st@rdust
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2006
- Like
- 1.479
- Πόντοι
- 366
Με μία λιτή ανακοίνωση η ΟΛΜΕ αποδομεί το κυβερνητικό σχέδιο να χρησιμοποιηθούν φαντάροι-απόφοιτοι ΑΕΙ για την κάλυψη των κενών στα σχολεία το 2015 - 2016. «Η ΟΛΜΕ μόνο ως αστεϊσμό μπορεί να δεχθεί την πρόταση για κάλυψη των χιλιάδων κενών σε πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευση από φαντάρους που υπηρετούν τη θητεία τους», λέει το διοικητικό συμβούλιο της Ομοσπονδίας. Η πρόταση συζητήθηκε την περασμένη Δευτέρα, κατά τη συνάντηση του υπουργού Αμυνας Πάνου Καμμένου με τον υπουργό Παιδείας Αριστείδη Μπαλτά.με αυτες τις βλακείες... και μετα λες για ιδεοληψιες
κοιταξου στον καθρεφτη πρωτα...λαχανοντολμα μας το παιζεις και δημοκρατης τρομαρα σου (αλα καρντ δημοκρατης βεβαια)
Βιζιτες στο συνταγμα θα εχουμε οταν οι μαλακές σου μας χρεοκοπήσουν κ θα μαζεονται εκεί οι ελληνίδες να γαμιουνται με τουρίστες για ενα σαντουιτςMετα τη γιορτη μπαφου και μαστουρας πριν κανα μηνα ,εχτες σειρα ειχε η γιορτη κοκας και βιζιτας.....ΟΛΟ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ .....
Mετα τη γιορτη μπαφου και μαστουρας πριν κανα μηνα ,εχτες σειρα ειχε η γιορτη κοκας και βιζιτας.....ΟΛΟ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ .....
ενώ χτές που είχε επανάληψη του gay parade ήταν καλά φαντάζομαι ….
It is up to you,
it is up to us.![]()
πιο ωραιες ηταν οι παλιες σου υπογραφεςχρησιμοποιεις τις ατακες μου χωρις την άδεια μου?
πιο ωραιες ηταν οι παλιες σου υπογραφες
ο νωντας θα σε παει γαμιωνταςΟ νωντας ειναι φιλος μου![]()
ο νωντας θα σε παει γαμιωντας![]()
![]()
![]()
ΚΑΙ ΓΚΕΙ ΠΑΡΕΙΝΤ ΧΤΕΣ? Σορυ το ξεχασα........χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
Κοιτα. Αυτο που αναλυεις ειναι ενα φαινομενο που εχει παρατηρηθει εκτενως και μελετηθει εξονυχιστικα. Οι περισσοτερες ερευνες καταληγουν στο οτι το να λες/γραφεις οτι ο ΣΥΡΙΖΑ ελεγχει και διαταζει τους κουκουλοφορους "που καινε τα παντα στο κεντρο" ειναι ενα ειδος right of passage για καθε δεξιο. Φαντασου τι δυναμη χαρακτηρα (και αδυναμια σκεψης ταυτοχρονα) χρειαζεται για να ξεστομιζεις και πιστευεις τετοια μπαρουφα. Αποδεικνυει την αφοσιωση και εμπιστοσυνη σου στην Παραταξη. Αφοσιωση στο Κομμα παπαγαλιζοντας τυφλα οτι μπαρουφα κι αν αυτο γραψει και εμπιστοσυνη στους συνδεξιους σου οτι θα σε υποστηριξουν παπαγαλιζοντας και αυτοι με τη σειρα τους οτι γραψει το Κομμα.
http://[URL unfurl="true"]www.webpages.uidaho.edu/~rfrey/images/220/Passage/ABAranda-2.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
Εγώ δεν υποστηρίζω εγώ αυτό που λες. Δεν υποστηρίζω ότι ο ΣΥΡΙΖΑ ελέγχει και διατάζει τους κουκουλοφόρους.
Oχι αλλά εγω το αντιλαμβανομαι ως "Τσιπρα μην υποκυψεις στους σταλινικους του κομματος σου".
..μακαρι ρε πουστη....απ το στομα σου και στου θεου το αυτι!καταλαβαίνεις πολύ καλά τι λέω και μην κάνεις χαρούλες κόπρε….
ποιό μουνάκι έγραφε χτές ότι δεν ζητήθηκε έκτακτη αύξηση του ELA ???? αν δεν κάνω λάθος από memo άρχιζε το ονοματάκι του ….
ας γλύψει λίγο από το ψωλόχυμα τώρα και ας μην το καταπιεί όλο…
Έκτακτη τηλεδιάσκεψη θα πραγματοποιήσει το ΔΣ της ΕΚΤ το μεσημέρι προκειμένου να αποφασίσει για τη χορήγηση επιπρόσθετης έκτακτης χρηματοδότησης στις τράπεζες καθώς οι εκροές καταθέσεων έχουν επιταχυνθεί σημαντικά.
Γιατί το λες αυτό τύπε;Βασικά από κάτι φωτο που είδα,οι περισσότεροι ήταν άνω των πρώτων ήνταMετα τη γιορτη μπαφου και μαστουρας πριν κανα μηνα ,εχτες σειρα ειχε η γιορτη κοκας και βιζιτας.....ΟΛΟ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ .....
Τύπε με έχεις μπερδέψει εντελώς.ΠΑΣΟΚ στηρίζεις ή ΚΙΔΗΣΟ;να ετοιμαζουμε τις θηλιες;
Καλά το νέο αστείο ότι ο Τσίπρας είναι σταλινικός μας κάνει και γελάμε?αλήθεια αυτή την κριτική που τη στηρίζεται
Αμα ο Τσίπρας είναι σταλινικός τότε ο Κουτσιούμπας τι είναι??