alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.280
- Πόντοι
- 8.006
Ερχεται και ο τριτος σε λιγες μερες ;)Μιλάει για πραξικόπημα ο άνθρωπος που έχει ρίξει δύο πρωθυπουργούς για τις προσωπικές τους φιλοδοξίες.
Ερχεται και ο τριτος σε λιγες μερες ;)Μιλάει για πραξικόπημα ο άνθρωπος που έχει ρίξει δύο πρωθυπουργούς για τις προσωπικές τους φιλοδοξίες.
α αληθεια....αν κλεισουν οι τραπεζες οι καρτες θα παιζουν κανονικα?
Ελα, εγω το βρισκω αστειο με την Ολγα στο πλανο!!!Αυτα τα φτιαχνουν οσοι ειρωνευονταν τη ΝΔ πριν τις εκλογες, θεωρωντας οτι κινδυνολογει.
Θα σταματησει η γη, θα εκραγουν τα ηφαιστεια κλπ.
Πλεον δεν νομιζω οτι ο πολυς κοσμος συμμεριζεται αυτες τις εξυπναδούλες.
Ισως τις συμμεριστει αν βρει κανενα ανοικτο ΑΤΜ και παρει κανενα φραγκο, ανακουφισμενος.
Α, μπραβο.Μια χαρα θα παιζουν οι καρτες ,απλα δεν θα τις παιρνει κανενας πουστης γιατι θα σου λεει οτι δεν θα μπορει να παει να εισπραξει αν ειναι κλειστη η τραπεζα
Ερχεται και ο τριτος σε λιγες μερες ;)
ξανα τα ιδια λες - το μακροπροθεσμα ποσο ειναι ? 5 χρονια / 10 χρονια ?
μεχρι τοτε (κοινως βραχυπροθεσμα) τι θα γινει ? μηπως η κολαση που σου περιγραφουν οι υπολοιποι νομπελιστες οικονομολογοι ?
εσυ καλα εχεις την καβατζα σου σε λιρες αγγλιας - οι υπολοιποι στα παπαρια σου ?
Ναι, ξέρουμε.
Νομπελίστες.
Όπως ο Πισσαρίδης
www.tovima.gr/finance/article/?aid=446415]Χρ. Πισσαρίδης: Μεγάλο λάθος πιθανή επιστροφή της Ελλάδας στη δραχμή[/url]
ή ο Κρούγκμμαν
www.tanea.gr/news/economy/article/5229530/dialeksh-kroygkman-sthn-athhna-gia-to-mellon-ths-eyrwpaikhs-oikonomias/]Ο Πολ Κρούγκμαν στο Μέγαρο: «Θα ήταν κόλαση η έξοδος της Ελλάδας από το ευρώ»[/url]
Άθλιε ψεύτη.
Πες μας τώρα και για την Ισλανδία που έδιωξε το ΔΝΤ.
Ελα, εγω το βρισκω αστειο με την Ολγα στο πλανο!!!
Παντως πραγματικα αρχιζω να αναρωτιεμαι αν ενα μεγαλο ποσοστο δεν εχει να χασει και κατι, γτ ειτε ετσι είτε αλλιως θα ηταν τελειωμενο.
ακριβως γιαυτο ρωταω.....Μια χαρα θα παιζουν οι καρτες ,απλα δεν θα τις παιρνει κανενας πουστης γιατι θα σου λεει οτι δεν θα μπορει να παει να εισπραξει αν ειναι κλειστη η τραπεζα
Μπραχαμι πριν απο λιγο.
Αφού το είπε η καθαρίστρια και οι διάνοιες εδώ μέσα δεν ακούμε νομπελίστες οικονομολόγους!
Λογικό!
Μπραχαμι πριν απο λιγο.
πουτσες ρε κινδυνολογε....εγω πασαλιμανι ειμαι και ολοι ουζα πινουνΜπραχαμι πριν απο λιγο.
Ποίοι νομπελίστες ρε τύπε;
Ο τύπος απλά αναμασάει Συριζοανελίστικες ανοησίες.
Δεν έχει απολύτως κανένα επιχείρημα ο "μορφωμένος".
ακριβως γιαυτο ρωταω.....
αν παιρνει κανεις θα παω να της μπουμπουνισω ολες αυριο.....3 πλειστεισον και 8 τηλεορασεις θα παρω
τυπε υπαρχει εναλακτικη (μακροπροθεσμα) και για τις καρτεςα αληθεια....αν κλεισουν οι τραπεζες οι καρτες θα παιζουν κανονικα?
Έχει το Μπραχάμι θάλασσα;
Μήπως είναι το Καβούρι που έλεγε και ο άλλος "μορφωμένος";
Βαλε και Κερατσινι τυπε
θα γινοταν και στον Αστερα αυτο , αλλα ειναι φουλ οι ξαπλωστρες και φαγαν ακυρο