maximos555
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Νοε 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
ευτυχως διαφωνουμε ιδεολογικα
Ειναι δυνατον να γραφεις "θα φορολογουνται οι πλουσιοι και οι
ευτυχως διαφωνουμε ιδεολογικα
Ρε Μπόλντη αφού δεν πρόκειται να καταφέρεις τίποτα εκεί τι το παλεύεις; Mια χαρά δεν είσαι στο Γκάζικοντα στα 30 ειμαι.
Σε ποια καφετερια ειναι διαθεσιμες οι γκομενες πιστευεις τυπε? πλατεια εξαρχειων ???? θυμαμαι ειχα παει στην play παλια εκει που παιζεις επιτραπεζια
Τύπε o leftins είναι πανεπιστημιακής εκπαίδευσηςΕιναι δυνατον να γραφεις "θα φορολογουνται οι πλουσιοι και οιεχωνεχοντες εισοδηματα για να συντηρουν τις ευαισθητες κοινωνικες ομαδες των χαμηλομισθων χαμιηλοσυνταξιουχωνοαπορων" και να μη γελαμε μαζι σου???? Περα απο τα τρια ορθογραφικα σε 15 λεξεις.......
κοντα στα 30 ειμαι.
Σε ποια καφετερια ειναι διαθεσιμες οι γκομενες πιστευεις τυπε? πλατεια εξαρχειων ???? θυμαμαι ειχα παει στην play παλια εκει που παιζεις επιτραπεζια
Ρε Μπόλντη αφού δεν πρόκειται να καταφέρεις τίποτα εκεί τι το παλεύεις; Mια χαρά δεν είσαι στο Γκάζι![]()
![]()
![]()
Τύπε o leftins είναι πανεπιστημιακής εκπαίδευσης![]()
εχεις καιρο να κανεις σεξ????
εχεις καιρο να κανεις σεξ????
2 βδομάδες τυπε
O Μπόλντης είναι και μεταπτυχιακός τύπεΤο ίδιο και ο Βλώκεμορτ... :S
Κατσε να παρουμε πληροφοριες απο τον λεφτινς που ξερει τα κολπα ρε τυπε μην εισαι αρνητικος
μονος δεν πετυχαινεις αλλα με πληροφοριες κατι κανεις. Λεφτινς περα απο τις σκληπυρηνικες μαζευει και καμια πιο νορμαλ? στις καφετεριες στην πλατεια εξαρχειων?![]()
Ειναι δυνατον να γραφεις "θα φορολογουνται οι πλουσιοι και οιεχωνεχοντες εισοδηματα για να συντηρουν τις ευαισθητες κοινωνικες ομαδες των χαμηλομισθων χαμιηλοσυνταξιουχωνοαπορων" και να μη γελαμε μαζι σου???? Περα απο τα τρια ορθογραφικα σε 15 λεξεις.......
τι εννοεις σκληροπυρηνικες???? και πιο νορμαλ ολες νορμαλ ειναι επισης ξεχνα τελειως το γκαζι και μπες λιγο στην ιδεολογια διαβασε λιγο μαρκ και λιγο λενιν θα σου φανουν χρησιμα
Τύπε o leftins είναι πανεπιστημιακής εκπαίδευσης![]()
Τυπε εγω λεω να διαβασω λιγο θατσερ και Μακιαβελλι... λες να έχω προβλημα?
ειμαι σε διαγωνισμα ορθογραφιας????
O Μπόλντης είναι και μεταπτυχιακός τύπε![]()
Τύπε πρέπει να κάνεις μια επανάληψη μάλλονειμαι σε διαγωνισμα ορθογραφιας????
Πως ο Μαρξ σε βοηθαει να βγαλεις γκομενα ε ειναι τρελη αυτη η ζωη τελικα![]()
![]()
ειμαι σε διαγωνισμα ορθογραφιας????