jhonny64
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2007
- Like
- 2.738
- Πόντοι
- 1.306
γερμανοτσολιά...
γιατι το διαγραφεις ρε μαστορα;
αρχιπροδοτες ειναι
συμφωνημενα απο την αρχη ηταν
γερμανοτσολιά...
Πειραζει να το δω δλδ γραμμενο και πως θα εφαρμοστει? Μετα απο αυτο θα συγκρινω τον πριν ΕΝΦΙΑ με τον ΝΕΟ ΕΝΦΙΑ...!
Και οχι μονο αυτο
Καταστρεφει και την ιδανικη επιχειρηματικη ιδεα (σουβλατζιδικο τυροπιταδικο κρεπερι) για τον μεσο Ελληνα
μπορει αλλα και οι αλλοι μπορουσαν να ειχαν κλεισει την 5η αξιολογηση και μετα να πανε σε προεδρο και εκλογες
Ναι, αλλά τα ήθελε κι αυτός όλα δικά του! Και όλο το κόστος οι άλλοι και πρόωρες εκλογές.
Ας μην επέμενε στο θέμα του προέδρου της δημοκρατίας. Θα έπαιρναν οι άλλοι όλα τα μέτρα (και την λαϊκή δυσαρέσκεια φυσικά) και το καλοκαίρι του 2016 θα γινόταν πρωθυπουργός και θα παρέμενε για χρόνια.
Ο Μπένυ του το είχε πει "Που πας αγόρι μου και βιάζεσαι να γίνεις πρωθυπουργός, κάποτε θα γίνεις έτσι κι αλλιώς. Τώρα εκεί έξω που θα πας αυτοί θα σε ΓΑΜΗΣΟΥΝ!" Τί ήταν να το πει;
Τον παραδέχτηκα όμως τον πιτσιρικά! Με το χαμόγελο στα χείλη βγήκε από την σύσκεψη, ούτε που έδειξε να πονάει καθόλου.
ναι βιαστηκε ο μορφονιόςΝαι, αλλά τα ήθελε κι αυτός όλα δικά του! Και όλο το κόστος οι άλλοι και πρόωρες εκλογές.
Ας μην επέμενε στο θέμα του προέδρου της δημοκρατίας. Θα έπαιρναν οι άλλοι όλα τα μέτρα (και την λαϊκή δυσαρέσκεια φυσικά) και το καλοκαίρι του 2016 θα γινόταν πρωθυπουργός και θα παρέμενε για χρόνια.
Ο Μπένυ του το είχε πει "Που πας αγόρι μου και βιάζεσαι να γίνεις πρωθυπουργός, κάποτε θα γίνεις έτσι κι αλλιώς. Τώρα εκεί έξω που θα πας αυτοί θα σε ΓΑΜΗΣΟΥΝ!" Τί ήταν να το πει;
Τον παραδέχτηκα όμως τον πιτσιρικά! Με το χαμόγελο στα χείλη βγήκε από την σύσκεψη, ούτε που έδειξε να πονάει καθόλου.
αρχιπροδοτες ειναι
συμφωνημενα απο την αρχη ηταν
Με ελέγχεις για κάτι;Kαλα θα ψαξω και εαν δεν τα βρω θα σου ζητησω συγνωμη...!Θα μας πεις τελικα τι ψηφισες στις εκλογες γιατι μαλλον σου ξεφυγε ποιο πριν...!
Όσο αναφορά για χθες, το μίσος που εκδηλώνουν τα πάσης φύσεως αριστερόνια, αναρχοφασιστρόνια κλπ. για τους δημοκράτες πολίτες που έλαβαν μέρος στο Μένουμε Ευρώπη είναι κατανοητό...(όσοι ήταν εκεί είδαν πολύ καλά πως έδρασαν οι 50 αναρχόσκυλα)
Χθες μετά τη συγκέντρωση, ομάδες εθελοντών καθάρισαν την πλατεία και την παρέδωσαν ξανά έτοιμη προς χρήση στους δημοκράτες πολίτες...
Μια άλλη αντίληψη για το δημόσιο χώρο...
Καμιά σχέση με τους "Αγανακτίστας" και τους αναρχοφασίστες που άφηναν πίσω τους καταστροφές και ερημιά !
Απορώ ρε σεις που ανοίγετε κουβέντες με Αλλόθρησκα τσογλάνια..Αντι να τους διαολοστείλετε και να τους απομονωσουμε ωστε να ξεκουμπιστούν από την Ελλάδα.Εχει και τη Σημαία μας αβαταρ για ξεκάρφωμα το Αλμπάνι...Τζώνυ μην το γαμάς! Απατεώνες είναι, ψεύτες, πολιτικάντηδες της συμφοράς, άσχετοι περί την πολιτική και τα οικονομικά κι όλα αυτά!
Αλλά προδότες ΔΕΝ είναι! Θα ήταν αν είχαν προτιμήσει την ρήξη. Να είμαστε δίκαιοι...
Λεγε ρε τι ψηφισες??????Με ελέγχεις για κάτι;
Εγώ δεν πούλησα στην χώρα μου ψέματα και απίστευτες υποσχέσεις για να πάρω την εξουσία τύπε. Εγώ φώναζα όταν αυτοί έλεγαν ψέματα...
Δεν ελέγχομαι εγώ αλλά ΑΥΤΟΙ και εσύ μαζί και θα λογοδοτήσετε !
Είναι συνυπεύθυνος κάθε ένας ψηφοφόρο του Σύριζα, όπως εσύ ατομικά και προσωπικά για τη συμφωνία που υπέγραψε η συγκυβέρνηση των δύο άκρων.
ΑΑΑ και περιμένω τα πόστ, αλλιώς ζήτα ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΥΓΝΩΜΗ !
Τα μόνα που έκανε ήταν το άνοιγμα της ερτ και η επαναπρόσληψη των καθαριστριών
τελικά όμως δεν μας είπατε οι αναρχικοί είναι η όχι με το συριζα. Τη μια μας φτύνουν μας υποτιμούν και από την άλλη συνεργάζεται ο συριζα με τους αναρχικούς πάρτε μια απόφαση
Βγάλε τα ποστ ρε καραπουσταριό για τα μπλουζάκια πρώτα μην σου γαμήσω την ΠΑΝΑΓΙΑ!τελικά όμως δεν μας είπατε οι αναρχικοί είναι η όχι με το συριζα. Τη μια μας φτύνουν μας υποτιμούν και από την άλλη συνεργάζεται ο συριζα με τους αναρχικούς πάρτε μια απόφαση
Πω πω πω κοιταχτε εναν πυρφορο αχαχαχαχαχΒγάλε τα ποστ ρε καραπουσταριό για τα μπλουζάκια πρώτα μην σου γαμήσω την ΠΑΝΑΓΙΑ!
Περιμενουμε σχολιο για τα μετρα απο τον συντροφο λεφτινς
Τζώνυ μην το γαμάς! Απατεώνες είναι, ψεύτες, πολιτικάντηδες της συμφοράς, άσχετοι περί την πολιτική και τα οικονομικά κι όλα αυτά!
Αλλά προδότες ΔΕΝ είναι! Θα ήταν αν είχαν προτιμήσει την ρήξη. Να είμαστε δίκαιοι...