kostakis_ss
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 29
- Like
- 197
- Πόντοι
- 1.390
Γαμιούνται οι τρομολάγνοι
Συριζαιος τυπε? :S
Γαμιούνται οι τρομολάγνοι
εεε και έχει δέκα μέρες τον χρόνο... και τι με αυτό ?? το βράδυ που πέφτει η θερμοκρασία ας βάλουνε και κανένα πουλοβεράκι δεν θα πάθουν και τίποτε...
και φυσικά δεν έχω πρόβλημα θέρμανσης... και στην Αθήνα και εδώ έχω φυσικό αέριο και έχω ρυθμίσει έτσι ώστε να έχω μόνιμα θερμοκρασία 18 βαθμούς μέσα στο σπίτι και μετά τις 12 το βράδυ και μέχρι τις 6 το πρωί 15 ...
Γιατί ρε φιλε να τρώει το ίδιο ένας που δουλεύει με έναν τεμπέλη?Ναι αλλά θα τρώμε ΟΛΟΙ το ΙΔΙΟ φαγητό.
[size=40pt]ΟΙ ΟΛΟΙ Η ΚΑΝΕΝΑΣ [/size]
Συριζαιος τυπε? :S
...Ξέρεις ότι η ΔΕΗ έχει ελλείψεις προσωπικού? ...
Ναι αλλά θα τρώμε ΟΛΟΙ το ΙΔΙΟ φαγητό.
Στα αρχιδια μου, γιατι εγω δεν πηρα ποτε διακοποδανειο,γαμοδανειο,μεζονετα των 250.000 με 300.000 στεγαστικο και γιατι δε σταματησα ΠΟΤΕ να δουλευω. Και οτι γουστα εκανα και κανω τα κανω ΒΑΣΕΙ ΤΩΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΩΝ ΜΟΥ. Ποτε περα απο παπλωμα. Και οπου παπλωμα, ΠΑΝΤΑ υπολογιζω και ενα "μαξιλαρακι ασφαλειας" για το μελλον.
μπα εχει την ικανοτητα να ριχνει και υπονοουμενα;
ασε που επρεπε να ειναι μεσα μαζι με τον μπουχεσα
Ρε γελοίε φιλελε μόνο τα νεόκτιστα σπίτια έχουν εγκατάσταση φυσικού αερίου.Κάποιοι δεν έχουν τη δυνατότητα να μετατρέψουν τις εγκαταστάσεις του σπιτιού τους σε φυσικό αέριο βλάκα. Επίσης κάποιοι αδυνατούν να πληρώσουν το πάγιο με ένα βασικό μισθό είτε γιατί μπορεί να είναι ακόμα απλήρωτοι από την εργασία τους.Δηλαδή και να έχουν παράγει και να μην έχουν πληρωθεί
Ρε γελοίε φιλελε μόνο τα νεόκτιστα σπίτια έχουν εγκατάσταση φυσικού αερίου.Κάποιοι δεν έχουν τη δυνατότητα να μετατρέψουν τις εγκαταστάσεις του σπιτιού τους σε φυσικό αέριο βλάκα. Επίσης κάποιοι αδυνατούν να πληρώσουν το πάγιο με ένα βασικό μισθό είτε γιατί μπορεί να είναι ακόμα απλήρωτοι από την εργασία τους.Δηλαδή και να έχουν παράγει και να μην έχουν πληρωθεί
διαφωνώ,αν χρεοκοπησουμε θα περασουμε σε τριτοκοσμικες καταστασειςΣταματήστε να αναβάλετε το αναπόφευκτο... η χρεοκοπία έρχεται και θα σας σώσει!
αντε μοιρασε τα κουνελακια σου....
κολλεκτιβοποιησε την παραγωγη σου
και μην πεις οτι εισαι παλι απορος - ο συντροφος κιμ εχει περισσοτερους απορους απο σενα να ταισει
HB τυπε?![]()
Και εγώ μια από τα ίδια. Ούτε σε μεζονέτα ζω ούτε διακοποδάνειο γαμωδάνειο κλπ κλπ πήρα. Αλλά ξέρεις τι είναι να βιώνεις την ανεργία να μην μπορείς να επιβιώσεις και κάποιοι που είχαν χαμηλό μισθό αδυνατούσαν να έχουν αποταμιεύσεις.Και γω παλιά που εργαζόμουν 8 ώρες στον ιδιωτικό τομέα 600€ μισθό καθαρά λάμβανα μου ήταν αδύνατο να πληρώνω τις υποχρεώσεις μου και να αποταμιεύω
Και εγώ μια από τα ίδια. Ούτε σε μεζονέτα ζω ούτε διακοποδάνειο γαμωδάνειο κλπ κλπ πήρα. Αλλά ξέρεις τι είναι να βιώνεις την ανεργία να μην μπορείς να επιβιώσεις και κάποιοι που είχαν χαμηλό μισθό αδυνατούσαν να έχουν αποταμιεύσεις.Και γω παλιά που εργαζόμουν 8 ώρες στον ιδιωτικό τομέα 600€ μισθό καθαρά λάμβανα μου ήταν αδύνατο να πληρώνω τις υποχρεώσεις μου και να αποταμιεύω
με σπίτι δικό σου και 600 ευρώ μια χαρά βγαίνεις και μπορείς να μαζέψεις κιόλας... δεν είναι ανάγκη να είσαι κάθε απόγευμα για καφεδάκι και μπυρίτσα κάτσε και λίγο σπίτι και άνοιξε και κανένα βιβλίο δεν θα πάθεις τίποτε... κάνε και λίγο οικονομία στο ρεύμα δεν παθαίνεις τίποτε να μην έχεις όλα τα φώτα του σπιτιού αναμένα...
Ναι αλλά θα τρώμε ΟΛΟΙ το ΙΔΙΟ φαγητό.
με σπίτι δικό σου και 600 ευρώ μια χαρά βγαίνεις και μπορείς να μαζέψεις κιόλας... δεν είναι ανάγκη να είσαι κάθε απόγευμα για καφεδάκι και μπυρίτσα κάτσε και λίγο σπίτι και άνοιξε και κανένα βιβλίο δεν θα πάθεις τίποτε... κάνε και λίγο οικονομία στο ρεύμα δεν παθαίνεις τίποτε να μην έχεις όλα τα φώτα του σπιτιού αναμένα...
To οτι "εσυ" αποδείχθηκες ανίκανος να αξιοποιήσεις την πληθώρα ευκαιριών που σου παρείχε το σύστημα της ελεύθερης αγοράς για βελτιώσεις το βιοτικό σου επίπεδο δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να ρίξεις και "εμένα" στον βούρκο της μετριότητας που ζείς και υπάρχεις στα πλαίσια ενός φασιτερού εξισωτισμού.
"Εσύ" οφείλεις να δραστηριοποιηθείς ώστε να ανέβεις στο "δικό μου" επίπεδο και όχι "εγώ" να αποδεχθώ το δια της βίας κατέβασμα μου στο δικό σου. Το αν δεν ξέρεις τον τρόπο να το κάνεις είναι ΔΙΚΟ ΣΟΥ πρόβλημα ΟΧΙ του "συστήματος". Πολλοι άλλοι μπόρεσαν ...