EnglandRules
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Νοε 2013
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
και ποιός σου είπε ότι αν γυρίσουμε στην δραχμή η ισοτιμία θα είναι 340 δραχμές για 1 ευρώ... ??
κάτω από 850 προς 1 δεν θα είναι...
3000 προς 1 έχω απο κορδελιό
και ποιός σου είπε ότι αν γυρίσουμε στην δραχμή η ισοτιμία θα είναι 340 δραχμές για 1 ευρώ... ??
κάτω από 850 προς 1 δεν θα είναι...
ηδη την ειπες την μαλακια σου παλι....κωλονεοελληνες....ξερεις ποιος ειμαι εγω? παρτακηδεςΓιατι μπορω να κανω αλλιως?
θα εχει κάνει ο ελληνικος λαος μια επιλογη αναλογη του 1920.
δε ξερω ρε παππου τι να σου πω ..αμα παντως επικροτεις τετοια φαινομενα μαυρης αγορας κ εκμεταλλευσης που περιγραφεις σε χωρες οπως η βουλγαρια κ η σοβιετικη ενωση ε τοτε ειμαστε αξιοι της μοιρας μας..
Δεδομένης τῆς προϊστορίας σας εἰς τὰς ἐκλογικὰς προβλέψεις, δὲν θὰ ἦτο εὐθετώτερον νὰ ἐπεξεργασθῆτε ἐπὶ πλέον τὴν ἀνάρτησιν;
Ελπιζω την υστατη ωρα να επιδειξει ωριμοτητα.
Δεν εχω το δικαιωμα να ελπιζω οτι δεν θα φανουμε τοσο ανοητοι την κρισιμη ωρα?
Δεν σε καταλαβαινω.
Αυτος δεν ειναι δεξιος, ειναι καραγκιοζης.ειναι σοβαροι οι δεξιοι
:S :S γιαιτ τοσο τραγικά
Αυτος δεν ειναι δεξιος, ειναι καραγκιοζης.
Ελπιζω την υστατη ωρα να επιδειξει ωριμοτητα.
Δεν εχω το δικαιωμα να ελπιζω οτι δεν θα φανουμε τοσο ανοητοι την κρισιμη ωρα?
Δεν σε καταλαβαινω.
εισαι ασχετος μαλακας....Κάτι τυχάρπαστοι νομπελίστες οικονομολόγοι λένε ότι η δραχμή μακροπρόθεσμα θα κάνει καλό και ότι η παρούσα κατάσταση δεν βγαίνει αλλά οι διάνοιες φωτεινοί παντογνώστες του σαιτ που ξέρουν απο πυρηνική φυσική μέχρι κηπουρική έχουν άλλη γνώμη
Κάτι τυχάρπαστοι νομπελίστες οικονομολόγοι λένε ότι η δραχμή μακροπρόθεσμα θα κάνει καλό και ότι η παρούσα κατάσταση δεν βγαίνει αλλά οι διάνοιες φωτεινοί παντογνώστες του σαιτ που ξέρουν απο πυρηνική φυσική μέχρι κηπουρική έχουν άλλη γνώμη
Δεν τα επικροτώ, σου αναφέρω τι γίνεται σε τέτοια καθεστώτα.
Και φυσικά δεν ευθύνεται ο λαός το καθεστώς ευθύνεται, εκτός βέβαια από την Ελλάδα που το καθεστώς το έφερε ο λαός με εκλογές οπότε ασφαλώς και είναι συνυπεύθυνος...
Aντικειμενικα θα κανει. Το θεμα ειναι οι αλλοι παραγοντες τι ρολο θα παιξουν ωστοσο. Οι πολιτικαντηδες και οι λαικιστες με τις μαλακιες που θα κανουν , θα ακυρωσουν την οποια θετικη επιδραση της δραχμης