brabus67
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2010
- Like
- 14.904
- Πόντοι
- 2.606
;)Που δεν προκειτε να βγει,οποτε εκλογες παλι
;)Που δεν προκειτε να βγει,οποτε εκλογες παλι
Που δεν προκειτε να βγει,οποτε εκλογες παλι
Την Τριτη ληγει το προγραμμα. Η συμφωνια που λενε διαρκως, αφορά την συνέχιση του προγράμματος. Στην Ε.Ε. λενε πως δεν δινουν παραταση μεχρι την αλλη Κυριακη, επομένως η προταση των δανειστων αποσύρεται το αργότερο την Τρίτη 23.59. Αν αποσυρθεί η πρόταση, τι σκατα θα ψηφισουμε;
Απλά πράγματα επιστρέφει ο ΒασιλιάςAσχετο ,αν βγει ο Πακης τη Δευτερα και πει δεν υπογραφω δημοψηφισμα και παραιτουμαι αυτοματα παμε για εκλογες ετσι?(καλα δε λεω οτι θα το κανει,λεμε αν ποια ειναι η διαδικασια μετα)
δεν πρόκειται να γίνει δημοψήφισμα φιλε μου
Ο προκοπης θα κοιτάξει να σώσει την οποία πολιτική του υστεροφημία μετά το φιάσκο του καψίματος της Αθήνας και του δίνεται τωρα η ευκαιρία να το κανει και μην σου πω οτι θα γίνει και σε συνεννόηση με τον Αλέξη που τον βολεύει για να του φύγει η καυτή πατάτα απ το χέρι
την συγκατάθεση του οτι δεν θα το εγκρίνει ....Λένε ότι είχε ενημερωθεί πριν την ανακοίνωση, οπότε έχουν και τη συγκατάθεση του.
..την θηριωδη αντιδραση του στη φάπα στη Κανέλλη νομιζα οτι θα ελεγεςΟ προκοπης θα κοιτάξει να σώσει την οποία πολιτική του υστεροφημία μετά
την συγκατάθεση του οτι δεν θα το εγκρίνει ....
Η διαπραγμάτευση συνεχίζεται αν και το ΔΝΤ θα έχει κινητόποιησει ανάλογες διαδικασίες (δεν είναι πιστωτικό γεγονός)
αυτος εκαςτος πουθενά νομιζω η οικουμενική εθνικής σωτηρίας μαι ας θα το κανειΠολύ σατανικό μου ακούγεται >
Θα συρθεί σε συμφωνία ή εκλογές?
Πολύ σατανικό μου ακούγεται >
Θα συρθεί σε συμφωνία ή εκλογές?
γαματα τα λεει ο τσιπρας!
Οχι. Γιατι να παμε αυτοματα σε εκλογες? Αναλαμβανει χρεη προεδρου δημοκρατιας η Ζωη και θα ξεκινησει η διαδικασια εκλογης προεδρου με 180 ψηφους.Aσχετο ,αν βγει ο Πακης τη Δευτερα και πει δεν υπογραφω δημοψηφισμα και παραιτουμαι αυτοματα παμε για εκλογες ετσι?(καλα δε λεω οτι θα το κανει,λεμε αν ποια ειναι η διαδικασια μετα)