Επισκέπτης
αυτο ειναι το κακο ρε βλακα...4 μηνες τιποτα δεν γινετε
Σαν τι θες να γίνει δηλαδή??
αυτο ειναι το κακο ρε βλακα...4 μηνες τιποτα δεν γινετε
Τι εννοείς ρε τύπε ,κωλώνουνε?αυτο ειναι το κακο ρε βλακα...4 μηνες τιποτα δεν γινετε
Σαν τι θες να γίνει δηλαδή??
θα τα ακουσεις τωρα....αν δεν ξερουν αλλοι τι πρεπει να γινει να κατσουν σπιτι τους οχι μονο καφενειο και κουβεντες παπαριεςΣαν τι θες να γίνει δηλαδή??
σωπα ρε!!!!!!! 1,5 μυριο ιδιωτικοι υπαλληλοι πανυγηριζουνΤι εννοείς ρε τύπε ,κωλώνουνε?
κάποια πραγματα κάνανε ,ερτ,καθαριστριες,ψιλοπροσληψεις δε το λες και τίποτε
1ον δεν βγάζω μεροκάματο στο μπου.κομ αλλά στη ΔΕΗ
2ον έχει ένα οικόπεδο η μητέρα μου 200 τετραγωνικά μέτρα στην αγία μαρίνα αττικής σχετικά κοντά στο μετρό και σαν χόμπι που έχω την κηπουρική φύτεψα λαχανικά σε μποστάνι επίσης από παλέτες και έφτιαξα και ένα μικρό κοτέτσι και κουνελώνες και αγόρασα κοτοπουλάκια και κουνελάκια με ταιστρες θα κατεβαίνω με το μετρό μια φορά την εβδομάδα να γεμίζω με φαί της ταίστρες και με νερό τη ποτίστρες
Ρε λεφτι εχεις αναρωτικη,κριθηκες δηλαδη ανικανος να κανεις δουλεια γραφειου αλλα ησουν εις θεση να κανεις αγροτικες εργασιες1ον δεν βγάζω μεροκάματο στο μπου.κομ αλλά στη ΔΕΗ
2ον έχει ένα οικόπεδο η μητέρα μου 200 τετραγωνικά μέτρα στην αγία μαρίνα αττικής σχετικά κοντά στο μετρό και σαν χόμπι που έχω την κηπουρική φύτεψα λαχανικά σε μποστάνι επίσης από παλέτες και έφτιαξα και ένα μικρό κοτέτσι και κουνελώνες και αγόρασα κοτοπουλάκια και κουνελάκια με ταιστρες θα κατεβαίνω με το μετρό μια φορά την εβδομάδα να γεμίζω με φαί της ταίστρες και με νερό τη ποτίστρες
θα τα ακουσεις τωρα....αν δεν ξερουν αλλοι τι πρεπει να γινει να κατσουν σπιτι τους οχι μονο καφενειο και κουβεντες παπαριες
εγω βρε παπαρα???? εμενα βγαλανε στης εκλογες????Ακόμα όμως δεν απαντάς τι ακριβώς πρέπει να γίνει???
εχω αρχισει να πιστευω οτι ειναι ο αδωνης και τρολαρει για να σιχαθουμε τον συριζα και ολη την αριστεραΡε λεφτι εχεις αναρωτικη,κριθηκες δηλαδη ανικανος να κανεις δουλεια γραφειου αλλα ησουν εις θεση να κανεις αγροτικες εργασιες
Τι διαλο αλεργια στο χαρτι και τα στυλο επαθες?
[size=20pt]Πανέτοιμοι και την Κυριακή όλοι υπέρ της ρήξης ενάντια στον Ιμπεριαλισμό της Ευρωπαικής ένωσης.Θέλουμε μια Ευρώπη των λαών και όχι των τραπεζών και του κεφαλαίου
Η δημοκρατία δεν εκβιάζεται, η αξιοπρέπεια δεν παζαρεύεται»
Κάλεσμα για συγκέντρωση στο Σύνταγμα την Κυριακή από τον ΣΥΡΙΖΑ
[/size]
Κάλεσμα στους πολίτες για συγκέντρωση κατά της λιτότητας την Κυριακή 21/06 στο Σύνταγμα κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ, με στόχο να δοθεί ένα ηχηρό μήνυμα αντίστασης στην καλλιέργεια κλίματος φόβου.
«Οι εργαζόμενοι, [size=20pt]οι άνεργοι[/size], η νεολαία, ο ελληνικός λαός αλλά και [size=20pt]οι υπόλοιποι λαοί της Ευρώπης[/size], δίνουμε ένα ηχηρό μήνυμα αντίστασης στον δήθεν μονόδρομο της λιτότητας, μήνυμα αντίστασης στους εκβιασμούς και στην καλλιέργεια κλίματος φόβου. Αγωνιζόμαστε για τις ζωές μας και το για μέλλον των παιδιών μας. Παλεύουμε για μια Ευρώπη της δημοκρατίας και της αλληλεγγύης.
Συμμετέχουμε στη συγκέντρωση των συνδικάτων την Κυριακή 21/06 στις 19:30 στο Σύνταγμα, παραμένουμε ακλόνητοι στη μάχη για τον τερματισμό της λιτότητας και την υπεράσπιση της αξιοπρέπειας της χώρας», αναφέρει η ανακοίνωση του κόμματος.
πηγη
Ακόμα όμως δεν απαντάς τι ακριβώς πρέπει να γίνει???
ιδιος εισαι και εσυ παπαρα.... alter egoας πούμε να μειωθεί ρε παιδάκι μου λίγο η ανεργία … να καταργηθεί ο ΕΝΦΙΑ βρε παλληκάρι μου… να καταργηθεί η εισφορά αλληλεγγύης πασάκα μου … αυτά που λέγανε ότι θα καταργήσουνε την πρώτη εβδομάδα…
να μην πούμε δηλαδή για τον βασικό μισθό… αστον καλύτερα πονεμένη ιστορία (για σένα)…
ιδιος εισαι και εσυ παπαρα.... alter ego
εχω αρχισει να πιστευω οτι ειναι ο αδωνης και τρολαρει για να σιχαθουμε τον συριζα και ολη την αριστερα
Στα σοβαρα, αν εχεις εστω και τετοιο χομπυ, κατι γενικα σε χομπυ, μαζι σου, γιατι οι περισσοτεροι κρατικοδιαιτοι ειναι τοσο μονοχνωτοι που η ζωη τους ειναι, "δουλεια"-σπιτι-καφενειο-υπνος.
Το μια φορα την εβδομαδα για τα ζωντανα ειναι λιγο, θελει πιο τακτικα, καθως και ποτισμα τα λαχανικα θελουν καθημερινα, τουλαχιστον στην αρχη.
Τελικα δεν εμαθα, ποιοι ηταν περισσοτεροι, οι χθεσινοι ή οι προΨεσινοι????
Είσαι αλήτης...ένα βήμα ήταν πριν βγουν στις αγορές
Για τους ανεργους του ιδιωτικου τομεα λεει? Γιατι δεν τους εχει αναφερει πουθενα εως τωρα.....
Οι υπολοιποι λαοι της Ευρωπης το ξερουν???