Όλα αυτά υποθετικά, γιατί έχω 2-3 νομπελίστες που μάλλον είναι πιο γνώστες απο εσένα που λένε τα αντίθετα!
Χμμμ ποιον λες να πιστέψω?
Θα αγοράσουν φάρμακα και όπλα για τη χώρα οι Νομπελίστες;
Όλα αυτά υποθετικά, γιατί έχω 2-3 νομπελίστες που μάλλον είναι πιο γνώστες απο εσένα που λένε τα αντίθετα!
Ναι αλλά η Σουηδία δεν έχει πολίτες χωρίς αρχίδια που έτρωγαν 40 χρόνια απο το κράτος και φοβούνται ότι θα μείνουν χωρίς κάψουλες για την 800 ευρώ εσπρεσιέρα!
Ναι αλλά η Σουηδία δεν έχει πολίτες χωρίς αρχίδια που έτρωγαν 40 χρόνια απο το κράτος και φοβούνται ότι θα μείνουν χωρίς κάψουλες για την 800 ευρώ εσπρεσιέρα!
κόφτο ρε ... σάμπως εσύ μπορείς να ζήσεις
σιγά ρε απόγονε του Περικλή και της Ασπασίας...να φυγει η ευρωπη ρε μπασταρδε.....εμεις την ανακαλυψαμε....
επίσηςδεν σώζεται παίκτη μου η Ελλάδα με χρεωκοπία... αν δεν αλλάξει νοοτροπία ο έλληνας θα σου πω το σενάριο που θα γίνει αν χρεωκοπήσουμε και πάμε σε "άτοκο εθνικό νόμισμα"
Μέρα 1η - Ισοτιμία ευρώ - δραχμής 1:1000
Μέρα 2η - Ολα τα εισαγόμενα ακριβαίνουν
Μέρα 3η - Οι συνταξιούχοι στους δρόμους γιατί η σύνταξη δεν φτάνει μήτε για ζήτω
Μέρα 4η - Η κυβέρνηση (όποια και αν είναι αυτή) αποφασίζει αύξηση των συντάξεων κατά 50% .. επειδή δεν έχει χρήμα δίνει εντολή στον Χολαργό να τυπώσει
Μέρα 5η - Ισοτιμία ευρώ - δραχμής 1:1500
Μέρα 6η - Οι δημόσιοι υπάλληλοι κατεβαίνουν στους δρόμους γιατί ο μισθός δεν τους φτάνει και έχουν υποστεί περικοπές στο διάστημα του μνημονίου
Μέρα 7η - Η κυβέρνηση (ομοίως) αποφασίζει αύξηση των μισθών στο δημόσιο κατά 30% ... επειδή δεν έχει χρήμα δίνει εντολή στον Χολαργό να τυπώσει
Μέρα 8η - Ισοτιμία ευρώ - δραχμής 1:2000
Μέρα 9η - Return to Μέρα 2η...
αυτό θα γίνει...
Έχω περάσει πείνες που δεν φαντάζεσαι αδελφέ.
Ότι σκατοδουλειά υπάρχει την έχω κάνει
Kατι τετοιες εξυπναδούλες ελεγαν οι συριζαιοι πριν τις εκλογες, και τωρα κρυβονται.επίσης
Μέρα 2η...
θα πιάσουν παγετώνες οι Κυκλάδες
θα βυθιστεί η θάλασσα
ο Τσακ Νόρις θα τις φάει
θα ψοφήσει όλο το Μητσοτακαίικο
Τα δωδεκάνησα δε θα γίνουν 12
Ο Μαρινάκης θα χάσει 250 κιλά και θα ζυγίζει 150
Θα κλείσουν οι τράπεζες και δε θα έχουμε κάποιον στον οποίο να χρωστάμε
Ο Φραπές θα σερβίρεται αχτύπητος
θα κάτσουν οι ορθές γωνίες
θα πάψει ν ισχύει το Πυθαγόρειο θεώρημα
Μέρα 3η...
ναι με μια μόνη διαφορά... ότι ήθελες μπορούσες να το βρείς στο ράφι...
Ο υπουργος ειναι πολυ απασχολημενος. Πηγε διακοπες στις βρυξελλες.ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ: ΝΤΑΛΙΚΕΣ ΜΕ ΑΡΜΑΤΑ ΜΑΧΗΣ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ! ΒΓΗΚΑΝ ΤΑ ΤΑΝΚΣ ΣΤΑ ΚΑΤΩ ΠΑΤΗΣΙΑ! ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ; ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΖΟΜΑΣΤΕ;;; (ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ)
Μπορεί να μας πει ο κ.Καμμένος που τα πηγαίνουν τα άρματα; Ας δοθούν κάποιες εξηγήσεις γιατί οι καιροί είναι πονηροί. Έτσι, υπουργέ;
Τη μία αρνούνται να τη φάνε και τα σκουλίκια και ο τάφος της μυρίζει σκατίλα.έχουν γνώση από ελληνικές κυβερνήσεις οι νομπελίστες σου ή μόνον Θάτσερ και Ρήγκαν γνωρίζουνε ???
Κάναμε εισαγωγή λεμονιών απο την Αργεντινή και σταφίδες απο την Χιλη.
Καιρός ο κάθε φιλελες να κατεβάσει τον γιακά και να πάει στους γαργαλιάνους να πιάσει την τσάπα απο το να τρώει λεφτά του πατέρα του που πληρώνει 180 ευρω το 4ωρο
ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ: ΝΤΑΛΙΚΕΣ ΜΕ ΑΡΜΑΤΑ ΜΑΧΗΣ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ! ΒΓΗΚΑΝ ΤΑ ΤΑΝΚΣ ΣΤΑ ΚΑΤΩ ΠΑΤΗΣΙΑ! ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ; ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΖΟΜΑΣΤΕ;;; (ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ)
Μπορεί να μας πει ο κ.Καμμένος που τα πηγαίνουν τα άρματα; Ας δοθούν κάποιες εξηγήσεις γιατί οι καιροί είναι πονηροί. Έτσι, υπουργέ;
ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ: ΝΤΑΛΙΚΕΣ ΜΕ ΑΡΜΑΤΑ ΜΑΧΗΣ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ! ΒΓΗΚΑΝ ΤΑ ΤΑΝΚΣ ΣΤΑ ΚΑΤΩ ΠΑΤΗΣΙΑ! ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ; ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΖΟΜΑΣΤΕ;;; (ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ)
Καιρός ο κάθε φιλελες να κατεβάσει τον γιακά και να πάει στους γαργαλιάνους να πιάσει την τσάπα απο το να τρώει λεφτά του πατέρα του που πληρώνει 180 ευρω το 4ωρο
ωραία .. .πες και πήγε... πόσα χρόνια θα κάνουμε να ξαναβγάλουμε λεμόνια (άσε που όταν πέφταν οι επιδοτήσεις για να αντικαταστήσουν οι μπρούκληδες τα ομφαλοφόρα εσπεριδοειδή με μη ομφαλοφόρα που έχουν πέραση στην διεθνή αγορά αυτοί τα κάνανε μουνόζουμε στα κωλόμπαρα)... ???