kostakis_ss
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 29
- Like
- 197
- Πόντοι
- 1.390
Να πάνε στον εθνικά υπερήφανο συριζαίο λαζόπουλο να τις πληρώσει.
να πεθανουν τυπε,δεν φτανει που σφιγγονται οι καργιες μεχρι να φτασουν τα 120
Να πάνε στον εθνικά υπερήφανο συριζαίο λαζόπουλο να τις πληρώσει.
κωλογερε με το ενα ποδι στο ταφο εισαι...ψοφα,.τα πήρε ένας άλλος και είπε ότι ήταν μικρά σαν του κόκκορα και τα πέταξε στα σκυλια
Στην χαμουτζία ζω τώρα αλλά εχω φέρει μπούκοβο από σαλλονικα και το κουβαλάω στην λέσχη
άμα ο ελληνικός λαός είναι σαν και σένα για τον Καιάδα είναι..
κωλογερε με το ενα ποδι στο ταφο εισαι...ψοφα,.
Kανεις δε καθεται τύπε,αδειασαν.απο αυριο θα δεις κλάμαΕθνική υπερηφάνεια και αξιοπρέπεια...Κατάντησαν τους Έλληνες να κάθονται σε ουρές 80 ατόμων για να σηκώσουν 60 ευρώ από τα δικά τους λεφτά σαν τα πρεζάκια για να πάρουν την δόση τους
ΑΥΤΟ ΕΙΝΙΑ ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ ΡΕ ΒΛΑΚΕΣ?
σκασε ρε μλκ.εχω βγάλει το μεσαίο το βοηθητικό και στηρίζομαι μια χαρά φλούφλη.. .
Αν γίνουν όλα πουτάνα ευκαιρία να τους πετάξουμε
http://[URL unfurl="true"]www.triklopodia.gr/wp-content/uploads/2015/06/%CE%94%CE%97%CE%9C%CE%9F%CE%A8%CE%97%CE%A6%CE%99%CE%A3%CE%9C%CE%91-%CE%9F%CE%A7%CE%99-1024x705.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
Φίλε είσαι πραγματική διαφήμιση για το αντιμνημονιακό μπλόκ. Ειλικρινά πιστεύω ότι αντιπροσωπευτικότερο δείγμα θασώτη της ρήξης με την ΕΕ θα είναι εξαιρετικά δύσκολο να εντοπίσει κανείς ...
σκασε ρε μλκ.
Kανεις δε καθεται τύπε,αδειασαν.απο αυριο θα δεις κλάμα
πολυυυυυ κοντος πρεπει να εισαιεχω βγάλει το μεσαίο το βοηθητικό και στηρίζομαι μια χαρά φλούφλη.. .
γαργαρα κανεις τα δικα μου...μαζι με μπολικο ξυδακι...ελπιζω στο πουστρονησι που εισαι να σε γαμαν καλαδεν σ'ακούω μωρή λέλα.. κατάπιε τα ψωλοχύματα και μετά μίλα...
Tις επόμενες ημέρες που θα τα έχουν άμεση ανάγκη θα γίνει πανικός αλλά είπαμε εθνική υπερηφάνεια πάνω από όλαKανεις δε καθεται τύπε,αδειασαν.απο αυριο θα δεις κλάμα
πολυυυυυ κοντος πρεπει να εισαι
χιλιοστα τιτανα???ναι... μόλις 1.92 δεν είμαι σαν και σένα γίγαντα...