bihtis
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 7
- Like
- 384
- Πόντοι
- 36
εγω δεν εχω καταλαβει γιατι πραμα διαδηλωσαν ολοι αυτοι? να μεινουμε στο ευρω χωρις ευρω στην τσεπη? αν θελουνε ευρωπη και ευρω ασ πληρωσουν το λογαριασμο...αλλα προφανως ειναι καβατζομενοι οι περισσοτεροι και εκτος ευρω θα χασουν τα κεκτημενα..εγω δε λεω να παμε αναγκαστικα στη δραχμη αλλα να δουμε επιτελους με ποιους ορους θα μεινουμε στο ευρω και τι πιθανοτητες υπαρχουν να γυρισει το πλοιοΡε παπάρηδες ας περνούσατε μια βόλτα από το Σύνταγμα να βλέπατε με τα μάτια σας ότι ο κόσμος στο 99% του ήταν πολύ απλά ντυμένος και ώ του θαύματος ούτε μία Λουί δεν είδα που έχει λυσσάξει ο άλλος ο παπάρας ο χοντρός από την Αγγλία. Μέσα σε 15.000 άτομα κάποιοι θα είχαν γραφικό ντύσιμο, δεν αποδεικύει τίποτα αυτό.
Και φυσικά ο καλός Συριζαίος δεν φοβάται μήπως "μολυνθεί" από το συναγελασμό με "αστούς"! Ο ξάδερφος μου δηλαδή που είναι ακραιφνές συριζαίικο κομματόσκυλο, άσχετα αν είναι διορισμένος στην Βουλή με αργομισθία στο κανάλι της από τους προηγούμενους, πως είχε έρθει να κόψει φάτσες σαν τον καλό χαφιέ;
(Πως το γλύτωσε το κράξιμο ο πούστης! Ας όψεται ο αδερφός μου που με συγκράτησε...)