Επισκέπτης
καλα το τραβηξατε πολλυ
σας αφηνω
σας αφηνω
Κοιτα και ο φουφουτος πετουσε φοβερές ατάκες αλλα δεν θυμαμαι τυπε
μπορει να το ειπε και αυτος τωρα που τον ανεφερες
καλα το τραβηξατε πολλυ
σας αφηνω
Ναι αλλα αμα δεν εισαι μέσα στην παράταξη και ψηλά .... ή αμα δεν καιγεσαι στα μπουζουκια
Μπα βαριέμαι τύπε θα πάω αύριο μάλλον.Οχι ρε τυπε εσυ θα πας?![]()
Ο φίλος σου ο πάπιας που χάθηκε ρε τύπε; έχει πιεί το αμίλητο νερό;Μεσα ήμουν και ετρωγα κανονικά μπολτυ ...
Θυμαμαι τις γκομενες που ειχαν τα αριστερα, ΠΚΣ, ΕΕΑΚ, ΕΣΟΦ ... ταγαρια, αρβιλες, σκουφια, αξυρισια, βρωμια, μπιχλα ... πως τιςδεν ξερω :S :S :S
Μεσα ήμουν και ετρωγα κανονικά μπολτυ ...
Θυμαμαι τις γκομενες που ειχαν τα αριστερα, ΠΚΣ, ΕΕΑΚ, ΕΣΟΦ ... ταγαρια, αρβιλες, σκουφια, αξυρισια, βρωμια, μπιχλα ... πως τιςδεν ξερω :S :S :S
Ο φίλος σου ο πάπιας που χάθηκε ρε τύπε; έχει πιεί το αμίλητο νερό;
γι αυτο δεν μπορεις να καταλαβεις πως γινεται δυο ανθρωοι να κανουν απλα σεξ και να ζησουν ομορφες στιγμες
Κρίμα γιατί του έσβησε τα κλωνάρια ο Αντισθένης και δεν έχει πλάκα τώραΕχει μπλεξει με τους θεσμους και δεν προλαβαίνει τυπε ... παρακολουθει όμως ...![]()
Μεσα ήμουν και ετρωγα κανονικά μπολτυ ...
Τύπε την Εμανουέλλα την ξαναπήδηξες ;Σα φοιτητης έβγαζα γκομενες απο τα τσατ τυπε δεν ασχολιομουν με τις γκομενες της σχολής γενικα παντα το ειχα αυτο οπου και αν πηγαινα έβγαζα παντα γκομενα απο αλλου
ουτε να παω μπουζουκια ουτε τιποτα 2-3 φορές ειχα πάει μπουζουκια σε ολο το φοιτητιλικι δεν τα πολυγουσταρω
Τύπε την Εμανουέλλα την ξαναπήδηξες ;
Σε ποιά ρε;οχι τυπε πηγα σε άλλο![]()
Σε ποιά ρε;
Tύπε αλλαξε την υπογραφη γιατι πονεσανε τα ματια μου.Κρίμα γιατί του έσβησε τα κλωνάρια ο Αντισθένης και δεν έχει πλάκα τώρα