alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.284
- Πόντοι
- 8.006
Σαββατο χρηματιστηρια? Αντε τάισε τα κουνελια σου.επίσης από αύριο ετοιμαστείτε να δείτε σε βουτιά τα ευρωπαικά χρηματιστήρια
Σαββατο χρηματιστηρια? Αντε τάισε τα κουνελια σου.επίσης από αύριο ετοιμαστείτε να δείτε σε βουτιά τα ευρωπαικά χρηματιστήρια
στα Εξάρχεια γιατί πλακώνοντε με τους μπάτσους ?
πείραξε τους αναρχικούς το δημοψήφισμα ?
Εγω λεω οτι μπορει να φταιει ο Μητσοτακης για το 1965.Μην ξεχναμε και τα δανεια της επαναστασης!!!
Κατω τα ματια και τα χερια απο τον κωλο του μωρου μου!!!!![quote author=wilde rose link=topic=118357.msg6361076#msg6361076 date=1435361808 ο καθενας ο καθένας κοιταει τον κωλο του και μονο,
εγώ κοιτάω μόνο τον δικό σου... :-*
Μαλακίες.Έχουν κάνει στο gazetta ένα poll για το τι θα ψηφίσει ο καθένας στο δημοψήφισμα. Το όχι έχει διπλάσιο και παραπάνω ποσοστό από το Ναι. :-
www.gazzetta.gr/poll/764798/ti-tha-psifisete-sto-dimopsifisma]http://www.gazzetta.gr/poll/764798/ti-tha-psifisete-sto-dimopsifisma[/url]
Ολοι, αφου τον εχω μοστραρει!!![quote author=wilde rose link=topic=118357.msg6361076#msg6361076 date=1435361808 ο καθενας ο καθένας κοιταει τον κωλο του και μονο,
εγώ κοιτάω μόνο τον δικό σου... :-*
Σαββατο χρηματιστηρια? Αντε τάισε τα κουνελια σου.
Αυτα ειναι σαν τα πολς του μπου ενα πραμα τυπεΈχουν κάνει στο gazetta ένα poll για το τι θα ψηφίσει ο καθένας στο δημοψήφισμα. Το όχι έχει διπλάσιο και παραπάνω ποσοστό από το Ναι. :-
www.gazzetta.gr/poll/764798/ti-tha-psifisete-sto-dimopsifisma]http://www.gazzetta.gr/poll/764798/ti-tha-psifisete-sto-dimopsifisma[/url]
Α μαλιστα. Φταιει ο Σαμαρας που εφυγε το 1993 επειδη σημερα κανει δημοψηφισμα ο Τσιπρας.
Τα πολς του μπου εδιναν 40% χρυση αυγη τύπεΑυτα ειναι σαν τα πολς του μπου ενα πραμα τυπε
Τόσο.Τόσο καταλαβαίνετε από πολιτική και ιστορία οι σαμαρικοί.
:-* :-* :-* :-* :-*Κατω τα ματια και τα χερια απο τον κωλο του μωρου μου!!!!!
ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΑΧΑ:-* :-* :-* :-* :-*
(Σαλιαριζουμε και στο δημοψηφισμα
αγαπη η χωρα καταστρεφεται και εμεις ξερεις... )
Το ΚΚΕ μαλλον παει για αποχη οπως βλεπω τον Γκιοκα.
Κατω τα ματια και τα χερια απο τον κωλο του μωρου μου!!!!!