priksarxidis
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Αυγ 2014
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
γιατί η καφετέρια δεν παράγει έτοιμους καφέδες η μια ταβέρνα δεν παράγει νόστιμο φαγητό η αν δεν σου αρέσει το παράδειγμα να μαζέψω χρήματα από το βασικό μισθό να ανοίξω μια βιοτεχνία (υαλικών ας πούμε) πράγμα αδύνατο
επίσης η γοογλε και το φεισμπουκ είναι η σπανιότητα και όχι αυτό που γίνετε πάντα είναι μια περίπτωση ανάμεσα σε εκατομμύρια άλλες
και δεν θέλω να μου πετάνε ένα ξεροκόμματο για αυτό αγωνίζομαι για τα δικαιώματά μου και την ταξική ισότητα
σου ξαναγραφω. αν μπορεις να αποδειξεις σε καποιον επενδυτη οτι η ιδεα σου θα του δωσει κερδος θα επενδυσει σε αυτη. αν η ιδεα σου ειναι καινοτομος εχεις πολυ περισσοτερες πιθανοτητες να επενδυσει σε αυτη διοτι μια καινοτομος ιδεα εχει το δυναμικο να παραξει πολλαπλασιο κερδος με μια επενδυση 100000 ας πουμε απο οτι μια καφετερια...
μια καφετερια που θα σου κοστισει 100000 θα μπορει να εξυπηρετησει μαξιμουμ 30 ατομα ανα πασα στιγμη... για να πουλαει καφεδακια... αν βαλεις και τα εργατικα μεγαλος χρονος αποσβεσης.
ενας ερευνητης που ανακαλυπτει ενα φαρμακο και δεχεται μια επενδυση 100000 για να το κανει εταιρια μπορει να πουλαει 1000 φαρμακα την ωρα σε οτι τιμες θελει. ΠΙΘΑΝΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΕΡΔΟΣ. θα προτιμισει ο καπιταλιστης να επενδυσει εκει απο οτι στην καφετεριουλα σου την οποια θελεις να φτιαξεις για να ριχνεις κανα πουτσο στη σερβιτορα. κανενας δε θα σε κανει μαγκα τσαμπα χωνεψε το.