειρισμος δεν ειναι.
ναι ανεργος ειμαι αλλα δεν ειχα μιλησει ποτε με τον κοστακις σσ
Ετσι γινεται παντα τυπεπριν το μνημονιο η ανεργια ηταν 8% και παλαιοτερα 6% επισης η ανεργια στους νεους ηταν γυρω στο 10 με 12% παμε στο σημερα τωρα