gregory35
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 25
- Like
- 1.435
- Πόντοι
- 966
ο Αδωνις, ο Βρούτσης και ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι τα δικά μου ινδάλματα…
Εμ γι αυτό μπερκουλιάζεις
ο Αδωνις, ο Βρούτσης και ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι τα δικά μου ινδάλματα…
Εμ γι αυτό μπερκουλιάζεις
Υπαρχει φανταζομαι καποιο λινκ που το επιβεβαιωνει αυτο.
Ελπιζω να το βαλεις αμεσως και να μην ειναι αναλογης αξιοπιστιας με τον Σκοπιανο.
Υ.Γ. Αν δεν βαλεις, θα βαλω εγω λινκ που αποδεικνυει οτι μεχρι το τελος του 2013 η ΝΔ ηταν πρωτο κομμα.
και Χατζηδάκη ξέχασες τύπε! ;)ο Αδωνις, ο Βρούτσης και ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι τα δικά μου ινδάλματα…
γαμει ο συνδικαλιστης τυπε γαμειΞερόχυσες με λέφτη τύπε?
..ΠΡΟΚΟΜΜΕΝΟΣ οχι μαλακιες....ο Αδωνις, ο Βρούτσης και ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι τα δικά μου ινδάλματα…
και μακάρι αυτή η χώρα και η προηγούμενη κυβέρνηση να είχε μερικούς ακόμη τέτοιους σε παραγωγικά υπουργεία να γινότανε η δουλειά σωστή…
σε αντίθεση βέβαια από ζωάδια του τύπου Κουρουπλή, Σκατούλη και του άλλου του παπάρα του αγέλαστου που από την μέρα που ανεβήκανε στην καρέκλα δεν έχουν κάνει τίποτε παραπάνω από διακηρύξεις και βολέματα των δικών τους…
αει σύρε και γαμίσου και περίμενε πότε ο μαλάκας θα κατεβάσει το νομοσχέδιο για την αύξηση του βασικού… δηλαδή ποτέ…
απο την πολυ δουλεια εχει αρχισει και κλαταρει ο οργανισμος του, να παρααλατε να μην παθει εργατικο ατυχημα εν ωρα εργασιας γιατι θα δικαιουται αδεια επ αοριστω μετ αποδοχωνΞερόχυσες με λέφτη τύπε?
και Χατζηδάκη ξέχασες τύπε! ;)
έφυγα 2 ώρες νωρίτερα γιατί πονούσε το χέρι μου πήγα στο ΙΚΑ και μου έγραψαν 3 μέρες επιπλέον αναρρωτική
Σου ελειψα εεε?Ελα ρε τύπε, πού χαθηκες? Καιρο εχω να σε δω.
δεν το αποπαίρνω εγώ τύπε...![]()
μην τον αποπαίρνεις,προσπαθεί
![]()
![]()
Δεν ξερω τι σημαινει "ειδαλμα" ρε τύπε.Σου ελειψα εεε?
Για τον Αδωνι το ειδαλμα σου θα μας πεις τπτ? Ελπιζω να εχεις καλες τιμες για τους συναγωνιστες εδω μεσα..!
Μάιος 2013, πρώτη η ΝΔ.
Ιουλιος 2013, πρώτη η ΝΔ.
Ο Συριζα εγινε πρωτο κομμα την ανοιξη του 2014 και αυτο το ξερουν και οι πετρες.
έφυγα 2 ώρες νωρίτερα γιατί πονούσε το χέρι μου πήγα στο ΙΚΑ και μου έγραψαν 3 μέρες επιπλέον αναρρωτική
ειδα λμα ειναι αυτο που βλεπεις και πηδας "ειδα" + "αλμα" ...=ειδαλμαΔεν ξερω τι σημαινει "ειδαλμα" ρε τύπε.
Τιμές για ποιο πραγμα να εχω?
καλά εσύ είσαι ο ορισμός του μαλάκα που ότι θυμάται χαίρεται...Σου ελειψα εεε?
Για τον Αδωνι το ειδαλμα σου θα μας πεις τπτ? Ελπιζω να εχεις καλες τιμες για τους συναγωνιστες εδω μεσα..!