CLOSER822
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 23 Ιουν 2008
- Like
- 12.754
- Πόντοι
- 2.606
Ουστ ρε!!!!!!Έχω μια διαφωνία με τον Κούγια!
Τι κάνεις ρε ερείπιο?
τι να το κανει το λιμενικο ο μπολντης ?
γιατι κοροϊδευεις τυπε? εχεις δει πολες σουφρες να καταπινουν το συμπαν και να γνωριζουν και κβαντομηχανικη?λιλα σοβαρα τυπε με αυτα τα επιστημονικα ανεβαινεις επιπεδο σε λεω....
Ουστ ρε!!!!!!
Ακομα αντεχω!!!!!!!!!
![]()
![]()
γιατι κοροϊδευεις τυπε? εχεις δει πολες σουφρες να καταπινουν το συμπαν και να γνωριζουν και κβαντομηχανικη?![]()
Ας απαντησει ο μαλακας που κανει και κριτικες για τα διπλωματα των αλλων Ο Τειτζης.λιλα σοβαρα τυπε με αυτα τα επιστημονικα ανεβαινεις επιπεδο σε λεω....
Αν δεν απατώμαι ΕΣΥ ειρωνευτηκες την δουλεια μου οτι ΔΕΝ ειναι δημιουργικη.Οτι η δουλειά μου είναι άπειρες φορές πιο δημιουργική αλλά δεν το κάνω θέμα ούτε κομπάζω για αυτό!
Κάπως λιγότερη έπαρση μόνο καλό θα σου κάνει!
Αν δεν μπορεις να το πεις ζωγραφησε το Τουβλογιατι κοροϊδευεις τυπε? εχεις δει πολες σουφρες να καταπινουν το συμπαν και να γνωριζουν και κβαντομηχανικη?![]()
ADMIRAL έχουνε πηξει εδω έχουν χεστει πάνω τους
Έλα ρε ατρόμητε Μπόλντη.
Τώρα τα λες αφού εβγαλες τα 2 χιλιαρικάκια που είχες στην Τράπεζα;
Υ.Γ Μισό δισ. έφυγε και σήμερα.
Έλα ρε ατρόμητε Μπόλντη.
Τώρα τα λες αφού εβγαλες τα 2 χιλιαρικάκια που είχες στην Τράπεζα;
Υ.Γ Μισό δισ. έφυγε και σήμερα.
Να σου πω την αληθεια εκανα μαλακια που τα έβγαλα οντως έπηξα χωρις λογο και εγώ έχω αφησει μέσα ενα χιλιάρικο τώρα ουτε καν θα το πειράξω
Να σου πω την αληθεια εκανα μαλακια που τα έβγαλα οντως έπηξα χωρις λογο και εγώ έχω αφησει μέσα ενα χιλιάρικο τώρα ουτε καν θα το πειράξω
αντρακλά μου εσύ , κιμπάρη και μουστακαλή τραμπούκεΑν δεν μπορεις να το πεις ζωγραφησε το Τουβλο![]()
να πας να δουλέψεις να βγάλεις και άλλα ... 35 χρόνια δούλευε η κυρά μου για να πάρει σύνταξη μαλάκα...
τα 250 που τα βρίσκεις ρε ?? σελέμη...
Άι Στράτη έχεις πάει;
Γιατι τον δίνεις τοσο στεγνα τύπε?Ρε τύπε, ποιόν Άη Στράτη;
Εδώ μου έστειλε PM να κανονίσω να πάρει μετάθεση στην Γενική Γραμματεία Λιμένων και Λιμενικής Πολιτικής και να τα ξύνει και με το νόμο.
Άσε που έχει και κάτι καλά γκομενάκια.
αυτοί είναι καταδικασμένοι να παίρνουν τα λεφτά σε ό,τι δίνει το κράτος, όπως και στην αλβανία.
Εμείς που τα παίρνουμε είτε σε φράγκα είτε σε ευρώ από τις ξένες εταιρίες και/ή ιδρύματα δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα απολύτως.
Ξέρεις τι είναι να ζεις στην ελλάδα και να παίρνεις μισθό δυτικής ευρώπης... μούρλια.