Επισκέπτης
Ταμιας, πες'το,μην ντρεπεσαι..... Ουτως ή αλλως ΟΛΟΙ θα φατε ξυλο, δεν το γλιτωνετε, εσυ εχεις την ελπιδα να εχει τελειωσει η συμβαση σου μεχρι τοτε....
όχι δεν είμαι ταμίας κάνω δουλειά γραφείου
Ταμιας, πες'το,μην ντρεπεσαι..... Ουτως ή αλλως ΟΛΟΙ θα φατε ξυλο, δεν το γλιτωνετε, εσυ εχεις την ελπιδα να εχει τελειωσει η συμβαση σου μεχρι τοτε....
Πες μου σε ποια ΣΟΒΑΡΗ ιδιωτικη επιχειρηση παιρνει ο προεδρος και διευθ. συμβουλος 300.000 το χρονο.....+bonus,ταξιδια,αυτοκινητα κλπ κλπ
όχι δεν είμαι ταμίας κάνω δουλειά γραφείου
δηλαδή τι σκατά κάνεις μωρέ ?? οι λογαριασμοί είναι έτοιμοι και έχουν εκδοθεί μηχανογραφικά τι σκατά χρειάζεται υπάλληλος γραφείου στο τμήμα αυτό… ??
κάνεις αθροίσεις στα ποσά των λογαριασμών να δείς αν τα έκανε σωστά η μηχανογράφηση ???
Λεγε ρε κουλομαρια, ποια ειναι η "δουλεια" σου στη ΔΕΗ????
Εσύ ρε leftins όλη την ώρα απουσιάζεις από το πόστο σου και χώνεις τους υπόλοιπους,αυτό πως το κρίνεις;
Τώρα έχει αναρρωτική ρε τύπεελα δουλευει τωρα 12-1 μετα μεχρι στις 4 εχει διαλειμμα
Ε βέβαια, περίμενες 3,5 ώρες.
Δεν περιμέναμε και τίποτε καλλίτερο από έναν αστραπόγιαννο σαν εσένα.
Ο ΟΑΕΕ δίνει φορολογική ενημερότητα ηλεκτρονικά:
οσο και να σκουξεις ρε νεκρόφιλε οι άπλυτοι φεύγουν η ώρα σας έρχεται παλιο αρούρια που θέλατε να το παίξετε και ευρωπαιστες παλιο λωποδυτες,επιτέλους η ωρα της δικαιοσυνης φτάνει,τωρα κομμενο το μπου κομ,μονο πιπες για επιβίωσημην μιλας ρε παιδοφιλε
έχω δικαίωμα 30 εργάσιμες μέρες αναρρωτική
έχω δικαίωμα 14 εργάσιμες μέρες κανονική άδεια
Σε περίπτωση μη ταυτοποίησης των στοιχείων, θα πρέπει να απευθυνθείτε στο αρμόδιο Περιφερειακό Τμήμα ΟΑΕΕ, έχοντας μαζί σας:
MAΛΑΚΑ Ε ΜΑΛΑΚΑ
Φιλαρακο δε ξερω για τα υπολοιπα,αλλα σιγουρα οσον αφορα το θεμα μουνι ειναι μεγαλη γκαντεμια να εισαι ελληνας.Αυτοι που θα τη περασουν σαφως καλυτερα ειναι οι νεοτεροι ελληνες οι οποιοι θα απολαυσουν τους καρπους των μεικτων γαμων.Μιλαμε αν δεις τα πιτσιρικια στα δημοτικα θα παθεις πλακα!Μικρα ρωσσιδακια στην ουσια ειναι που μιλανε τελεια ελληνικα!!
Γιατι μωρη πουστρα εγω τα καταχωρησα??? Ο Μαλακας ο υπαλληλος φταει που μπηκε με βυσμα επι πασοκας φρόντιζες ρε μαλάκα να έχεις δώσει τα σωστά στοιχεία και όχι να γράφεις λάθος ΑΦΜ και ΑΜΚΑ να μην ταλαιπωρείσαι …
Γιατι μωρη πουστρα εγω τα καταχωρησα??? Ο Μαλακας ο υπαλληλος φταει που μπηκε με βυσμα επι πασοκ
Ζηλευεις εεε? Δεν πειραζε κλαψε λιγο ακομα..και τωρα ψηφιζει το τσιρκο
α ρε αρρωστακι και συ αποκαμμενε
Ζηλευεις εεε? Δεν πειραζε κλαψε λιγο ακομα..
τι να ζηλεψω ρε κακολοιρη
τα χαλια σας ;
την κοροιδια 5 χρονων που φλομωσατε τον κοσμο;
οξω αρχιλαμογια απατεωνες