tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.724
- Πόντοι
- 1.306
Έλα μαλάκα αυτό με τους μισθούς και τις συντάξεις το λένε από τον Φλεβάρη.
ακόμη χειρότερα.... τα κάνανε σκατά σε έναν μήνα και όχι σε πέντε λοιπόν...
Έλα μαλάκα αυτό με τους μισθούς και τις συντάξεις το λένε από τον Φλεβάρη.
Μόνο που ξέρεις που 4 μήνες μια χαρά πληρώνονται οι μισθοί και οι συντάξεις. Αϊντε πιες κανένα καφέ με λεμόνι να ξεμπεκρουλιάσεις μπας και καταλάβεις τι γράφειςακόμη χειρότερα.... τα κάνανε σκατά σε έναν μήνα και όχι σε πέντε λοιπόν...
Και ο Δενδιάς, Άδωνις κτλπ ζαβά έλεγαν πριν από 1-2 χρόνια πως πρέπει να απαγορευτούν οι διαδηλώσεις, αλλά τώρα πρώτοι. Κρίμα που όλα τα ληγμένα δακρυγόνα κατασπαταλήστηκαν στη "δημοκρατική" χώρα και τώρα επί "κομμουνισμού" δεν έχουν τίποτα τα μπατσόνια να ρίξουν...
Μόνο που ξέρεις που 4 μήνες μια χαρά πληρώνονται οι μισθοί και οι συντάξεις. Αϊντε πιες κανένα καφέ με λεμόνι να ξεμπεκρουλιάσεις μπας και καταλάβεις τι γράφεις
Μόνο που ξέρεις που 4 μήνες μια χαρά πληρώνονται οι μισθοί και οι συντάξεις. Αϊντε πιες κανένα καφέ με λεμόνι να ξεμπεκρουλιάσεις μπας και καταλάβεις τι γράφεις
Και ποιος θα την γαμάει μετά ρε τύπε, ο Λαφαζάνης ή ο Κουτσούμπας; :S
http://[URL unfurl="true"]www.koutipandoras.gr/sites/default/files/styles/article_full/public/deppy-golema.jpg?itok=_g8FTE8b[/img[/URL]]
[/quote]
αφού είναι τόσο ωραία η δουλειά της παραδουλεύτρας γιατί δεν την ακολούθησε και η ίδια;
όσο για πουτάνα, θα είχε αποτύχει πλήρως, αυτή την Golum-α δεν την γαμάει ούτε ο πιο μερακλής κομάντο του site :2funny:
[img]http://[URL unfurl="true"]www.toratora.gr/wp-content/uploads/2014/10/def19474c70cb85016d5d4baf36d38b0_L.jpg[/img[/URL]]
Μόνο που ξέρεις ο Σαμαράς χάρισε πχ στον Ταβουλάρη 10εκ ευρώ που χρωστούσε στο ΙΚΑ με την προϋπόθεση να πληρώσει τους εργάτες του στα ναυπηγεία (το έκανε το καλοκαίρι του 14 αυτό) και ο Ταβουλάρης (πρώην διευθυντής του πολιτικού του γραφείου επί ΠΟΛ.ΑΝ) τον έγραψε κανονικά και ακόμα δεν πληρώνει.Των Δ.Υ. εννοείς προφανώς, διότι των ιδιωτικών υπαλλήλων οι οποίοι δουλεύουν σε επιχειρήσεις που περιμένουν (ενίοτε πάρα πολλά) χρήματα που τους χρωστάει το κράτος οι μισθοί ΔΕΝ πληρώνονται! Πως να πληρωθούν δηλαδή αφού οι επιχειρήσεις δεν έχουν λεφτά;
Αλλά ποιος τους γαμάει αυτούς μωρέ; Ο δημόσιοι να είναι καλά, οι άλλοι να πάνε να πνιγούν....
Ναι ναι. Πήραν και από τις πρεσβείες λέμεε αφου ξεζουμισαν ολα τα αποθεματικα απο παντου
αφού είναι τόσο ωραία η δουλειά της παραδουλεύτρας γιατί δεν την ακολούθησε και η ίδια;
όσο για πουτάνα, θα είχε αποτύχει πλήρως, αυτή την Golum-α δεν την γαμάει ούτε ο πιο μερακλής κομάντο του site
http://[URL unfurl="true"]www.toratora.gr/wp-content/uploads/2014/10/def19474c70cb85016d5d4baf36d38b0_L.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
Εγώ πάντως τη γυναίκα του Άδωνι της τον έδινα, αρκεί να έκανε pse και να ήταν και vfm (anal included)
Μόνο που ξέρεις ο Σαμαράς χάρισε πχ στον Ταβουλάρη 10εκ ευρώ που χρωστούσε στο ΙΚΑ με την προϋπόθεση να πληρώσει τους εργάτες του στα ναυπηγεία (το έκανε το καλοκαίρι του 14 αυτό) και ο Ταβουλάρης (πρώην διευθυντής του πολιτικού του γραφείου επί ΠΟΛ.ΑΝ) τον έγραψε κανονικά και ακόμα δεν πληρώνει.
Α! Δηλαδή μου λες ότι αυτό γίνεται τους 4 τελευταίους μήνες ενώ πιο πριν το κράτος πλήρωνε κανονικά τις εταιρείες που χρωστάει;
Α! Δηλαδή μου λες ότι αυτό γίνεται τους 4 τελευταίους μήνες ενώ πιο πριν το κράτος πλήρωνε κανονικά τις εταιρείες που χρωστάει;
Εμένα δεν με ενόχλησε....Εμένα σήμερα πιο πολύ από όλα με ενόχλησε αυτό τύπε...
Δεν μιλάμε για γραφικούς, άσχετους και ντενεκέδες αλλά επικίνδυνους Τζιχαντιστές...