Kapsonis19891989
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 12
- Like
- 21
- Πόντοι
- 26
Eλα μου ντε. Για ενα ψωροανταλλακτικο τωρα να το κανουμε θεμα. Δικιο εχεις ρε αδερφε
Eλα μου ντε. Για ενα ψωροανταλλακτικο τωρα να το κανουμε θεμα. Δικιο εχεις ρε αδερφε
ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ... δηλαδη για ετοιμα στημενα εργοστασια στην ελλαδα που δουλευουν αψογα εδω και δεκαετιες το προβλημα μας ειναι μηπως καποιο απο αυτα ξεμεινει απο καποιο ανταλλακτικο?
φυτευουμε πατατες (τελεια πηγη υδατανθρακων) ,
σκοτωνουμε κουνελια και γουρουνια, ψαρευουμε ψαρια, αρμεγουμε γελαδια και φτιαχνουμε γαλακτοκομικα (τελειες πηγες πρωτεινης)
φυτευουμε καθε ειδους λαχανικο που μπορουμε (ολες οι βιταμινες που χρειαζομασστε)
πως θα πειθανουμε απο την πεινα δεν μπορω να καταλαβω ακομη...
δεν λεω της τροικας αλλα την υπογραφη που εβαλε ο τσιπουρας στην ελληνικη προταση
Τις πινακίδες τις πρόσεξες τύπε;Πριν από κάνα τέταρτο είδα στη Λεωφ.Κηφισίας τον Φυστίκη με BMW X6.
Που στο διάολο τα βρήκε το λαμόγιο;
Φαντάσου να ανοίξουν οι τράπεζες την Δευτέρα τι έχει να γίνει τύπε600 με 700 εκατομμύρια έφυγαν μέχρι στιγμής από τα ATM.
Όταν κανονικά έφευγαν 30 εκατομμύριο ολόκληρο το Σαββατοκύριακο.
600 με 700 εκατομμύρια έφυγαν μέχρι στιγμής από τα ATM.
600 με 700 εκατομμύρια έφυγαν μέχρι στιγμής από τα ATM.
φιλε εστω οτι παιζει μαυρη αγορα κ εισαι large κ πας να αγορασεις μια φρατζολα ψωμι κ του αφηνεις του φουρναρη ευρω..αμα μ'αυτα τα λεφτα δε μπορει να κινηθει εντος χωρας τι να τα κανει,μασουρι?αναγκαστικα θα τα παει στην τραπεζα κ θα παρει παλι δραχμες ή θα τα βαλει στη σουφρα του..ασε που δε προκειται να παιξει κατι τετοιο..λογικα θα δοθει ενα πολυ μικρο διαστημα οπου μπορουν να γινονται δοσοληψιες κ με ευρω κ με δραχμη(οπως οταν μπηκαμε στο ευρω) κ μετα παπαλα..
αυγοπαραγωγοι ενα σωρο...
ψαρια ενα αιγαιο γεματο
μακαρονια μισκο αβεζ κ.α.
μπισκοτα-φρυγανιες ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ
γαλατα-τυρια-γιαουρτια ΦΑΓΕ ΑΓΝΟ ΔΕΛΤΑ ΜΕΒΓΑΛ κ.α.
απορρυπαντικα ευρηκα
μπυρες αθηναικης ζυθοποιιας
σοκολατες ΙΟΝ
μηλα-πορτοκαλια-καρπουζια-χορτα-ντοματες-αγγουρια κ οτι λαχανικο τραβαει ο κωλος σας παραγεται στην ελλαδα
ας μου πει καποιος γιατι θα πεθανουμε απο την πεινα?
τι στον πουτσο ΔΕΝ παραγεται στην ελλαδα που θα πεθανουμε αν δεν κανουμε εισαγωγες?
τα πετρελαια? τα apple & samsung? τα ford bmw volkswagen & citroen?
AΠΟΡΙΕΣ ΕΝΟΣ ΑΝΕΡΓΟΥ ΚΑΙ ΑΣΧΕΤΟΥ ΑΠΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΛΛΗΝΑ.. ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΨΗΦΙΣΩ ΟΧΙ ΣΤΙΣ 5/7
τα 500 δικα μου ειναι ρε....δεν ειναι και τοσο τραγικο....
παρεπιπτοντως ποιος μαλακας παντρευεται τωρα ? εχουνε γαμηθει στην κορνα εξω
και εγω το ιδιο σκεφτηκα πριν λιγο ρε φιλετα 500 δικα μου ειναι ρε....δεν ειναι και τοσο τραγικο....
παρεπιπτοντως ποιος μαλακας παντρευεται τωρα ? εχουνε γαμηθει στην κορνα εξω
τα 500 δικα μου ειναι ρε....δεν ειναι και τοσο τραγικο....
Τύπε πάντως μια φορά, χρόνια πριν, που είχα δώσει σε κάποιον Βούλγαρο ταρίφα ένα δολάριο για την κούρσα, που μου είχε πει τόσα λέβα, μόνο πίπα που δεν μου πήρε!
Επίσης στην ίδια χώρα για ένα μπλε χαρτονόμισμα του ευρώ βάζουν κυριολεκτικά τα 12χρονα αγοράκια τους να παίρνουν πίπες σε ανώμαλους Ελληναράδες κι όχι μόνον! Οπότε κάτι θα τους χρειάζονται τα ευρώ και τα δολάρια λέω.
Το μόνο που δεν σου εύχομαι είναι να βρεθείς στην θέση τους, αν και πολύ το φοβάμαι...
Σορυ που σας χαλαω τη φαντασιωση μαγκες ,αλλα υπαρχουν μηχανουργεια- μηχανολογοι ...μια χαρα μπορεις να επισκευασεις τα παντα(σχεδον) ...ε και τα ελαχιστα που δεν θα μπορεις ας τα αγοραζεις με "σκληρο νομισμα" που θα καβαντζωνεις απο την μεγαλη σου βιομηχανια-τον τουρισμο....θα μου πεις -γιατι να ερθουν σε σενα....?? ...ΟΣΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΜΑΓΚΕΣ ΑΣ ΕΡΘΟΥΝ...Οσοι δεν θελουν μπορουν να πανε αιγυπτο,μαροκο,αλγερια,τυνησια...φανταζομαι βεβαια πως με δραχμη -πλεον- θα ξαναγινει η χωρα νο1 ανταγωνιστικη σε σχεση με ιταλια-ισπανια -γαλλια...ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΑΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΟΛΟΓΟΙ...Eλα μου ντε. Για ενα ψωροανταλλακτικο τωρα να το κανουμε θεμα. Δικιο εχεις ρε αδερφε
Aυτό άκουγα και εγώ τώρα.....ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑΠΟΣΟ ΞΕΦΤΙΛΕΣ.
Ο ΓΙΑΝΗΣ ΤΑ ΕΧΕΙ ΧΑΣΕΙ.
Μόλις είπε ότι αν οι θεσμοί βελτιώσουν την πρόταση τους μέχρι την Τρίτη η Ελληνική κυβέρνηση θα προτείνει στον λαό να ψηφίσει Ναι.
Τι παίρνει;
...Και σενα μπορει,τωρα που θα σε βγαλει απο το πει ρολ ο σοιμπλας.... ;)Με 500 εσύ ζεστό χρήμα θα γαμήσεις ακόμη και τα καλοριφέρ.
Σορυ που σας χαλαω τη φαντασιωση μαγκες ,αλλα υπαρχουν μηχανουργεια- μηχανολογοι ...μια χαρα μπορεις να επισκευασεις τα παντα(σχεδον) ...ε και τα ελαχιστα που δεν θα μπορεις ας τα αγοραζεις με "σκληρο νομισμα" που θα καβαντζωνεις απο την μεγαλη σου βιομηχανια-τον τουρισμο....θα μου πεις -γιατι να ερθουν σε σενα....?? ...ΟΣΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΜΑΓΚΕΣ ΑΣ ΕΡΘΟΥΝ...Οσοι δεν θελουν μπορουν να πανε αιγυπτο,μαροκο,αλγερια,τυνησια...φανταζομαι βεβαια πως με δραχμη -πλεον- θα ξαναγινει η χωρα νο1 ανταγωνιστικη σε σχεση με ιταλια-ισπανια -γαλλια...ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΑΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΟΛΟΓΟΙ...