gregory35
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 25
- Like
- 1.435
- Πόντοι
- 966
Όχι γιατί έχει συστήματα της Ζιμενςτο μετρο θα δουλευει αυριο αναρωτιεμαι![]()
![]()
![]()
Όχι γιατί έχει συστήματα της Ζιμενςτο μετρο θα δουλευει αυριο αναρωτιεμαι![]()
![]()
![]()
οτιδηποτε κατω απο 96% ειναι αποτυχια, θα γελαει μαζι μας ο Λευκορωσος
κονσερβες ανανα τυπε ;) μεγαλη διαμετρος ευκολο κοψιμο λαιμου ;)ποιες κονσερβες συμφαιρει να παρεις? ποιες ειναι VFM?
Ποιες κονσέρβες και εσύ ρε; Εδώ δε θα έχεις χαρτί να σουπιστείς μετά το χέσιμο.ποιες κονσερβες συμφαιρει να παρεις? ποιες ειναι VFM?
κατεβηκε ο ΠΠος (οποιος τον βρει κερδιζει)
τυπε θες να γλιτώσεις απο χρεωκοπία και να πας απο σκορβουτο;ποιες κονσερβες συμφαιρει να παρεις? ποιες ειναι VFM?
ποιες κονσερβες συμφαιρει να παρεις? ποιες ειναι VFM?
αλεξ ακους? ειναι και η ιωαννα ;)ρε σείς κατεβήκανε και αυτοί του ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ με τις κίτρινες σημαίες...
καλά δεν ξέρουν ότι η πληρωμή είναι πατριωτικό καθήκον ???
Ξέρετε βεβαια οτι σε περιπτωση παραιτησης Παυλοπουλου και μέχρι να εκλεγει ο νεος Προεδρος, θα εκτελει χρέη Προεδρου Δημοκρατιας η Ζωη Κωνσταντοπουλου.
Θα το ζησουμε ΚΑΙ αυτο.
Tυπε μου δεν εχει να κανει ουτε με το Γιουνκερ το γιατι η Ελλαδα ειναι σε αυτη τη θεση ουτε με τις οποιες προτασεις, ουτε με τροικομοικες.
Εχει να κανει καθαρα με το γεγονος οτι η παραγωγη στη χωρα ειναι ισχνη και οι επενδυσεις ειναι στο ναδιρ. Ο Γιουνκερ και ο καθε Γιουνκερ βρισκει και τα λεει αυτα επειδη εσυ ως χωρα με τις μαλακιες σου επεσες στην αναγκη του. Να φροντισεις ως χωρα να βγεις απο αυτο.
Οταν ομως προτεραιοτητα της κυβερνησης δεν ειναι να τονωσει τις επενδυσεις και την αναπτυξη, αλλα αντιθετα τα μαραζωνει αυτα, οπως και καθε τι υγιες και δε κανει μεταρρυθμισεις, για να διατηρησει τα προνομια μερικων προνομιουχων καστων και ολιγαρχιων, τοτε , τοτε ειναι αυταπατες να σου φταιει ο Γιουνκερ για το γιατι η χωρα παρεχει τετοιες υλικες παροχες, και ψαχνεις σε λαθος κατευθυνση.
Και για το γεγονός ότι οι επενδύσεις είναι στο ναδιρ φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ; Εδώ όταν γαμούσαν τις συλλογικές συμβάσεις και έριχναν τον μισθό στα 500 ευρώ (τον βασικό) έλεγαν ότι το κάνουν για την αναταγωνιστικότητα των Ελληνικών προϊόντων και για να προσελκύσουν επενδύσεις.Tυπε μου δεν εχει να κανει ουτε με το Γιουνκερ το γιατι η Ελλαδα ειναι σε αυτη τη θεση ουτε με τις οποιες προτασεις, ουτε με τροικομοικες.
Εχει να κανει καθαρα με το γεγονος οτι η παραγωγη στη χωρα ειναι ισχνη και οι επενδυσεις ειναι στο ναδιρ. Ο Γιουνκερ και ο καθε Γιουνκερ βρισκει και τα λεει αυτα επειδη εσυ ως χωρα με τις μαλακιες σου επεσες στην αναγκη του. Να φροντισεις ως χωρα να βγεις απο αυτο.
Οταν ομως προτεραιοτητα της κυβερνησης δεν ειναι να τονωσει τις επενδυσεις και την αναπτυξη, αλλα αντιθετα τα μαραζωνει αυτα, οπως και καθε τι υγιες και δε κανει μεταρρυθμισεις, για να διατηρησει τα προνομια μερικων προνομιουχων καστων και ολιγαρχιων, τοτε , τοτε ειναι αυταπατες να σου φταιει ο Γιουνκερ για το γιατι η χωρα παρεχει τετοιες υλικες παροχες, και ψαχνεις σε λαθος κατευθυνση.
Διάβασέ τον. Αν σου τ απαγορεύει βρες ποιο είδος κότας είναι είδος προς εξαφάνιση και πάρε την Γκρινπις να σε βοηθήσεισυμφωνα με τον κανονισμο της πολυκατοικιας εχω δικαιωμα να εχω μονο μεχρι 2 κοτες στο μπαλκονι?
http://[URL unfurl="true"]www.lifo.gr/uploads/image/623069/sardelaki.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
Τύπε ξέρεις τι τιμές έχει η Ergon;
μαθε μπαλίτσα γίνε λεφτινς να χεις κουνελάκια για τις δύσκολες ώρες της χρεοκοπίαςσυμφωνα με τον κανονισμο της πολυκατοικιας εχω δικαιωμα να εχω μονο μεχρι 2 κοτες στο μπαλκονι?