- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 148
- Λύσεις
- 5
- Like
- 9.096
- Πόντοι
- 17.085
Απ' τα καλύτερα επεισόδια.
Απ' τα καλύτερα επεισόδια.
Η ΑΔΕΔΥ πραγματοποίησε συγκέντρωση κατά της κυβέρνησης με την στήριξη του τσύριζα και των ψεκασμένων...
Εγώ κατάλαβα (με βάση το προεκλογικό πρόγραμμα του συριζα) ότι ο κόσμος ψήφισε για να φύγει το δ.ν.τ.Λογικα καποια παραταση θα δοθει ( ως τα χριστουγεννα? ) . Το θεμα ειναι βεβαια πως εφαρμοζονται αυτα τα μετρα και τι περιπλοκες θα επελθουν.
Εγώ κατάλαβα (με βάση το προεκλογικό πρόγραμμα του συριζα) ότι ο κόσμος ψήφισε για να φύγει το δ.ν.τ.
για να φύγουν τα ημίμετρα της λιτότητας που θα κοντέψουν 10 χρόνια πίπα-κώλο και θα έχουμε καταφέρει μόνο τη μεγέθυνση του χρέους.
οπότε το θέμα είναι όχι αν θα εφαρμόσουν τα μέτρα, αυτά τα κάνανε και οι προηγούμενοι, το θέμα είναι τι θα κάνουν από αυτά που υποσχεθήκαν.
Η ΑΔΕΔΥ πραγματοποίησε συγκέντρωση κατά της κυβέρνησης με την στήριξη του τσύριζα και των ψεκασμένων...
Να γιατί χρειάζονται οι ψυχίατροι στην Ελλάδα...
Δεν έλεγε κανείς σε αυτό το τσόλι πως οι ναζί είναι στην ελληνική βουλή και μάλιστα συγκλίνουν με την συγκυβέρνηση της χούντας σε πολλά όπως στο "αντιμνημόνιο"...
o λέφτης τι έγινε ρε παιδιά ??? μέθυσε με τον αγωνιστικό παλμό και δεν θυμάται να γυρίσει σπίτι του ??
να μου το θυμηθείς αύριο θα είναι πάλι στον γιατρό για αναρωτική...
γιατί ρε τύπε, μια χαρά δεν είναι η Ζωή; :SΤυπε εχει μπολικους ψυχιατρους οι Ελλαδα..................οι Συριζαιοι (βλεπε Ζωη) δεν πανε.
Μάλλον μπερδεύτηκε. Ανθρώπινα δικαιώματα/προστασία μειονοτήτων κλπ. είναι μεταξύ των βασικών αρχών/αξιών της Ε.Ε. Επομένως στη συγκέντρωση των Ευρωπαίων πολιτών έπρεπε να 'ρθει.να μην ξεχνάμε και τους μέμους ...
Εμένα σήμερα πιο πολύ από όλα με ενόχλησε αυτό τύπε...Κατά τα αλλα καποιοι χθες ειρωνευονταν κατι συνθηματα "no to stalinism"...
Σημερα που παρελαυνει η γραφικοτητα αυτοπροσωπως, δεν ακουω σχολια...
Τουε ενοχλουσαν τα ρουχα χθες...
εεε δε γίνεται κάθε ένας που βγαίνει να "νίπτει τας χείρας" του.ααα εδώ η απάντηση είναι γνωστή εκ των προτέρων ... ΤΙΠΟΤΕ...
Δεν μιλάμε για γραφικούς, άσχετους και ντενεκέδες αλλά επικίνδυνους Τζιχαντιστές...
Μάλλον μπερδεύτηκε. Ανθρώπινα δικαιώματα/προστασία μειονοτήτων κλπ. είναι μεταξύ των βασικών αρχών/αξιών της Ε.Ε. Επομένως στη συγκέντρωση των Ευρωπαίων πολιτών έπρεπε να 'ρθει.
εμετός(για το κάψιμο της σημαίας )Εμένα σήμερα πιο πολύ από όλα με ενόχλησε αυτό τύπε...
Δεν μιλάμε για γραφικούς, άσχετους και ντενεκέδες αλλά επικίνδυνους Τζιχαντιστές...
ξέχασες τις καθαρίστριες και τα κατρουγκαλάκια....με μόνη "μεταρρύθμιση" το άνοιγμα της ερτ.
Για το Συριζα μιλας τυπε?
Το μονο που ειναι σιγουρο ειναι οτι αυριο κρινεται η τυχη της Ελλαδος οπως την ξερουμε και οι επιπτωσεις τεραστιες. Λες να τον χωρισει τον Αλεξη η Περιστερα?