maximos555
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Νοε 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
κατά τα άλλα είναι σωστό το σύνθημα εεεε... έτσι το έχεις γράψει ???
κατά τα άλλα είναι σωστό το σύνθημα εεεε... έτσι το έχεις γράψει ???
Το σύνταγμα των Ελλήνων ορίζει ότι η ΔΕΗ είναι οργανισμός κοινής ωφέλειας. Αν δεν θες βάλε φωτοβολταϊκά με μπαταρίες πάει κανα 40.000€+δωμάτιο για ένα σπίτι 80 τετραγωνικών
Το σύνταγμα των Ελλήνων ορίζει ότι η ΔΕΗ είναι οργανισμός κοινής ωφέλειας.
Κοινης ωφελειας ναι. Φιλανθρωπικο ιδρυμα οχι
παίκτη μου πλησιάζει η ώρα που θα γίνει ότι γίνεται σε όλον τον πολιτισμένο κόσμο...
Ξέρεις τι ορίζει το Σύνταγμα για της δημόσιες επιχειρήσεις κοινής ωφέλειας??? ότι απλά διαθέτουν τις υπηρεσίες τους σε τιμές που καλύπτουν τα κόστη και όχι σε τιμές που θα καθόριζε μια ελεύθερη αγορά, δηλαδή αναφορικά με τις κρατικές ή μη-κρατικές μη-κερδοσκοπικές εταιρείες. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να έχουμε το σχεδόν από τα φτηνότερα τιμολόγια στην Ευρώπη όσο αφορά το ρεύμα
Για πες μας σε ποιό άρθρο το λέει αυτό το σύνταγμα! Διότι εγώ νόμιζα ότι η ΔΕΗ είναι εταιρεία εισηγμένη στο ΧΑΑ.
Επίσης πες μας που λέει το σύνταγμα ότι οι υπηρεσίες κοινής οφέλειας οφείλουν να έχουν φιλανθρωπική πολιτική και να προσλαμβάνουν διάφορους άχρηστους τεμπέληδες ως εποχικούς γραφιάδες επί πλέον όσων μονίμων τεμπέληδων έχουν ήδη...
Καλά μην ορκίζεσαι κι εσύ!
Πρώτα να διασφαλίσουμε ότι θα συνεχίσουμε να ανήκουμε στον πολιτισμένο κόσμο, αν υποθέσουμε ότι ανήκαμε και ποτέ δηλαδή...
Γελατε μαλακες
Ετσι ηταν και οι πασοκοι τα 80ς οταν κατεβηκαν απο τα μαντρια για να μπουν στο δημοσιο, αλλα μας κατσικωθηκαν 25 χρονια
Ρώτα το φίλο σου ο δικηγόρο (αλεξ71) για το τι είναι ένας οργανισμός κοινής ωφέλειας
Ρώτα το φίλο σου ο δικηγόρο (αλεξ71) για το τι είναι ένας οργανισμός κοινής ωφέλειας
Και ετσι να ειναι, που δεν ειναι, φαντασου να μην απασχολουσε τοσους αργομισθους ποσο φθηνο θα ηταν το ρευμαΞέρεις τι ορίζει το Σύνταγμα για της δημόσιες επιχειρήσεις κοινής ωφέλειας??? ότι απλά διαθέτουν τις υπηρεσίες τους σε τιμές που καλύπτουν τα κόστη και όχι σε τιμές που θα καθόριζε μια ελεύθερη αγορά, δηλαδή αναφορικά με τις κρατικές ή μη-κρατικές μη-κερδοσκοπικές εταιρείες. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να έχουμε το σχεδόν από τα φτηνότερα τιμολόγια στην Ευρώπη όσο αφορά το ρεύμα
Eσυ αγορι μου δε θελεις -ή δεν μπορείς-να αποδεχθείς τη διαφορετικότητα των απόψεων. Οσοι διαφωνούν μαζί σου ,ΑΥΤΟΜΑΤΩΣ κατατάσσονται στους "αλλους"..Ναυαρχε στις επομενες εκλογες θα εισαι στο Επικρατείας του Συριζα?
Ισχύει αυτό, αλλά τότε τα λεφτά ερχόταν με την σέσουλα από την ΕΟΚ.
Τώρα οι κουτόφραγκοι ξύπνησαν και το τέλος προβλέπεται ζοφερό, δυστυχώς όμως όχι μόνο για τον Σύριζα αλλά για όλους μας...
Eσυ αγορι μου δε θελεις -ή δεν μπορείς-να αποδεχθείς τη διαφορετικότητα των απόψεων. Οσοι διαφωνούν μαζί σου ,ΑΥΤΟΜΑΤΩΣ κατατάσσονται στους "αλλους"..
Τεινεις να κατεβεις επίπεδο..Αντε και σε κατώτερα!Αμοιβάδα level..
θα μας πείς σε ποιό άρθρο του συντάγματος το λέει αυτό ??
Μόνο??Α/ΓΕΕΘΑ και πάνω ρε...ρε κουφάλα καβάτζωσες θέση αρχηγου στόλου μου φαίνεται...
Μόνο??Α/ΓΕΕΘΑ και πάνω ρε...
ΥΓ: Ανοιξε skype...