Snoopy@
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιαν 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
ε ναι ρε τυπε οι αλλοι ειναι στον λακκο..ε δεν παταμε κι επι πτωματων-τους νδ εννοω-![]()
το ειδα λαιβΑπολαυστικός όσο ποτέ...
το ειδα λαιβ
τον ξεφτιλισε
το μονο που δεν εκανε ο λιατσος
ηταν να ζητησει αυτογραφο στο τελος
Απολαυστικός όσο ποτέ...
[youtube=700,500]Psj9Y55wIMY[/youtube]
Εσυ τι θα ψηφισεις τυπεκαλά αντέχετε να βλέπετε επί μια ώρα τα σιχάματα ?
μπράβο υπομονή![]()
Εσυ τι θα ψηφισεις τυπε![]()
φοβήθηκαν τα ποσοστά της τύπε για ακόμα μια φορά...οι γελοίοι... :Sσιγά μην πάω
άσε που αφήσαν οι αλήτες την Εθνική Ελπίδα στην απέξω![]()
πακιστανε για εδω σε κοβω εσενα
![]()
![]()
θα έρθει και η σειρά του Κώτσου κάποια στιγμή... ;)
![]()
http://[URL unfurl="true"]www.antenna.gr/resources/images/4062cfc2-44fa-4b08-993b-3940502a057c.jpg[/img[/URL]]εντάξει απ τα καλλύτερα επισόδεια κων και ελένης αυτό![]()
Απλά και μόνο το γεγονός ότι λες ότι μια ναυτιλιακή θέλει 6 μήνες για να φύγει από μια χώρα για να πάει σε μια άλλη θέλει 6μήνες δείχνει το πόσο ΔΕ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ το θέμα. Όταν μια ναυτιλιακή θέλει σχεδόν 1 χρόνο για να πάει σε ιδιόκτητο χώρο (όταν αυτός έχει παραδοθεί με το κλειδί στο χέρι) φαντάσου πόσο θέλει για να πάει στο εξωτερικό. Δε θα σου πω καν ότι πολλές ναυτιλιακές έχουν στα γραφεία τους ανθρώπους που είναι εκεί από πατέρα σε γιο και πάει λέγοντας (δηλαδή είναι στελεχωμένες σε δικούς τους ανθρώπους) και άρα υπάρχει μια εμπιστοσύνη προς τους υπαλλήλους τους, άρα άντε βρες στο Τσιμπουτί ανθρώπους που να γνωρίζεις τι και πως για να στελεχώσεις έναν κλάδο που είναι ίσως από τους πιο ψυχοφθόρους. Να πάνε στην Αγγλία πχ που εκεί το 8ωρο είναι θεός και οι υπερωρίες πληρώνονται στην ώρα τους και στο φουλ.Απαντάω σε εσένα και κάθε ηλίθιο που αναμασάει τον μύθο με την φορολόγηση των εφοπλιστών.
Διανοητικά καθυστερημένα παιδάκια έχουμε και λέμε :
Ο εφοπλισμός σαν δραστηριότητα δεν αφορά καμία χώρα, αφορά πλοία που μπορεί να έχουν όποια σημαία τους καυλώσει και πλέουν σε διεθνή ύδατα.
Μπορείς αν θες να βάλεις 100% φορολογία, τα αρχίδια μου θα πάρεις. Μια ναυτιλιακή μπορείς να την τρέχεις με ένα mail από τον Πειραιά ή το Τσιμπουτί και η όλη μετακόμιση να σου κοστίσει μερικές χιλιάδες ευρώ !
Είναι εμφανές για κάθε άνθρωπο με δύο δράμια μυαλό (άρα εξαιρούνται οι αριστεροί) ότι το όφελος από την ναυτιλία μπορεί να είναι πολλαπλό αλλά ΌΧΙ από την φορολογία όπως την φαντάζεται ο κάθε διανοητικά καθυστερημένος αριστερός που την έχει δει Ρόμπεν των δασών με τα λεφτά των άλλων![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Τα οφέλη από το να έχουν την έδρα τους ναυτιλιακές εταιρείες στην χώρα μας είναι τεράστια, αν όμως κάποιος πάει να τους τα πάρει με τον τσαμπουκά θα φύγουν γιατί απλά μπορούν.
Αν υπερφορολογήσεις ένα εργοστάσιο θα του πάρει χρόνια μέχρι η να κλείσει η να μετακομίσει, Αν κανείς το ίδιο με τον εφοπλισμό σε έξι μήνες θα έχουν φύγει όλοι και θα τους έχεις κλάσει τα αρχίδια.
Δέξου τα οφέλη (ναυτιλιακό συναλαγμα, θέσεις εργασίας, συνδεδεμένα με τον εφοπλισμό επαγγέλματα) και σκάσε ή να είσαι έτοιμος να τα χάσεις και αυτά.
Αυτή είναι η πραγματικότητα και όχι το μαλακισμένο αριστερό συνεφάκι που ζεις , γκέγκε ?
Α) Στο απέδειξα με το απλό παράδειγμα της έκδοσης νομίσματος. Τι δεν κατάλαβες δηλαδή;;; Επίσης κλασικό οικονομικό υπόδειγμα και θεωρία, μαλιστα τώρα επικρατεί παγκοσμίως η θεώρηση του παπαδήμου (της πρωθυπουργάρας που είχαμε ) , περί ανεργίας και πληθωρισμού.α) Ποιος το λέει αυτό ρε μάστορα ? Μπορείς να το στηρίξεις με επιχειρήματα παρακαλώ ?
Η κλασική μαλάκυνση στα αριστερά μυαλά, νομίζετε ότι η οικονομία είναι παίγνιο μηδενικού αθροίσματος. Δεν είναι φίλε μου. Μπορεί να δημιουργηθεί πλούτος χωρίς να τον έχω κλέψει, φάει, σουφρώσει από κάποιον.
β) Πρέπει να μου ορίσεις την δικαιοσύνη. Τι είναι δίκαιο? Να είμαι δέκα φορές ικανότερος και να μοιραζόμαστε στα ισα με εσένα τα πάντα είναι δίκαιο? Μπορεί για εσένα αλλά για εμένα όχι. Η επιβολή δικαιοσύνης οδηγεί σε στέρηση ελευθεριών, η προσπάθεια επιβολής απόλυτης δικαιοσύνης είναι και απόλυτη στέρηση ελευθεριών.
Αυτά τα οποία εσύ δεν λογίζεις για ιδεολογίες έχουν έναν όγκο μελέτης, βιβλίων, νόμπελ και προσπάθειας που ούτε μπορείς να φανταστείς.
Μπορείς να μην συμφωνείς αλλά να λες αφοριστικά ότι δεν είναι καν ιδεολογίες είναι απλή Ελληναράδικη ασχετοσύνη και ξερολισμός.
Διάβασε πρώτα και μετά πες Ελληνάρα μου.
Απλά και μόνο το γεγονός ότι λες ότι μια ναυτιλιακή θέλει 6 μήνες για να φύγει από μια χώρα για να πάει σε μια άλλη θέλει 6μήνες δείχνει το πόσο ΔΕ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ το θέμα. Όταν μια ναυτιλιακή θέλει σχεδόν 1 χρόνο για να πάει σε ιδιόκτητο χώρο (όταν αυτός έχει παραδοθεί με το κλειδί στο χέρι) φαντάσου πόσο θέλει για να πάει στο εξωτερικό. Δε θα σου πω καν ότι πολλές ναυτιλιακές έχουν στα γραφεία τους ανθρώπους που είναι εκεί από πατέρα σε γιο και πάει λέγοντας (δηλαδή είναι στελεχωμένες σε δικούς τους ανθρώπους) και άρα υπάρχει μια εμπιστοσύνη προς τους υπαλλήλους τους, άρα άντε βρες στο Τσιμπουτί ανθρώπους που να γνωρίζεις τι και πως για να στελεχώσεις έναν κλάδο που είναι ίσως από τους πιο ψυχοφθόρους. Να πάνε στην Αγγλία πχ που εκεί το 8ωρο είναι θεός και οι υπερωρίες πληρώνονται στην ώρα τους και στο φουλ.
Όσο για τις θέσεις εργασίας θεωρώ ότι εννοείς στους ανθρώπους που στελεχώνουν ένα γραφείο γιατί η ΝΔ για να κάνει πιο ελκυστική την Ελληνική σημαία μείωσε στο ελάχιστο τους Έλληνες ναυτικούς που πρέπει να έχει υποχρεωτικά ένα πλοίο μ Ελληνική σημαία.
Οι εφοπλιστές είτε μας αρέσει είτε όχι ΔΕ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ούτε ένα ευρώ φόρο. Τα κέρδη τους από τις εφοπλιστικές εταιρείες είναι ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΑ, και επίσης παίρνουν και το ΦΠΑ πίσω σ ότι αφορά ενδοκοινοτικές ανταλλαγές. ΑΝ πχ αγοράσει ανταλλακτικό 10000 ευρώ και ο ΦΠΑ είναι 2000 ευρώ, τότε τα 2χιλιάρικα θα τα πάρει πίσω και μάλιστα θα τα πάρει πίσω ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ. Δηλαδή εσύ, εγώ ΟΛΟΙ μας πληρώνουμε τον ΦΠΑ του Μαρινάκη, του Αλαφούζου, του Μελισσανίδη, του Αγγελικούση κτλπ κτλπ. Για να μη σου πω και τι μαύρο χρήμα κυκλοφορεί ΕΝ ΓΝΩΣΗ του κράτους στις ναυτιλιακές από πληρωμές πχ στελεχών.