ADMIRAL GR
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 7.014
- Πόντοι
- 1.486
Φτου ρε και χαρηκα!Αντε στην κωλοχωρα σου Αλβανέ!
λυση για εσενα ειναι να γαμησης επιτελους...θα ξελαμπικαρειςΗ λυση θα δοθει μονο οταν ξεφορτωθουμε αυτους τους αχρηστους.
Δεν υπαρχει αλλη λυση.
Εδω γκρεμιζονται τα παντα εξαιτιας των αχρηστων, και το μονο που βρισκεις να πεις ειναι οτι ειμαι κολλημενος?Καλα εσυ εισαι κολλημενος!
Ο άλλος ο αλβανός το εσκασε???ξεκουμπιστηκε επιτέλους??
αγαντα...κουραγιο
πες τα....αυτο θα ειναι που θα μας φαει.....κανεις δεν βλεπει το μελλον μονο να κερδισει η ομαδα του ε σορρυ το κομμα του και να μεγαλωσει λιγο παραπανω ο ελλεινος νεοελληνικος εγωισμος του....ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ???...ΣΤΑ ΕΛΕΓΑ ΕΓΩ....ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΕΓΩ....
την πουτσα εντωμεταξυ θα την φαμε ολοι
Ειναι.Δεν πιστεύω ότι η κατάσταση είναι αντιστρέψιμη πλέον ...
να παρεις παστιλιες για τον λαιμο και να φορας το ζακετακι σουΕδω γκρεμιζονται τα παντα εξαιτιας των αχρηστων, και το μονο που βρισκεις να πεις ειναι οτι ειμαι κολλημενος?
Δεν εχεις δει τιποτα ακομη.
Ολη μερα θα φωναζω.
να παρεις παστιλιες για τον λαιμο και να φορας το ζακετακι σου
Χρειαζεται ψυχραιμια !!Οι στιγμες ειναι πολυ κρισιμες και δεν πρεπει να διχαζομαστε.
Ελπιζω οτι εστω και την υστατη ωρα θα πρυτανευσει η λογικη και θα γινει καποια συμφωνια μεσα στη βδομαδα,
η οποια βεβαια θα ειναι επωδυνη για εμας,αλλα τουλαχιστον θα αποτραπει η χρεοκοπια.
Απο το αγχος νομιζω ξεχασε στην αρχη να πει "ελληνιδες ελληνες".ρε μαγκες ο Τσιπρας θα βγαζει απο ενα διαγγελμα την ημερα;ενδειξεις πανικου;;;;;μου θυμιζει το Σαμαρα προεκλογικα
Δεν πιστεύω ότι η κατάσταση είναι αντιστρέψιμη πλέον ...
καταλαβα...θα τους εχεις ζαλισει τα αρχιδια στους ανθρωπους....Κάθε ωρα εχει τη σημασια της.
Ηδη προσεγγιζω συγγενεις, φιλους, γνωστους, συναδελφους.
Το ΝΑΙ πρεπει να ειναι συντριπτικο.
Θα πεσουν οι τιμες στα call girls τωρα τύπεΑυτό το μήνα δεν έχει μισθούς και συντάξεις.Λιτός βίος.Μου φαίνεται θα αρχίσω να ανεμίζω τα εκατοστάευρα στη μάπα των Ελληνίδων αλλά δεν αξίζουν.