καταρχην ειμαι κουτος δεν καταλαβαινω...
δεν με νοιαζει καθολου η διαδικασια.. με την ιδια λογικη και ο αποδεκτης χρηματισμου δεν εχει καμμια ευθυνη.. αν μου ερθει πχ η χ μουναρα και μου ανοιξει τα μπουτια δεν θα τη γαμησω γιατι ειναι παντρεμενη? δυσκολο, θα ενδωσω γιατι θα με πει και πουστη ετσι δεν ειναι?
εγω ξερω οτι γινεται μια συναλλαγη και αποκομιζουν οφελος σε βαρος των πολιτων και οι δυο πλευρες...
ναι αλλά εσύ επιμένεις να κυνηγήσεις μόνον τον ένα και να αφήσεις τον άλλον ανενόχλητο… στην περίπτωση της ΣΙΜΕΝΣ πρέπει να πάει φυλακή ο μισός παλιός ΟΤΕ, τα τρία τέταρτα της ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ εκείνης της εποχής και πολλοί πολλοί άλλοι δημόσιοι υπάλληλοι διαφόρων βαθμών και επιπέδων …
ακόμη και ο θυρωρός του ΟΤΕ έπαιρνε μίζες (μικρές βέβαια αλλά έπαιρνε)…
στην περίπτωση των αμυντικών δαπανών πρέπει να πάει μέσα το μισό στρατιωτικό προσωπικό του Πενταγώνου από μόνιμο λοχία μέχρι στρατηγό και όχι μόνον…
στην περίπτωση των δημοσίων έργων από τον εργοδηγό του υπουργείου δημοσίων έργων μέχρι τους επιβλέποντες μηχανικούς του έργου …
γι’ αυτούς δεν μας λές τίποτε…
στην περίπτωση των νοσοκομείων πρέπει να πάνε μέσα τα τρία τέταρτα των γιατρών παρέα με τους μισούς διοικητικούς…
ξέρεις πόσο ήταν το γρηγορόσημο για να περάσει και να εγκριθεί η πληρωμή ενός λογαριασμού στο δημόσιο (αφού φυσικά το υλικό είχε παραδοθεί και χρησιμοποιηθεί) ??
ξέρεις πόση ήταν η μίζα για την επιτάχυνση της διαδικασίας ελέγχου για επιστροφή ΦΠΑ ??
πάντα σου φταίει ο ένας αυτός που στο φινάλε αναγκάστηκε να τα δώσει γιατί αλλιώς θα έχανε την δουλειά…
και για να συνεχίσω δεν νομίζω ότι οι εταιρείες βγάλανε πολλά περισσότερα από αυτά που θα βγάζανε αν δεν λαδώνανε … όλη η υπερτιμολόγηση πήγε για να καλυφθούν τα λαδώματα