EnglandRules
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Νοε 2013
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
Στα σαιτ βάζουν τις δηλώσεις Σοίμπλε...κάνουν ότι μπορούν να βγάλουν το όχι!
Tυπε φανταζεσαι σκηνικο,καποια στιγμη προς το μεσημερι να ανακοινωνεται απο τους ταμιες οτι λεφτα τελος...Θα ορμησουν οι γριες και οι γεροι με τις μαγκουρες και θα τους κανουν τοπι στο ξυλοTo μεσημέρι θα ξέρουμε εάν θα ανοίξουν οι τράπεζες αύριο..
Εγώ πιστεύω ότι και να ανοίξουν θα δημιουργηθεί το αδιαχώρητο
Tυπε φανταζεσαι σκηνικο,καποια στιγμη προς το μεσημερι να ανακοινωνεται απο τους ταμιες οτι λεφτα τελος...Θα ορμησουν οι γριες και οι γεροι με τις μαγκουρες και θα τους κανουν τοπι στο ξυλο
Εσύ τα σήκωσες τα φράγκα τύπε μην στα κάνει Ρούβλια ο ΑλέξηςΕκτός από τις ουρές των τραπεζών στα ατμ υπάρχουν και άλλες ουρές
Δεν νομίζω κανείς να λέει ότι η γερμανική κυβέρνηση έχει το αλάθητο ή ότι τα μέτρα δεν είναι υφεσιακά. Απλά οι άνθρωποι κατάλαβαν ότι εμείς εδώ δεν αλλάζουμε και τους κοροϊδεύουμε. Προφανώς και θέλουν να ξεμπερδεύουν μια και καλή από εμάς.Για τους έχοντες καταλαβαίνω την θέλησή τους για συμφωνία, λογικότατη. Για τους μη έχοντες επίσης καταλαβαίνω τους φόβους τους με όσα ακούνε από τα κανάλια. Αλλά άλλο αυτό και άλλο να θέλουν να αποδείξουν την ορθότητα των πολιτικών ενεργειών από πλευράς της κυβέρνησης της γερμανίας και των λοιπών φερεφωνων τους. Πως έχουν το θράσσος να λένε για αναπτυξιακά μέτρα όταν τα ίδια τα αποτελέσματα των σχεδίων τους τα τελευταία 5 χρόνια έχουν αποτύχει (να ξέρετε πάντως ότι τα νούμερά μας από το 12 είναι χειρότερα από αυτά της αργεντινής του 2002)
Γιατί να διασωθούν αλήθεια οι ιδιωτικές επιχειρήσεις που επένδυσαν από δικό τους λάθος και ρίσκο στα ελληνικά ομόλογα;;;;; Και γιατί αυτή τη διάσωση να την πληρώσει ο απλός εργαζόμενος μόνο;;;
Ποτέ δεν φανταζόμουν ότι θα έρθει περίοδος που ο Γιωργάκης και ο Κωστάκης και όλοι οι άχρηστοι της πασοκονουδού θα έμοιαζαν εθνάρχες και ευεργέτες μπροστά στο σημερινό καρακατσουλιό ...
Δικαιώνονται όσοι λένε "Ποτέ μη λές ποτέ".
Όντως υπάρχει και παρακάτω...
Εσύ τα σήκωσες τα φράγκα τύπε μην στα κάνει Ρούβλια ο Αλέξης
έχω αφήσει τις καταθέσεις μου στις τράπεζες
τις οποιες δε θα μειωσετε θα τις αυξησετε και προσθεσατε ηδη και την ουρα των ATM,μια χαραΕκτός από τις ουρές των τραπεζών στα ατμ υπάρχουν και άλλες ουρές
Οι ουρές στα ΑΤΜ ήταν ...επειδή μπήκαν οι συντάξεις του ΙΚΑ την Παρασκευήτις οποιες δε θα μειωσετε θα τις αυξησετε και προσθεσατε ηδη και την ουρα των ATM,μια χαρα