maximos555
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Νοε 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
εγώ τζόνης που ψάχνει μηνύματα πριν από μήνες δεν θα κάτσω να ασχοληθώ η αυτός ήταν η yannis kapsonis δεν θυμάμαι τώρα
Κωλοτουμπας-7
εγώ τζόνης που ψάχνει μηνύματα πριν από μήνες δεν θα κάτσω να ασχοληθώ η αυτός ήταν η yannis kapsonis δεν θυμάμαι τώρα
γιατί να μην μιλάω προς τι η φίμωση δημοκρατία δεν έχουμε?? η μήπως σου έλειψαν άλλες εποχές??
σαφώς και έχω αξιοπρέπεια δεν ζω εις βάρος την εργατικής τάξης και ούτε ζω στη χλιδή που παράγει η εργατική τάξη
που το είδες το θράσος θεωρείς θράσος που έλαβα μια αναρρωτική άδεια αντιθέτως ούτε έβρισα κανένα αντιθέτως για κάποιο ανεξήγητο λόγο εσείς με βρίζετε με κοσμητικά επίθετα τύπου ψόφα κλπ κλπ κλπ
αυτά τα συμπεράσματα πως τα βγάζεις ρε τύπε????σου είπε κανείς ότι οι συνάδελφοί μου δεν παίρνουν αναρρωτική γονική η όποια άλλου είδους άδεια. Πότέ δεν θα έχωνα τους συναδέλφου μου με αγαπάνε και με ρωτάνε διάφορα μάλιστα καθώς ασχολούμαι τακτικά με το σωματείο και τις συνελεύσεις του (σαν εργαζόμενος πάντα)
και ο μαλάκας ο πελάτης που σε τελική ανάλυση πληρώνει τον μισθουλάκο σου και το χειρότερο από όλα, ΔΕΝ ΕΧΕΙ εναλλακτική επιλογή, περιμένει… και περιμένει και περιμένει και περιμένι… και εν τω μεταξύ μπορεί να χάνει λεφτά γιατί δεν του έχουν συνδέσει το ρεύμα, να του βάζουν τόκους γιατί δεν έχει γίνει ο διακανονισμός και πολλά άλλα…
ιδιωτικοποίηση στην πουτάνα την ΔΕΗ ΤΩΡΑ …. άδειες και σε άλλους παρόχους ΑΜΕΣΑ… τέρμα τα γαμημένα τα μονοπώλια κρατικά ή ιδιωτικά… ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ρεεεεε
Εσύ και να θες να γίνεις τσωνυς δεν μπορείς...εγώ τζόνης που ψάχνει μηνύματα πριν από μήνες δεν θα κάτσω να ασχοληθώ η αυτός ήταν η yannis kapsonis δεν θυμάμαι τώρα
αυτό πάλι πως προκύπτει η ΔΕΗ είναι μια κερδοφόρα επιχείρηση
αυτά θέλετε όλοι εσείς οι φιλελέ. Να περάσουν οι επιχειρήσεις από το κράτος, και κατ επέκταση από το λαό στους ιδιώτες. Που μοναδικό σκοπό θα έχουν το υπερκέρδος βάση της υπεράξιας της εργασίας. Δεν θα σας περάσει. Ακόμα και σε αυτή τη συμφωνία που συζητείται έχει γίνει ξεκάθαρο ότι η ΔΕΗ δεν θα ιδιωτικοποιηθεί
το ανεφερε και επισημα πιο μετα.
Ρε λες να κανει κανα κολπο και να παει σε ρηξη κατηγορωντας τους ευρωπαιους οτι αυτοι δεν ηθελαν τελικα συμφωνια και να γελαμε?
αυτά τα συμπεράσματα πως τα βγάζεις ρε τύπε????σου είπε κανείς ότι οι συνάδελφοί μου δεν παίρνουν αναρρωτική γονική η όποια άλλου είδους άδεια. Πότέ δεν θα έχωνα τους συναδέλφου μου με αγαπάνε και με ρωτάνε διάφορα μάλιστα καθώς ασχολούμαι τακτικά με το σωματείο και τις συνελεύσεις του (σαν εργαζόμενος πάντα)
αυτά θέλετε όλοι εσείς οι φιλελέ. Να περάσουν οι επιχειρήσεις από το κράτος, και κατ επέκταση από το λαό στους ιδιώτες. Που μοναδικό σκοπό θα έχουν το υπερκέρδος βάση της υπεράξιας της εργασίας. Δεν θα σας περάσει. Ακόμα και σε αυτή τη συμφωνία που συζητείται έχει γίνει ξεκάθαρο ότι η ΔΕΗ δεν θα ιδιωτικοποιηθεί
Ας παει ρε τυπε στον πουτσο μας εδω που φτασαμε για να αλλαξει η Ελλαδα πρεπει το δημοσιο να ζησει με τα μισα λεφτα που ζηταει τωρα..Ας παμε σε εκλογες να παρει 20% με συνθημα δραχμη και τα ευρωπαικα κομματα 50% με συνθημα μενουμε ευρω με λιγοτερο κρατος..Μονο αυτη ειναι η λυση αυτο που προσπαθει το μαλακομπουκωμα ειναι να παρει 6μηνη παραταση με μετρα σοκ και μετα να "διαπραγματευθει" μεγαλη συμφωνια που να χει και το χρεος..Κοιμουνται ορθιοι λεμε! Οι τραπεζες ειναι ανοικτες καθε μερα γιατι το αποφασιζει η ΕΚΤ η οικονομια ειναι σε ελευθερη πτωση και η προοπτικη του πουτανας γιου που ο μπαμπας του επαιρνε εργα απο την χουντα ειναι να φτασουμε την ανεργια στο 35-40% σε ενα χρονο για να σιτιζονται οι μαλακες του Δημοσιου..Ε οχι φτανει πια! Ας ρισκαρουμε λιγο παραπανω σαν χωρα με πιστωτικο γεγονος και να ξεφορτωθουμε την "αριστερα" της "προοδου" μια και καλη για τα επομενα 40 χρονια...
Ασε τους φιλελέδες να λυσσάνε και εξήγησέ μας κάποια πράγματα μια και ασχολείσαι με το σωματείο.
Οι συμβασιούχοι δικαιούνται τα προσφάτως δοθέντα τροφεία ή όχι;
Αυτά καταναλώνονται υποχρεωτικά εντός της επιχείρησης ή δίδονται ως χρήμα και μπορούν π.χ. να καταναλωθούν ως περιπτερόμπυρο σε εναλλακτικά στέκια;
Αν είναι μόνο για τους μόνιμους γιατί δεν έχεις οργανώσει λαικό αγώνα ωστε να υπάρχει ισότητα στις παροχές;
Συγνώμη αν σε κουράζω (εχεις και τραυματισμένο χέρι) αλλά πιστεύω οτι αυτά θα ενδιαφέρουν και άλλους συμφορουμίτες. Μόνο με αλληλοβοήθεια και ενημέρωση θα διεκδικούμε τα δίκια μας.
ενα πράγμα σε σώνει ρε μπαγάσα που φαίνεσαι καλο παιδί θα σου χα ρίξει τέτοιο γαμοσταυριδι και τέτοιο χεςιμο για όλο αυτο το σάπιο που πρεσβευεις και το πληρώνουμε εμειςέτσι καιρός να σας τα λέει και κάποιος φιλελέδες
Μαζι σου, αλλα ξεχνας οτι το 40% των ψηφοφορων ειναι ΔΥ και συνταξιουχοι......
ενα πράγμα σε σώνει ρε μπαγάσα που φαίνεσαι καλο παιδί θα σου χα ρίξει τέτοιο γαμοσταυριδι και τέτοιο χεςιμο για όλο αυτο το σάπιο που πρεσβευεις και το πληρώνουμε εμεις
Κατσε να μην πληρωθουν τελος του μηνα και θα δεις πως θα σφιξουν οι κωλοι...Και στην τελικη ολοι οι υπολοιποι ειμαστε περισσοτεροι και οφειλουμε να συνεννοηθουμε πριν να ειναι πολυ αργα...