alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.294
- Πόντοι
- 8.006
Μια χαρά μπορεί να χρησιμοποιήσει χρεωστική κάρτα. Εγώ έτσι κάνω πολύ καιρό τωρα.
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
Μια χαρά μπορεί να χρησιμοποιήσει χρεωστική κάρτα. Εγώ έτσι κάνω πολύ καιρό τωρα.
εκτιμηση για αγορες αυριο?η λογικη ειναι απλη. Ο Τσιπρας (που δεν εχει ιδεα απο αγορες) παιζει τη ζωη σου κορωνα/γραμματα οτι αυριο θα γκρεμιστει το συμπαν και θα ερθουν οι Ευρωπαιοι να σε παρακαλε.
Κι απο κατω ενα ματσο χαπατα χειροκροτανε τον μεγαλο ηγετη.
Βάλτε ψηφοφορία ρε μινάρες![]()
![]()
![]()
Τίποτα δεν έχω έξω. Ολα εδώ είναι και δεν είναι και πολλά...Προδοτης οχι.
Προφανως εχεις λεφτα εξω και γουσταρεις δραχμη.
Κατανοητο αλλά οχι σεβαστό.
Pay pal Απλα είναι!!!
εισαι σιγουρος οτι δεν θα υπαρξει προβλημα στην ευρωζωνη με μια πιθανη εξοδο της ελλαδος?
Αν έχεις 85000 είσαι θεός!!!!85.000 ευρώ σε paypal ??? μάλλον δεν ξέρεις.. .
ρε σεις τυποι, πηγα σε ένα ΑΤΜ να καταθεσω χρηματα και ολοι με κοιτουσαν περιεργα
:S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S
Αν έχεις 85000 είσαι θεός!!!!
εκτιμηση για αγορες αυριο?
ΥΓ.βγηκα για αναληψη και ξαναγυρισα αφου πηρα ενα αρχιδι.Μονο η εθνικη δινει ακομα και εχει μια ουρα τεραστια.
Στα βενζιναδικα χαμος και ολοι φουλαρουνε.(αυτο ευτυχως το εκανα χθες)
ψυχραιμια λεει τύπεΟι καταθέσεις είναι διασφαλισμένες![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()