Δε μπορώ να ξέρω τι πλήρωνε ο πατέρας μου το 90 γιατί δεν μπλεκόμουν στα οικονομικά της οικογένειας. Μπορώ να σου πω τι πλήρωνα το 2000 που ήμουνα Αγγλία για να έχω NTL. Και μπορώ να σου κάνω σύγκριση με αυτά που πληρωνα στην ΟΝ για 5 χρόνια. Ίδιες τιμές. Όπως και ο γείτονάς μου που είναι ΒΤ τ ίδια πλήρωνε με εμένα που είχαν NTL. Αλλά αν πάθαινε μια βλάβη σε 1-2 μέρες ΤΟ ΠΟΛΥ την είχαν φτιάξει και την ίδια βλάβη τη πάθαινα εγώ ήθελα τον διπλάσιο χρόνο. Να σου πω και στην Ελλάδα; Βλάβη με την ΟΝ ένα μήνα χωρίς νετ ΚΑΙ ΕΠΡΕΠΕ να πληρώσω όμως τον λογαριασμό και ας μην είχα νετ. Όταν ο πατέρας μου έπαθε την ίδια βλάβη 3 εργάσιμες μέρες.
Α! Και δειτε και αυτό
Πρόστιμο στον ΟΤΕ γιατί είναι φθηνός
Επίθεση στην ανεξάρτητη αρχή για την τηλεφωνία (ΕΕΤΤ) εξαπέλυσαν οι εργαζόμενοι στον ΟΤΕ, γιατί με χθεσινή απόφασή της επέβαλε νέο εξοντωτικό πρόστιμο στον Οργανισμό για τα νέα φθηνά πακέτα που έχει θέσει σε εφαρμογή.
Η χθεσινή ανακοίνωση της ΟΜΕ-ΟΤΕ έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον, καθώς αφορά την τηλεπικοινωνιακή αγορά, την πρώτη που άνοιξε στη χώρα μας. «Δεν είναι δυνατόν σχεδόν 12 χρόνια μετά το άνοιγμα της αγοράς, οι εταιρείες και οι μέτοχοί τους να απομυζούν τον ΟΤΕ, να εκμεταλλεύονται ρυθμίσεις που θα έπρεπε ήδη να έχουν καταργηθεί, να κατακερματίζουν την αγορά και να εμπαίζουν τους καταναλωτές με αμφιβόλου νομιμότητας και ηθικής πρακτικές», επισημαίνουν με νόημα οι εργαζόμενοι. Καλούν την κυβέρνηση, αλλά και τη διοίκηση του ΟΤΕ να καταγγείλουν αυτή την πολιτική της ΕΕΤΤ και να απαντήσουν σε αυτή την καταχρηστική πολιτική της ανεξάρτητης αρχής.
Η Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων (ΕΕΤΤ), με χθεσινή απόφασή της, απαγορεύει τη διάθεση συγκεκριμένων φθηνότερων οικονομικών πακέτων που προσφέρονται από τον ΟΤΕ. Ο Οργανισμός καλείται να συμμορφωθεί άμεσα, καθώς σε διαφορετική περίπτωση θα του επιβάλλεται πρόστιμο 100.000 ευρώ ανά ημέρα. Η απόφαση εκδόθηκε ύστερα από καταγγελίες των εταιρειών HOL Α.Ε., FORTHNET Α.Ε. και WIND Α.Ε.
Τι στον πούτσο ελεύθερη οικονομία έχουμε; Αρχίδια. Απλά στο όνομα του "ιδιωτικού τομέα" απαγορεύουν στους Έλληνες να έχουν φθηνό και γρήγορο ίντερνετ. Αλλά κατά τ άλλα; Ο (Π)ΟΤΕ φταίει.