jhonny64
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2007
- Like
- 2.739
- Πόντοι
- 1.306
Λέτε να μας κόψει και το...."κατούρημα" στις Δημόσιες τουαλέτες αυτή; Αγριεμένη την βλέπω![]()
![]()
μωρε αυτη και μουστακι θα βαλει να κοψεις
Λέτε να μας κόψει και το...."κατούρημα" στις Δημόσιες τουαλέτες αυτή; Αγριεμένη την βλέπω![]()
![]()
Θα ενθουσιαστουν οι πλουσιοι των 22 η 25 χιλιαδων ευρω.Και αν εχουν ψηφισει και ΣΥΡΙΖΑ ακομα καλυτερα.Τωρα αρχιζουν τα ωραια,θα χει ενδιαφερον απ οτι φαινεται.Νέο σενάριο-σοκ για την έκτακτη εισφορά: Στο στόχαστρο και εισοδήματα κάτω από 2.000 ευρώ το μήνα
Δεν φτάνουν οι περίπου 420.000 φορολογούμενοι που δηλώνουν 30.000 ευρώ και άνω για να πληρώσουν τα 220 εκατ. ευρώ που θέλει να εισπράξει φέτος η κυβέρνηση
Και νέο σενάριο-σοκ για την έκτακτη εισφορά που θα επιβληθεί αναδρομικά από 1ης Ιανουαρίου 2015 εξετάζει, σύμφωνα με πληροφορίες, η κυβέρνηση. Στην προσπάθεια να γεφυρώσει το χάσμα των 2 δισ. ευρώ που απαιτούνται για να καλύψει το δημοσιονομικό κενό στον προϋπολογισμό, στο οικονομικό επιτελείο κατεβάζουν τον πήχη κάτω και από τις 30.000 ευρώ μεικτά για τα εισοδήματα που θα φορολογηθούν με συντελεστή 30%-50% υψηλότερο από τον ισχύοντα για φέτος.
Στο οικονομικό επιτελείο διαπιστώνουν πως δεν επαρκούν οι περίπου 420.000 φορολογούμενοι που δηλώνουν 30.000 ευρώ και άνω, για να πληρώσουν τα 220 εκατ. ευρώ που θέλουν να εσπράξουν επιπλέον φέτος. Η κυβέρνηση προσπαθεί να «αλιεύσει» και άλλα 100.000 τουλάχιστον νοικοκυριά, που δηλώνουν εισοδήματα 22.000 ή 25.000 ευρώ (και έως 30.000 ευρώ συνολικά) για να τους στιγματίσει και αυτούς σαν.... πλούσιους και προνομιούχους που θα πρέπει να επωμστούν την έκτακτη εισφορά που πλήρωσαν και πέρυσι, χωρίς την έκπτωση του 30% που ισχύει φέτος.
Θα ενθουσιαστουν οι πλουσιοι των 22 η 25 χιλιαδων ευρω.Και αν εχουν ψηφισει και ΣΥΡΙΖΑ ακομα καλυτερα.Τωρα αρχιζουν τα ωραια,θα χει ενδιαφερον απ οτι φαινεται.
Οχι ειναι σωστοι οι ανθρωποι,τα χαν πει.Ευτυχως εγω ειμαι στις 17 χιλιαδες και επισης οτι χρηματα μπαινουν στο λογαριασμο μισθοδοσιας απ τη δουλεια,τα βγαζω αμεσως ολα.Ας τα κλεψει οτι μικρες αποταμιευσεις εχω κανενας διαρηκτης,προτιμω απο τους κλεφτες τους αλλους.Τωρα τελευταια παρατηρω οτι παιζει πολυ φοροδιαφυγη με τις αποδειξεις.Οπου μπορουν δε κοβουν.Και στα μακαρονια και στα υπολοιπα τροφιμα 10 μοναδες πανω το ΦΠΑ;Ωραια πραγματα.το ραμολι το ειχε πει
αναγκαστικο δανειο στους μεγαλοεισοδηματιες των 20000 ε
Οχι ειναι σωστοι οι ανθρωποι,τα χαν πει.Ευτυχως εγω ειμαι στις 17 χιλιαδες και επισης οτι χρηματα μπαινουν στο λογαριασμο μισθοδοσιας απ τη δουλεια,τα βγαζω αμεσως ολα.Ας τα κλεψει οτι μικρες αποταμιευσεις εχω κανενας διαρηκτης,προτιμω απο τους κλεφτες τους αλλους.Τωρα τελευταια παρατηρω οτι παιζει πολυ φοροδιαφυγη με τις αποδειξεις.Οπου μπορουν δε κοβουν.Και στα μακαρονια και στα υπολοιπα τροφιμα 10 μοναδες πανω το ΦΠΑ;Ωραια πραγματα.
το ΠΑΣΟΚ ειναι εδωμιχολαγιαννακης στο μεγα
1 μισθο χανει ο μισθωτος με την ελληνικη προταση
4 με των δανειστων
και πανηγυριζει
μπεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
Βάλε και του Γιωργάκη κανά βίντεο
Ο χλιδάτος Πάνος: «Δεν δίνω λογαριασμό»
Μισόλογα Καμμένου για το ταξίδι της σπατάλης στο «Four Seasons»
Πολιτικά και ηθικά εκτεθειμένος ο υπουργός Αμυνας - Ερωτήσεις στη Βουλή από το ΠΑΣΟΚ και το Ποτάμι που ζητούν να μάθουν ποιος πλήρωσε την αποστολή - Τι λέει για την πιστωτική-φάντασμα στην οποία χρεώθηκαν τα $1.400 τη βραδιά για τη σούπερ λουξ σουίτα- Δείτε τον «χρυσό» λογαριασμό των $920 για το λουκούλλειο γεύμα - Πλήρωσε το Δημόσιο $40.000 για κουστωδία ημετέρων στην Ουάσινγκτον;
Αυτό που προκύπτει είναι ότι για ένα ανεπίσημο ταξίδι στο οποίο ακολούθησαν τουλάχιστον δέκα ακόμα, εκτός του κυρίου υπουργού και της συζύγου του, πληρώθηκαν συνολικά 9.008,59 δολάρια χωρίς να υπολογίζονται στον τελικό λογαριασμό οι χρεώσεις των αεροπορικών εισιτηρίων που κοστίζουν από 1.000 το καθένα στην οικονομική θέση και ξεπερνάει τις 2.500 στην businessclass, καθώς και τα υπόλοιπα έξοδα παραμονής με αποτέλεσμα το συνολικό κόστος του ταξιδιού να ξεπερνά και τις 40.000 δολάρια.
Ο «χρυσός» λογαριασμός των $920
Ακριβά γαλλικά κρασιά, φιλέτα από μοσχάρι ελευθέρας βοσκής, ιταλικές σπεσιαλιτέ και ένα γενναίο φιλοδώρημα των 100 δολαρίων περιλάμβανε, μεταξύ άλλων, το λουκούλλειο γεύμα που πρόσφερε στο «Four Seasons» ο υπουργός Αμυνας σε συνεργάτες του.
προβατα τσυριζαιοι
μπεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
Ο Καμμένος έχει ήθος τύπε
Αφού ο κοινοβουλευτικός του λόγος περιλαμβάνει φράσεις όπως "στα τέσσερα"
Αυτή είναι σοβαρή κυβέρνηση, αντάξια του ελληνικού λαού![]()
![]()