alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.294
- Πόντοι
- 8.006
Τους συριζαιους? Μην μου βαζεις ιδεες....καλυτερα να τους πνιγανε τυπε?
Τους συριζαιους? Μην μου βαζεις ιδεες....καλυτερα να τους πνιγανε τυπε?
ο πρωτος ακομα ταλαιπωρει το συστημα...ο αλλος γαβγιζει αλλα ειναι στην αλβιωνα και μας εχει ξεζαλισει τα πελε!Αυτός ο βολτέρος και ο τραμουντάνα σύνολο 380 έτη αφού γκρέμισαν την χώρα με τις επιλογές τους σαν ψηφοφόροι τώρα κάνουν μαθήματα![]()
Ρε άθλιε Γκαιμπελίσκε γράφει και άλλα μέσα:
Και ίσως να είναι σωστή η ζοφερή προειδοποίηση της Τράπεζας της Ελλάδας ότι η υποτίμηση θα ρίξει την χώρα στον Τρίτο Κόσμο,.....
[size=20pt]Αν[/size] όμως αποφευχθεί αυτού του είδους η κατάρρευση, στο τέλος η υποτίμηση του νομίσματος [size=20pt]θα πρέπει[/size] να αποφέρει ανάκαμψη που [size=20pt]θα[/size] στηρίζεται στις εξαγωγές.
Αν, θα, θα πρέπει, θα...
Εδω να πουμε οτι το κολπο του Αλεξ βγαζωντας το s εχει σωσει πολυ κοσμο..
Να τα λεμε και αυτα παιδια.
Αλεξ αφιερωμενο σε σενα.
Φυσικά θα γίνει χαμός στην αρχή, δεν θα τρέχουμε ανέμελοι με κοτσιδάκια στα μαλλιά πετώντας λουλούδια ολούθε όπως με ΝΔ.![]()
Αυτός ο βολτέρος και ο τραμουντάνα σύνολο 380 έτη αφού γκρέμισαν την χώρα με τις επιλογές τους σαν ψηφοφόροι τώρα κάνουν μαθήματα![]()
Eσύ τρως τάπα σε κάθε πόστ αλλά μια χαρά σε βλέπω...ούτε 2 πιτόγυρα δεν μπορώ να φάω σαν ανθρωπος
Κρούγκμαν : Με την υποτιμημένη δραχμή [size=10pt][size=10pt]μπορεί[/size][/size] να έρθει η ανάκαμψη
Kαι αυτό στα πρόχειρα γιατί ειπαμε είμαι αποτυχημένος αλλά τόσο αργόσχολος για να κρατάω αρχεία δεν είμαι.
Γιατί ρε πτώμα? εσύ με αν δεν μιλάς?
Γεροντοκαραγκιόζη
Aαχαρτογράφητα ύδατα είναι όλα, επειδή έζησες το γρόσι και τον φοίνικα δεν σημαίνει ότι ξέρεις πάντα τι θα συμβεί
αν η γιαγιά μου είχε ρόδες θα ήταν πατίνι...
αν ο παπούς μου είχε τρολλέδες θα ήταν τρόλλει...
αει σύρε και φάε τα πιτογυρα σου... στο στομάχι να σου κάτσουνε ρε
Εσένα ποιές ακριβώς ήταν οι επιλογές σου σαν ψηφοφόρος;
Γιατί ρε πτώμα? εσύ με αν δεν μιλάς?
Γεροντοκαραγκιόζη
Aαχαρτογράφητα ύδατα είναι όλα, επειδή έζησες το γρόσι και τον φοίνικα δεν σημαίνει ότι ξέρεις πάντα τι θα συμβεί
Mε τι πολιτικους και με τι πολιτικες;- μετα απ ποσο καιρο ?
- με τι κοινωνικο κοστος ενδιαμεσα ?
- γιατι να μην ακολουθηοουμε το παραδειγμα αλλων που βγηκαν ηδη απο τα μνημονια τους χωρις να βγουν απο το € ?
εσεις με την καταστροφολογια την ακυρωνετε για ευνοητους λογους πιεσης....με την αγαστη συνεργασια των ντοπιων ΜΑΖΙΚΩΝ ΜΕΣΩΝ ΕΞΗΜΕΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΞΕΝΩΝ ΝΤΑΒΑΝΤΖΗΔΩΝ....ΣΤΗΝ χωρα ερχοντουσαν και θα ερχονται επι χιλιαδες χρονια ξενοι ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΑΠΟΤΕΛΟΥΣΕ/ΕΙ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ Η ΣΩΣΤΗ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ΤΟΥΣ....ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ!Υποτιθεται οτι ειχες ενα πλεονεκτημα εναντι των χωρων αυτων και τωρα το ακυρωνεις.
Τι επιχειρημα ειναι αυτο?
Αφου σας σκοτωνουν στην Τυνησια, ελατε εδω χωρις λεφτα?
- μετα απ ποσο καιρο ?
- με τι κοινωνικο κοστος ενδιαμεσα ?
- γιατι να μην ακολουθηοουμε το παραδειγμα αλλων που βγηκαν ηδη απο τα μνημονια τους χωρις να βγουν απο το € ?
Mε τι πολιτικους και με τι πολιτικες;
Mε τι πολιτικους και με τι πολιτικες;
τριενα παικταρα μου στο γραφω τωρα που εχουμε ακομα ιντερνετ ....εχω υπογραφη ενα μοναδικο δειγμα της απεραντης σοφιας σου.....Αυτοί που τρέχουν στα atm για να σηκώσουν 200€ είναι που θα ψηφίσουν ΟΧΙ. Να την χέσω την εθνική σας υπερηφάνεια!
ΚΟΤΕΣ
ΑΛΛΑ να τα λέμε όπως είναι τα πράγματα η περισσότερη που πήγανε στα ΑΤΜ πήγαν να πάρουνε τις σύνταξης των δικών τους και αφήστε τις μαλακίες ΤΡΟΜΟΛΑΓΝΟΙ ΕΝΤΕΤΑΛΜΈΝΗ
Με αυτούς τους πολιτικούς?
Αυτό λέω απο την αρχή, ας πίστευα 1% ότι υπάρχουν πολιτικοί που θα κάνουν το καλό στην χώρα και θα υποστήριζα όλα τα μέτρα
Με αυτά τα λαμόγια δεν πιστεύω τίποτα, ούτε τσιπρες ουτε σαμαραδες ουτε κανεναν