KYRMEDIOS
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιαν 2013
- Like
- 3
- Πόντοι
- 16
μενω σε ιδιοκτητο σπιτι δικο μου με λεγομενο χαρτζιλικι στα 3.600 το χρονο και αν
ΕΝΦΙΑ θα πληρώσεις φέτος ?
μενω σε ιδιοκτητο σπιτι δικο μου με λεγομενο χαρτζιλικι στα 3.600 το χρονο και αν
και γω ρε συ πως ζω 5 χρονια με εισοδηματα κατω των 4.000 το χρονο???
Δυο ειναι οι πιθανές εκδοχές κατά την αποψη μου.
1) Ηταν μια υπερβολική απαιτηση ωστε να εχουν απο κατι να "υποχωρησουν" σε μια πιθανη συμφωνια, κάνοντας "παραχωρηση"
2) Εχουν αντιληφθεί τι ακριβως θα ξεφτιλιζε εντελως τον Συριζα και επιδιωκουν τον πληρη εξευτελισμο του, αναγκαζοντας τον να συμφωνησει σε κατι ακραιο...
οσο και να καθαριζεις το χρονο εσυ,παλι ευπαθης ομαδα εισαι....καποια πραγματα δεν αλλαζουν με τα λεφτα!Τα χαρτζιλικια που εισπραττεις απο δω κι απο εκει δεν υπολογιζονται???????????
Κι εγω πολυ θα γουσταρα να μην δουλευω, να δηλωνω μηδεν εισοδημα και να μου δινουν οι γυρω κανενα πεντακοσαρικο το μηνα συν τη στεγη!
Για τα καφεδακια και τις μπυριτσες.
Και θα το επαιζα και ευπαθής ομαδα....
Nαι ναι ενταξει.οσο και να καθαριζεις το χρονο εσυ,παλι ευπαθης ομαδα εισαι....καποια πραγματα δεν αλλαζουν με τα λεφτα!
Εγω φταιω που μιλαω με τις τριχες απο τ' αρχιδια μου...
ΕΝΦΙΑ θα πληρώσεις φέτος ?![]()
Επειδη καταλαβαινω τι εννοεις.Πολύ καλές καί οι δύο εκδοχές αν καί για την πρώτη νομίζω ότι κάποιος βρωμερός εγκέφαλος, Ελληνικός , έβαλε το " χέρι " ,του.
και γιατί ρε παίκτη δεν βαρούσες και κανένα μεροκαματάκι να συμπληρώσεις το χαρτζηλίκι ??
στην λαική της γειτονιάς σου να πήγαινες μια φορά την βδομάδα μια πενηντάρα την είχες από χέρι … χαράματα να βοηθήσεις στο ξεφόρτωμα τους λαικατζήδες και το μεσημέρι στο λύσιμο των πάγκων και στο φόρτωμα… θα σου έπεφτε ο κώλος ???
ετσι κι αλλιως ειναι πολλυ χαμηλο γιατι η αντικειμενικη αξια του ακινητου μου ειναι 35.000€ οι ανεργοι πληρωνουν και μειωμενο
περισυ πληρωσα 70€
και ναι τον ενφια το θεωρω αδικο φορο και πρεπει να αντικατασταθει ε το ΦΜΑΠ φορος μεγαλης ακινητης περιουσιας
Alex τυπε, εχεις μηπως ενα πηρουνι???
3)εχουν αντιληφθει στο συριζα ποσο ξεφτιλες, μουνια της γης ,καρεκλοκενταυροι, πεταμενοι ,ειναι ολοι αυτοι εκει οι παραδοπιστοι καραφλοκονδορες και εχουν βαλθει να αποδειξουν στο λαο ,πως οσο και να υποχωρησουν ,αυτοι δεν εχουν σκοπο να βοηθησουν, αλλα να μας γαμησουν...και ετσι θα αντιληφθει και ο λαος πως η ευρωπαικη ενωση -ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΩΣΗ-και πως το ευρω -ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ και ισως ολοι οι κατοικοι αυτης της γωνιας του πλανητη αποφασισουΜΕ επιτελους να δουλεψουΜΕ χωρις να περιμενουΜΕ με το χερι απλωμενο τη δοση ΓΙΑ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ και ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΟ ΠΟΥΣΤΗ!Δυο ειναι οι πιθανές εκδοχές κατά την αποψη μου.
1) Ηταν μια υπερβολική απαιτηση ωστε να εχουν απο κατι να "υποχωρησουν" σε μια πιθανη συμφωνια, κάνοντας "παραχωρηση"
2) Εχουν αντιληφθεί τι ακριβως θα ξεφτιλιζε εντελως τον Συριζα και επιδιωκουν τον πληρη εξευτελισμο του, αναγκαζοντας τον να συμφωνησει σε κατι ακραιο...
Το εχω στραβωσει απο το ξυσιμο οταν μιλανε καποιοι...Alex τυπε, εχεις μηπως ενα πηρουνι???
Καλα καλα...μην σφιγγεσαι θα κλασεις...3)εχουν αντιληφθει στο συριζα ποσο ξεφτιλες, μουνια της γης ,καρεκλοκενταυροι, πεταμενοι ,ειναι ολοι αυτοι εκει οι παραδοπιστοι καραφλοκονδορες και εχουν βαλθει να αποδειξουν στο λαο ,πως οσο και να υποχωρησουν ,αυτοι δεν εχουν σκοπο να βοηθησουν, αλλα να μας γαμησουν...και ετσι θα αντιληφθει και ο λαος πως η ευρωπαικη ενωση -ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΩΣΗ-και πως το ευρω -ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ και ισως ολοι οι κατοικοι αυτης της γωνιας του πλανητη αποφασισουΜΕ επιτελους να δουλεψουΜΕ χωρις να περιμενουΜΕ με το χερι απλωμενο τη δοση ΓΙΑ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ και ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΟ ΠΟΥΣΤΗ!
ΚΩΛΟΣ ΚΛΑΣΜΕΝΟΣ ,ΓΙΑΤΡΟΣ ΧΕΣΜΕΝΟΣ ΡΕ ΓΙΔ....Καλα καλα...μην σφιγγεσαι θα κλασεις...
Ψοφος και δρομο απο τα πανεπιστημια, τα σωματεια και τις επιτροπες......
Οσο για το καταστατικο και την ιδεολογια τους.....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ναι ναι μπραβο.ΚΩΛΟΣ ΚΛΑΣΜΕΝΟΣ ,ΓΙΑΤΡΟΣ ΧΕΣΜΕΝΟΣ ΡΕ ΓΙΔ....
ναι περιμενου 3 με 4 καθε πρωι για μεροκαμματο και αλλοι τοσοι το βραδυ και πλεον επειδη εχουν μειωθει τα εισοδηματα οι λαικατζηδες δεν χρησιμοποιουν φορτοεκφορτωτες η αν χρησιμοποιησουν δινουν ελαχιστα 5 με 10€ το πολλυ