bihtis
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 7
- Like
- 384
- Πόντοι
- 36
καλά που το καταλάβατε αριστερά απολειφάδια...
καλά που το καταλάβατε αριστερά απολειφάδια...
οκ ενταξη!!!! ας παρουμε τη νορβηγια ως προτυπο???
δεν μπορεις να την πεις "φανατικα" νεοφιλελευθερη.....μια χωρα που λειτουργει το κρατος, εχει κοινωνικη πολιτικη η οποια πηγαζει κι απ την δικαιη διανομη του εθνικου της πλουτου.....
διαφωνεις?
Τελικά επέστρεψε με συμφωνία στην Ελλάδα ο Τσίπρας;
...τωρα που δεν υπαρχει "πατερουλης" να δω ποιος θα μας γλυτωσει....και μας και τααριστερα απολειφαδια(πασοκους) που γραφεις....
Η Νορβηγία βγάζει πάνω απο 1.5 εκατομμύριο βαρέλια πετρέλαιο την ημέρα. Αλλη η αξία του εθνικού πλούτου της
Το μοντέλο δε χρειάζεται να στο πω εγώ, το ξέρεις από μόνος σου. Είναι οι χώρες που δεξιοί και αριστεροί Έλληνες πάνε για να δουλέψουν.
Που πάνε ? Στην Βεναζουέλα? Στην Κούβα ? Στην Β. Κορέα ?
Δεν νομίζω, πάνε σε χώρες που εφαρμόζουν τους νόμους στα εργασιακά που εμείς εδώ τους θεωρούμε μεσαίωνα!
Πάνε στον μεσαίωνα ? Όχι πάνε σε χώρες φιλελεύθερες, με ανάπτυξη που σε καμία από αυτές η αριστερά στο σύνολο της δεν είναι πάνω από 2-3 τις εκατό.
Μονη λυση ειναι να φερει ο Τσιπρεσκου συμφωνια που θα πεφτει η πουτσα συννεφο...Θα διαλυθει οριστικα το αντιμνημονιο και θα μπουμε στη νεα εποχη...Ειτεμε ευρωειτε με δραχμηθα φτιαχτουν δυο κομματα ενα δεξιο και ενα αριστερο που θα μιλανε για εφαρμογη κανονικου καπιταλισμου με αναπτυξη στα προτυπα της δυτικης ευρωπης..Ολοι οι αλλοι απεναντι λαικιστες ψεκασμενοι κομμουνιστοσυμμοριτες λαικη δεξια κλπ...Ειναι το τιμημα, το αναγκαιο κακο για να φτιαχτει η Ελλαδα για τα επομενα 40 χρονια...
και μείς βγάζουμε ρε τύπε…. 2.800 βαρέλια την μέρα..
το οποίο αν το ρίξουμε όλο στην αγροτική παραγωγή κατά πως λένε ο μέμος και ο λέφτης μπορούμε να μην κρεμόμαστε από τις εισαγωγές πετρελαίου….
Ο Λαφαζάνης ενδόμυχα θέλει να αποχωρήσουμε και από το ΝΑΤΟ.
Τελικά επέστρεψε με συμφωνία στην Ελλάδα ο Τσίπρας;
εγω προτείνω να κάνουμε τα πάντα ώστε ο Λαφαζάνης να αποχωρήσει από τον μάταιο αυτό κόσμο μπας και ησυχάσουμε από τις μαλακίες του…
επεστρεψε με πονο στο κεφαλι
ηταν δυνατες οι σφαλιαρες που εφαγε
τις πούτσες θα του τις βάλουν σήμερα…
Να γινουν εκλογες επειγοντος και να ξαναβγαλουμε την κουραδα μαζι με τον αλλον ... κανενα προβλημα....