Θέλω και εγώ να είμαι στην Ευρώπη... Αλλά στην Ευρώπη των λαών, που σέβεται και εκτιμά τον άνθρωπο, που δεν εκβιάζει με τελεσίγραφα, δεν απαιτεί την εξαθλίωση άλλων κρατών μελών.
Θέλω να είμαι στην Ευρώπη της αλληλεγγύης, της ισότητας και του πλουραλισμού. Στην Ευρώπη της αμοιβαίας συνεργασίας και στήρηξης των λαών. Γι'αυτό και στέλνω το μήνυμά μου στους δανειστές αλλά και σε ολόκληρη την Ευρώπη. Ψηφίζω το πιο δυνατό ΟΧΙ στη λιτότητα που μου επιβάλλουν, ΟΧΙ στον αυταρχισμό, ΟΧΙ στην κοινωνική χρεοκοπία, ΟΧΙ στους εκβιασμούς, ΟΧΙ στη ταπείνωση, ΟΧΙ σε μια Ελλάδα αποικία χρέους.
Ψηφίζω Δημοκρατία, Αξιοπρέπεια και Δικαιοσύνη.
Θέλω την Ελλάδα ισότιμη μέσα στην Ενωμένη Ευρώπη.
Αυτές τις μέρες χιλιάδες άνθρωποι σε Μαδρίτη και σε άλλες ευρωπαικές χώρες διαδηλώνουν εκφράζοντας αλληλεγγύη και στήριξη υπερ της Ελλάδας. Σε αυτή την Ευρώπη θέλω να ανήκω, εκεί που η αλληλεγγύη και η δικαιοσύνη βρίσκονται πάνω απο τα συμφέροντα των λίγων. Γιατί οι άνθρωποι είναι πάνω απο την οικονομία και πάνω απο τα κέρδη. Ακ όα και ανμαυτό δεν είναι εφικτό δε θα πάψω ποτέ να αγωνίζομαι και να διεκδικώ την ελευθερία μου.
[size=20pt]Την επόμενη Κυριακή 5 Ιουλίου ΟΧΙ λοιπόν ΟΧΙ και πάλι ΟΧΙ...!!!!!!!![/size]