koyiot1312
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Σεπ 2013
- Κριτικές
- 14
- Like
- 79
- Πόντοι
- 26
κατι ερωτησεις που του κανεις και εσυ ρε τυπε...Δημόσιο ή ιδιωτικό τομέα;,
Πού; Ελβετία;
κατι ερωτησεις που του κανεις και εσυ ρε τυπε...Δημόσιο ή ιδιωτικό τομέα;,
Πού; Ελβετία;
Τα απολυτως απαραιτητα δηλαδηεδώ θα αφήσω μόνο χρήματα για να ζω(φαί,βενζίνες,πουτάνες κτλπ)
Τα απολυτως απαραιτητα δηλαδη
Ο Μυρωνας που το εκανε καποτε (με τιτλο "Ο σκοτεινος ρολος του αλεξ71 στο σαιτ"), το κρατησε τρεις ωρες με 200 ατομα μεσα, και μετα το θρεντ διαγραφηκε και ο μυρωνας μπαναριστηκεΛεω να ανοιξω ενα θρεντ προς τιμην σου.
Πώς προεκυψε ομως ξαφνικα καλο παιδι ο φιναλιστ μιστερ μαλακας του μπου κομ?????Αλεξ, εισαι καλο παιδι.
Καλα, αυτα ειναι και λιγο γραφικα!!!
Καλα, αυτα ειναι και λιγο γραφικα!!!
περα απο την γραφικοτητα του ιδιου του "υμνου" πλακα εχουν και οι στιχοι
θα ριζωσει λεει την δημοκρατια
ποιος; ο ανθρωπος που επι πρωθυπουργιας του ψηφισαν και τα δενδρα
που εκανε εκλογικο νομο το δευτερο κομμα να παρει περισσοτερους βουλευτες και να κυβερνησει
το λιγοτερο ειναι αστειο
ελπιζω να μην τα βαζουν αυτα πλεον στις τοπικες σας
Λες και μόνο ο τσιπρας λέει παπαριές οι δικοί τους είναι ιερά τέρατα της παγκόσμιας φιλοσοφίας και ρητορικής.
Για να κάνει όλα αυτά ο Καραμανλής έπρεπε να αυτοεξοριστεί (με ψεύτικο διαβατήριο) στη Γαλλία, να ζήσει από πρώτο χέρι τον Μαη του 68, να δει τη γέννηση του σοσιαλισμού στη Γαλλιά από κοντά. Δεν είναι τυχαίο ότι επί της 7ετιας 74-81 έγιναν ΟΛΑ δημόσια. Δεν είναι τυχαίο ότι επί 7ετίας 74-81 άρχισαν οι με τη σέσουλα προσλήψεις στο δημόσιο.ναι ναι
που έκανε νόμιμο κόμμα το ΚΚΕ ενώ ο δικός σας ο...γέρος της "δημοκρατίας" τους έστειλε πρώτος στα ξερονήσια (αλλά γαργάρα ο γιος του ο λαοπλάνος)
που έβαλε ισόβια τους χουντικούς,
και οι απόγονοι του κόμματός του τους χαυγίτες
που έβαλε την χώρα στην ΕΟΚ (βασική προυπόθεση η ΑΠΟΛΥΤΗ δημοκρατία) με τα λεφτά της οποίας έκανε βίλες ο Ανδρέας και όλο το σκυλολόι του, καταχρεώνοντας τη χώρα (γι αυτό φτάσαμε εδώ που φτάσαμε)....
θες κι άλλα??
ή να γράψω περισσότερα για την πράσινη χούντα?
Καλή σου μέρα Γιαννάκη!
Για να κάνει όλα αυτά ο Καραμανλής έπρεπε να αυτοεξοριστεί (με ψεύτικο διαβατήριο) στη Γαλλία, να ζήσει από πρώτο χέρι τον Μαη του 68, να δει τη γέννηση του σοσιαλισμού στη Γαλλιά από κοντά. Δεν είναι τυχαίο ότι επί της 7ετιας 74-81 έγιναν ΟΛΑ δημόσια. Δεν είναι τυχαίο ότι επί 7ετίας 74-81 άρχισαν οι με τη σέσουλα προσλήψεις στο δημόσιο.
Επίσης για να μάθεις οι χουντικοί ήταν ΓΙΑ ΕΚΤΕΛΕΣΗ, αυτός τ άλλαξε σε ισόβια. Επειδή ΔΕΝ ΕΚΤΕΛΕΣΤΗΚΑΝ οι παπάρες είχαμε τα κόμματα της ακροδεξιάς (4η Αυγούστου, ΕΠΕΝ,Χ.Α). ΑΝ είχαν εκτελεστεί θα σου έλεγα εγώ αν έβλεπες σήμερα Χ.Α κτλπ κόμματα. Ουσιαστικά έδωσε το ΟΚ να υπάρχει ΚΑΙ η ακροδεξια (την ήθελε).
Όσο για το αν καταχρέωσε τη χώρα το ΠΑΣΟΚ ή η ΝΔ απλά γελάω. Όταν ΚΑΙ τα 2 κόμματα (εξάλλου ΜΟΝΟ αυτά κυβέρνησαν από το 74 μέχρι τώρα) είναι αυτά που την έφτασαν στο 175% του ΑΕΠ
Είσαι ανιστόρητος ΤΕΛΕΙΩΣ. Το κατηγορητήριο ήταν "εσχάτη προδοσία" για τους χουντικους και η προβλεπόμενη τιμωρία ήταν ΕΚΤΕΛΕΣΗ (όπως δηλαδή ήταν και για τον Μπελογιάννη). Με κινήσεις του Καραμανλή άλλαξε και στην Ελλάδα έπαψε να ισχύουν οι εκτελέσεις και έγινε ισόβια.καλά εσύ μπορεί και να ήθελες να πεθάνουν με βασανιστήρια!
αλλά για πες μου πόσα πραξικοπήματα έγιναν στην Ελλάδα και πόσοι πραξικοπηματίες φυλακίστηκαν ισόβια (καλά για εκτέλεση είναι για γέλια)
πόσοι?
όσο για το δημόσιο , δεν υπήρχε καν θέμα δημόσιου υπάλληλου πριν τον Ανδρέα! ΄
κανείς δεν είχε σε υπόληψη κάποιον που δούλευε στο δημόσιο, οι δε μισθοί ήταν ψίχουλα!!!
καλά εσύ μπορεί και να ήθελες να πεθάνουν με βασανιστήρια!
αλλά για πες μου πόσα πραξικοπήματα έγιναν στην Ελλάδα και πόσοι πραξικοπηματίες φυλακίστηκαν ισόβια (καλά για εκτέλεση είναι για γέλια)
πόσοι?
όσο για το δημόσιο , δεν υπήρχε καν θέμα δημόσιου υπάλληλου πριν τον Ανδρέα! ΄
κανείς δεν είχε σε υπόληψη κάποιον που δούλευε στο δημόσιο, οι δε μισθοί ήταν ψίχουλα!!!
πόσοι?
Που έβρισα; Εκτός αν θεωρείς το "ανιστόρητος" βρισια;γρηγόρη εδώ μπορείς να απαντήσεις και θα καταλάβεις ότι όσα γράφεις είναι νάχαμεναλέγαμε!
και 'ασε τα βρισίδια γιατί ξέρω κι εγώ να βρίζω. ;)
πόσοι?
......Ο σαμαρας πως θα δώσει τις παροχές που ειπε την στιγμη που εχει ψηφίσει τον προϋπολογισμό; Θα τον ακυρώσει;;;