ασχετο αλλα διβαζοντας το ποστ σου θυμηθηκα ενα παλιο τσιτατο
ΤΟ ΛΑΙΦΣΤΑΙΛ ΕΙΝΑΙ ΜΑΓΙΚΟ ΑΠΟ ΜΗΔΕΝΙΚΟ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΝΟΥΜΕΡΟ
επισης δεν βρωμιζω την αμμο και την παραλια αντιθετος σεβομαι την παραλια και παντα μαζευω σκουπιδια δεν πεταω γοπες (αν και δεν καπνιζω) και κανω την αναγκη μου στις γυρω τουαλετες και θελω να παραδοσω την παραλια οπως την παρελαβα
επισης δεν βρισκω κακο να χρησιμοποιω την ψαθα μου και να χαιρομαι απολυτως δωρεαν την παραλια ουτε ενοχλω κανεναν
επισης το κρατος που ξοδευει πορους απο το να εχει μια παραλια απολυτως δωρεαν????
και ποιος σου ειπε οτι δεν πληρωνουμε δημοτικα τελη,
εκει οι υπηρεσιες του δημου παρεμβαινουν για τον καθαρισμο της παραλιας κατι που ηδη πληρωνουμε ολοι
και κατι τελευται σου εξηγησα δικαιουμαι δωρεαν σιτιση και ηλεκτροδοτηση διοτι ειμαι μακροχρονια ανεργος με μηδαμινο εισοδημα για 5 συναπτα ετη χωρις καταθεσεις κινητη περιουσια και ακινητη κατω του οριου (η ακινητη περιουσια μου η τωρινη αντικειμενικη ειναι στα 30.000€)
οποτε θελει το κρατος ας με ψαξει
οταν δεν θα εχω δουλεια ληξει η συμβαση μου στη δεη και θα μαι ανεργος τοτε δεν θα δικαιουμαι δωρεαν σιτιση και ρευμα επειδη στη δηλωση μου θα εμφανιζεται η εργασια μου δηλαδη το επομενο ετος
δημοτικά τέλη πληρώνεις για να σου μαζεύουν τα σκουπίδια από το σπίτι ρε παπάρα και όχι για να καθαρίζει ο δήμος τις παραλίες…
άμα είναι έτσι έχει και η κυρά μου ένα χωράφι που κάποιοι φυσιολάτρες σαν και σένα το έχουν γεμίσει σκουπιδομάνι και σκατό να ζητήσω και γω από τον δήμο να πάει να το καθαρίσει…
άσε που έχει βρεί ο ξάδελφος της (που υποτίθεται ότι το καλλιεργεί) να διώχνει κοπρίτες που κάθε χρόνο επιμένουν να στήνουν τα αντίσκηνα τους επειδή τυχαίνει να περνάει ένας χωματόδρομος από μπροστά του ο οποίος καταλήγει σε μια παραλία (σχετικά καλή) .. και όλα αυτά επειδή τυχαίνει να έχει μέσα μερικά δέντρα που έχουν σκιά ενώ τα παρακάτω τα σπέρνουν στάρι και τα τηγανιάζει ο ήλιος (πότε θα με πιάσουν τα διαόλια μου και θα πάρω το αλυσοπρίονο και θα τα κάνω καυσόξυλα για το τζάκι)…
τις γύρω τουαλέτες που τις βρήκες ?? ποιός τις καθαρίζει ?? ποιός πληρώνει για την καθαριότητα τους ??
ααα ξέχασα θα πας στην τουαλέτα της καφετέριας “η οποία έχει υποχρέωση να τις έχει ανοικτές για ολους και όχι μόνο για τους πελάτες της”… και άμα σε πετάξουν με τις κλωτσιές έξω ή σου βάλουν το κεφάλι στην χέστρα (εγώ αυτό θα έκανα αν ο κάθε παπάρας ήθελε με το στανιό να χέσει στις τουαλέτες του μαγαζιού μου) θα βρίζεις τους κακούς καπιταλιστές που ταλαιπωρούν και καταπνίγουν τις φυσικές ανάγκες του λαού
ρε αει παραπέρα γύφτο που θες να απλώνεις την ψάθα σου όπου γουστάρεις …
στερείς από το κράτος την δυνατότητα εκμετάλλευσης ενός πράγματος που θα μπορούσε να φέρει έσοδα για να πληρώνονται τα κουπόνια της δωρεάν σίτισης που “δικαιούσαι” επειδή υποτίθεται ότι πεινούσες πριν από χρόνια…
πρώτη φορά βλέπω κάποιον να πεινάει ετεροχρονισμένα…