Επισκέπτης
Θα αποτολμήσω μία πρόβλεψη.
Δεν θα επέλθει ποτέ πλήρης συμφωνία, αλλά δεν θα μας αφήσουν να βαρέσουμε κανόνι διότι "θα τους πάρουν τα σκάγια" και δεν τους συμφέρει.
Οπότε θα "σερνόμαστε" επί μήνες, θα μας δίνουν από την πίσω πόρτα το ποσό που δεν μπορούμε να βρούμε κάθε φορά (τώρα ας πούμε που στο καλό βρέθηκε το ποσό για το ΔΝΤ, από εκεί που δεν υπήρχε;), αλλά ποτέ δεν θα πάρουμε ένα "πακέτο" 35 δις π.χ. να ανασάνουμε, να πληρωθούν τα χρέη του κράτους προς τους προμηθευτές του, να συνεχίσουν τα έργα κλπ.
Αυτό προϋποθέτει ΠΛΗΡΗ συμφωνία του Τσύριζα σε ΟΛΑ! Και εργασιακά και ασφαλιστικό, που δεν έχει την θέληση (ή το θάρρος) να τα πραγματοποιήσει.
Το αποτέλεσμα θα είναι πως "μπαμ" ίσως να μην γίνει, αλλά η ύφεση θα συνεχίζεται και η ανεργία θα αυξάνει συνεχώς, διότι φυσικά κανένας μαλάκας δεν θα βάλει τα ωραία του λεφτάκια για να φτιάξει ούτε ταβέρνα με τέτοια οικονομική αβεβαιότητα!
Όχι πρωτογενές πλέόνασμα δεν θα έχουμε δε, αλλά έλλειμα και μάλλον σημαντικό!
Βοήθειά σας! Εγώ έκανα αίτηση για σύνταξη, αρκετά δούλεψα 38 συντάξιμα με τις εξαγορές, τώρα πλέον θα δουλεύετε εσείς να με τρέφετε.
Σε μια χώρα που οι επαγγελματίες κυνηγιούνται αλύπητα και ξεζουμίζονται φορολογικά ενώ οι συνταξιούχοι θεωρούνται κάτι σαν ιερές αγελάδες και το πρώτιστο ενδιαφέρον του κράτους είναι η πληρωμή των συντάξεών τους, το θεωρώ μαλακία μου να επιμένω να είμαι το πρώτο...
ξερεις οταν καποιος χρωσταει πολλα αυτος ειναι που ανησυχει περισσοτερο ειναι ο δανειοδοτης και οχι ο δανειοληπτης. Αντε με το καλο καλη συνταξη ευχομαι και συντομα ξερεις υπαρχει καποια στιγμη του ανθρωπου που χρειαζεται η αποσυρση ειναι φυσικη εξελιξη των πραγματων.