tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.725
- Πόντοι
- 1.306
μετά από 2 χρόνια
καλός και ανεκτικός ο εργοδότης....
μετά από 2 χρόνια
ο λιτος βιος του συντροφου βαρουφακη
![]()
http://[URL unfurl="true"]www.protothema.gr/files/1/2015/02/09/f2house.jpg[/img[/URL]]
οι συριζαιοι ειναι πραγματι τοσο καθυστερημενοι η το παιζουν? :think:
ο συντροφος βαρουφακης λεει το πυροβολημενο για εναν που εχει νεοκλασσικο με θεα την ακροπολη και βιλλα με πισινα σε νησι
[/quote]τουλαχιστον δε τα εχτισε με τις μιζες απο το υπουργειο του οπως οι πασοκτζηδες
ο λιτος βιος του συντροφου βαρουφακη
οι συριζαιοι ειναι πραγματι τοσο καθυστερημενοι η το παιζουν?
ο συντροφος βαρουφακης λεει το πυροβολημενο για εναν που εχει νεοκλασσικο με θεα την ακροπολη και βιλλα με πισινα σε νησι
καλός και ανεκτικός ο εργοδότης....
τα έκτισε με την φοροδιαφυγή του πατέρα του και του πατέρα της Δανάης...τουλαχιστον δε τα εχτισε με τις μιζες απο το υπουργειο του οπως οι πασοκτζηδες
μεταξυ μας, το μισο σαϊτ θα τη γαμαγε ;)
μάθε μας μπαλίτσα αντρούκλα λιλάκο
Έτσι δώσε πόνο στους διεθνείς τοκογλύφους
Η πλήρης δήλωση του Νίκου Κωνσταντόπουλου είναι η ακόλουθη:
Ποιοι ειναι οι τοκογλυφοι ρε αγαθιαρη?Έτσι δώσε πόνο στους διεθνείς τοκογλύφους
πηγούλα διπλοφιστωμένε?τα έκτισε με την φοροδιαφυγή του πατέρα του και του πατέρα της Δανάης...
Εγω δεν ειμαι κρυφοπουστα που μισει τις γυναικες αγορι δροσερομάθε μας μπαλίτσα αντρούκλα λιλάκο![]()
ορίστε ο άντρας ο σωστός
![]()
![]()
![]()
Είχα σύμβαση αορίστου και ο έργοδοτης δεν είχε το δικαίωμα να με απολύσει βάση του συνδικαλιστικού νόμου καθώς είχα εκλεγεί στο 11 μελές δσ του σωματείου
Είχα σύμβαση αορίστου και ο έργοδοτης δεν είχε το δικαίωμα να με απολύσει βάση του συνδικαλιστικού νόμου καθώς είχα εκλεγεί στο 11 μελές δσ του σωματείου
Ποιοι ειναι οι τοκογλυφοι ρε αγαθιαρη?
Οι ευρωπαιοι φορολογουμενοι που δανειζονται με μεγαλύτερο επιτοκιο απο αυτο που μας δανειζουν?
Εγω πραγματικα απορω με την υπομονη των ξενων.
Δεν θυμασαι τι ειχε πει σε κατι επεισοδια των αναρχικων προσφατα?Τώρα που γίνατε καθεστώς! Πιο πριν όμως; ;)
τις ελλεηνιδες σαν κι εσενα συχαινομαι καμαρι μου, μη μπλεκεις τα μπουτακια σου :-*Εγω δεν ειμαι κρυφοπουστα που μισει τις γυναικες αγορι δροσερο![]()
![]()
![]()
![]()
πηγούλα διπλοφιστωμένε?![]()