Επισκέπτης
Μπαστα ρε, την αλλη κυριακη ειναι το δημοψηφισμα
Θα κάνω ξεκάθαρο αγώνα υπερ του ΟΧΙ
για την εθνική υπερηφάνεια και την εθνική ανεξαρτησία
δράση οργάνωση υλοποίηση
ξεκάθαρο αγώνα υπερ του ΟΧΙ
Μπαστα ρε, την αλλη κυριακη ειναι το δημοψηφισμα
Και τα τρια σωστα.Τωρα στο ΜΕGΑ: ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ...Αλλα δεν υπαρχει επισημη προταση των ΘΕΣΜΩΝ και δεν προλαβαινει μεσα σε μια εβδομαδα..ΚΟΥΚΟΥ!!
84 μέλη και 122 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ειναι απιστευτο οτι υπαρχει κοσμος που ενημερωνεται απο το μπου!!!!!!!!!!!!!
Θα δουμε πως θα εξελιχθουν τα πραγματα τις επομενες μερες ειναι νωρις ακομα.Ροζυ τι θα ψηφισεις?
Ελπιζω εκει που θα αγωνιζεσαι να βρεθουν δυο τρεις νοημονες ανθρωποι να σε σαπισουν στη φαπα.Θα κάνω ξεκάθαρο αγώνα υπερ του ΟΧΙ
για την εθνική υπερηφάνεια και την εθνική ανεξαρτησία
δράση οργάνωση υλοποίηση
ξεκάθαρο αγώνα υπερ του ΟΧΙ
Θα πας δικαστικος αντιπροσωπος?Θα δουμε πως θα εξελιχθουν τα πραγματα τις επομενες μερες ειναι νωρις ακομα.
Ξεφευγεις αλεξακο..Ελπιζω εκει που θα αγωνιζεσαι να βρεθουν δυο τρεις νοημονες ανθρωποι να σε σαπισουν στη φαπα.
Ναι και εθελοντικα αν χρειαστει.Θα πας δικαστικος αντιπροσωπος?
Δεν λεω φαπα σε οποιον ψηφιζει ΟΧΙ.Ξεφευγεις αλεξακο..
Ειπαμε εθνική ομοψυχία ρε..
Τωρα στο ΜΕGΑ: ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ...Αλλα δεν υπαρχει επισημη προταση των ΘΕΣΜΩΝ και δεν προλαβαινει μεσα σε μια εβδομαδα..ΚΟΥΚΟΥ!!
Αληθεια, ποσο κοστιζει το δημοψηφισμα?Ναι και εθελοντικα αν χρειαστει.
Εχει δει κανενας συναγωνιστης τι γινεται στα ΑΤΜ τωρα;
Σας ρωταω γιατι λειπω εκτος Ελλαδος, αν μπορει καποιος ας ενημερωσει
Tι ακριβως θα κανει ο συριζα περα από την υποτιμηση της Ελληνικης οικονομιας για να αγορασουν με μεγαλυτερη ανεση οι γερμανοι και αλλοι
ΡΕ ΒΟΔΙΑ
ο λαζοπουλος το παραδεχτηκε ότι εχει βγαλει 3 τεμαχια εξω
χθες ο βαρεμμενος βουλευτης του συριζα ειπε ότι του κλεψανε 10 χηνες που ειχε σπιτι για να μην τα χασει από το κουρεμμα που ερχεται
και ακομα ειστε με τις κωλομπινες του συριζα??
ποσο ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΙΣΤΕ??
μιλαμε για τραγικες περιπτώσεις..
Ελπιζω εκει που θα αγωνιζεσαι να βρεθουν δυο τρεις νοημονες ανθρωποι να σε σαπισουν στη φαπα.
Ανταποκριτης του μπου κομ στα ΑΤΜ!!!!Βγαίνω τώρα, και πάω μια βόλτα σε ΕΤΕ, Eurob και Πειραιώς. Θέλω να τσεκάρω:
1) Αν έχει κόσμο (ουρά), τέτοια ώρα μεν, αλλά 1 ώρα μετά την επίσημη ανακοίνωση.
2) Αν έχουν λεφτά μέσα τους τα ΑΤΜ (θα πάρω 500, 500 και 200 από τις 3 τράπεζες. Δεν μου χρειάζονται, αλλά για το γαμώτο). Μπορεί να έχουν ήδη αδιάσει.
Θα κάνω καμιά ώρα.
Και επιστρέφοντας θα ενημερώσω.
Γ αυτο ειπα οτι εγω θα πηγαινα και εθελοντικα!!Αληθεια, ποσο κοστιζει το δημοψηφισμα?
Εχουμε να το πληρωσουμε??????????
Γιατι εθελοντικα αγαπη μου?
Πολυ λαρτζ σε βρισκω!!!