apoc
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 31
- Like
- 393
- Πόντοι
- 3.115
Να την χαιρεστε αριστεροι.
Να την χαιρεστε αριστεροι.
Ποτε κοιταχτηκες τελευταια φορα στον καθρεπτη? Να στο ξαναπω? Ας το ξαναπω. Δεν ειμαι Συριζαιος...ουτε καν στην ιδεολογια. ΑΛΛΑ και μονο που διαβαζω κοπροσκυλα σαν εσενα να κλαινε τοτε γουσταρω με τρελα.Μπραβο στον Μητροπουλο.
'ΑΝΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΣ" οι ερωτησεις της Ζωης.
Κατα τα αλλα οι σανοφάγοι του μπου κομ τα βρισκουν ολα τέλεια.
Τετοια κομματοσκυλιαση απο κατι παλικαρια τύπου apoc ομολογω δεν εχω ξανασυναντησει.
Εισαι το μεγαλυτερο συριζαιικο κομματοσκυλο που εχω συναντησει στη ζωη μου.Ποτε κοιταχτηκες τελευταια φορα στον καθρεπτη? Να στο ξαναπω? Ας το ξαναπω. Δεν ειμαι Συριζαιος...ουτε καν στην ιδεολογια. ΑΛΛΑ και μονο που διαβαζω κοπροσκυλα σαν εσενα να κλαινε τοτε γουσταρω με τρελα.
Ποτε κοιταχτηκες τελευταια φορα στον καθρεπτη? Να στο ξαναπω? Ας το ξαναπω. Δεν ειμαι Συριζαιος...ουτε καν στην ιδεολογια. ΑΛΛΑ και μονο που διαβαζω κοπροσκυλα σαν εσενα να κλαινε τοτε γουσταρω με τρελα.
Κοιταξου στον καθρεπτη και ελα να τα ξαναπουμε.Εισαι το μεγαλυτερο συριζαιικο κομματοσκυλο που εχω συναντησει στη ζωη μου.
Κλαψε μαλακα φασιστα κιαλο. Δεν σε λυπαμε. Ερχεται η ΝτορααΑπολυτα λογικο που αγαθιαρηδες τύπου apoc στηριζουν μια ολιγοφρενή σε ο,τιδηποτε κι αν κανει.
Αρκει να την λεει στους δεξιους.
Ουστ κομματοσκυλο.
Τρια ορθογραφικα λαθη σε μια φραση και λυπασαι εσυ εμενα? Μπααααααα...Κλαψε μαλακα φασιστα κιαλο. Δεν σε λυπαμε. Ερχεται η Ντοραα
ρε πιρφορε μιλας εσυ που εισαι γκρουπι του ημιτρελου ψυχοπαθη του αδωνι?Απολυτα λογικο που αγαθιαρηδες τύπου apoc στηριζουν μια ολιγοφρενή σε ο,τιδηποτε κι αν κανει.
Αρκει να την λεει στους δεξιους.
Ουστ κομματοσκυλο.
KλαψεεεεεεεεεεεεεεΤρια ορθογραφικα λαθη σε μια φραση και λυπασαι εσυ εμενα? Μπααααααα...
Εγινες και φαν της Ζωης τωρα? Και το τρολλινγκ εχει ορια.ρε πιρφορε μιλας εσυ που εισαι γκρουπι του ημιτρελου ψυχοπαθη του αδωνι?
η συντροφισσα ζωη ειναι η κρυφη φαντασιωση του μεσου κρυφογκαιη ακρομεσοδεξου φασιστακιου, για μας ειναι απλα μια συντροφισσα σμιλεμενη στη φωτια του αγωνα και του δρομουΕγινες και φαν της Ζωης τωρα? Και το τρολλινγκ εχει ορια.
η συντροφισσα ζωη ειναι η κρυφη φαντασιωση του μεσου κρυφογκαιη ακρομεσοδεξου φασιστακιου, για μας ειναι απλα μια συντροφισσα σμιλεμενη στη φωτια του αγωνα και του δρομου
Γιατι κρυφογκαιη τυπε;Οποιος τη πηδαει εκτος απο ηρωας ειναι και γκαιη;η συντροφισσα ζωη ειναι η κρυφη φαντασιωση του μεσου κρυφογκαιη ακρομεσοδεξου φασιστακιου, για μας ειναι απλα μια συντροφισσα σμιλεμενη στη φωτια του αγωνα και του δρομου
αυτό είναι το μόνο σίγουρο για την Ζωή ... ότι είναι του δρόμου... μάλλον καλύτερα καλντεριμιτζούη συντροφισσα ζωη ειναι η κρυφη φαντασιωση του μεσου κρυφογκαιη ακρομεσοδεξου φασιστακιου, για μας ειναι απλα μια συντροφισσα σμιλεμενη στη φωτια του αγωνα και του δρομου
τα ακρομεσοδεξα φασιστακια ονειρευονται τη συντροφισα ζωη να τους στραπονιαζει και να τους διπλοφιστωνει τυπε ;)Γιατι κρυφογκαιη τυπε;Οποιος τη πηδαει εκτος απο ηρωας ειναι και γκαιη;
Ναι, η επιβολή πρόσθετου τέλους ατα άνω 20ετίας είναι ένα ιδιαίτερα φιλολαϊκό μέτρο.
Λες και αυτός που έχει αυτοκίνητο 20 ετών είναι συλλέκτης κλασσικών και είναι τόσο δεμένος μαζί του που δεν θέλει να το αλλάξει με τίποτε.
Αλλά δικαιολογείσαι, αν καταλάβαινες και τι διαβάζεις .........