Dude007
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Νοε 2014
- Κριτικές
- 4
- Like
- 21
- Πόντοι
- 16
Λαζόπουλος:Ο Τσίπρας σήκωσε ανάστημα...
Εσύ μωρή βρωμόπουστρα πόσα λεφτά είπαμε ότι σήκωσες και τα έβγαλες έξω;
Δεν τα βλέπω καλά τα πράγματα όμως τύπε...ελπίζω να αντιληφθεί ο κόσμος για τα επακόλουθα που θα έχουμε σε περίπτωση εξόδου της χώρας απο την ΕΕΑπλό, λογικό, χωρίς φανατισμούς και υστερίες.
Και είσαι και γαύρος.![]()
ΟΧΙ μόνον ο ΣΥΡΙΖΑ πασόκε.
Το δημόσιο χρέος και η κονωνική πολιτική με δανεικά ξεκίνησε να εκτροχιάζεται επί πουτάνας γιού αντρέα πανατρέου του πρώτου - γαμώ το μουνί που τον πέταγε ...
Το δημόσιο χρέος και η κονωνική πολιτική με δανεικά ξεκίνησε να εκτροχιάζεται επί πουτάνας γιού αντρέα πανατρέου του πρώτου - γαμώ το μουνί που τον πέταγε ...
Απλό, λογικό, χωρίς φανατισμούς και υστερίες.
Και είσαι και γαύρος.![]()
Δεν τα βλέπω καλά τα πράγματα όμως τύπε...ελπίζω να αντιληφθεί ο κόσμος για τα επακόλουθα που θα έχουμε σε περίπτωση εξόδου της χώρας απο την ΕΕ![]()
θελω να ειμαι ευγενικος αλλα δεν με αφηνεις
τελος παντων
ας μεινει ετσι
Το γεγονός ότι σκέφτομαι να πετάξω σκατοσακούλες και κλούβια αυγά σε κάτι συριζαίους φίλους με καθιστά φανατικό?![]()
εχεις απολυτα δικιο το ερωτημα που πρεπει να τεθει ειναι ευρω η δραχμη,ο καριολης ο τσιπρας προσπαθει να παραπλανησει τον κοσμο με ασυναρτυτες μπουρδολογιες μονο και μονο για να μην παρει την ευθυνη ο ιδιος,καθως οφειλεΕάν δεν τεθεί το πραγματικό ερώτημα: Ευρώ ή δραχμή ... τότε ο κόσμος αγανακτισμένος, τυφλωμένος από την φτώχια & την κακομοιριά του, αμόρφωτος και ανίκανος να δει πέρα από τη μύτη του θα ψηφίσει ΟΧΙ κατά πλειοψηφία ... γι αυτό και η μόνη λύση είναι κατά την γνώμη μου η απονομιμοποίηση του αποτελέσματος με μαζική αποχή ...
Η Ερώτηση απλή:
Ευθύνεται ή όχι στο μέγιστο βαθμό η διακυβέρνηση πασοκ του '80 για τον πλήρη ηθικό, πολιτισμικό & παραγωγικό εκτροχιασμό της χώρας?
(διπλασιασμός των μισθών των δημοσίων υπαλλήλων και των συντάξεων σε μια νύχτα με δανεικά, πλήρης κοματικοποίηση των πάντων, καταχρηστικός συνδικαλισμός, αποδιοργάνωση σχολείων και πανεπιστημίων, φάγωμα δις που προορίζονταν για ανάπτυξη τεχνογνωσίας και καινοτομίας των ευρωπαϊκών επιδοτήσεων κτλ κτλ κτλ)
Εγώ πάντως ένα χύσιμο στη μάπα της Μαργαρίτας το έριχνα-να τα λέμε αυτά παιδιά....
αποδειξε τα
Όλοι αυτοί που πάνε και σηκώνουν από τα μεσάνυκτα τα atm τι θα ψηφίσουν άραγε;![]()
![]()
Kαι τι ποσό σηκώνουν από τα atm 500 ευρώ
ΣΩΘΗΚΑΝΕ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Εγώ καθότι βυζολάτρης ψηφίζω δημητρούλα ... αρχοντομούνα νταρντάνα με IQ και παιδεία 6ης δημοτικού ... θανατηφόρος συνδυασμός ...
Ρε καριόλη οταν τα αεργα βρωμοσκυλα του Δημοσιου που δεν εχουν δουλέψει sec στη ζωη τους τολμουν και λένε οτι θα επιβιωσουν εκτος ΕΕ τι άλλο να σου αποδειξει ρε παλιομαλάκα ?αποδειξε τα