Nuclear
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Νοε 2014
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
Έτσι ακριβως!Δεν εχεις ακουσει τη θεωρία των "καλών" και των "κακων" εργαζομένων?
Συγκρινε τον εργαζόμενο της ΕΡΤ και τον εργαζομενο στις Σκουριες και θα καταλάβεις....
Έτσι ακριβως!Δεν εχεις ακουσει τη θεωρία των "καλών" και των "κακων" εργαζομένων?
Συγκρινε τον εργαζόμενο της ΕΡΤ και τον εργαζομενο στις Σκουριες και θα καταλάβεις....
Και οι ιδιωτικοί υπάλληλοι που δούλευαν εκεί είναι μουνοπανα ε? Και υπηρέτες του κεφαλαίου ε?
Ένας είναι ο ταξικός πόλεμος σήμερα: Δημόσιοι και Ιδιωτικοί Υπαλληλοι. Ξεχαστε το αριστερος-δεξιος, πλουσιος-φτωχος. ΔΥ-ΙΥ είναι ο πόλεμος.
πανε κανε κανα κλυσμα να ηρεμησεις ρε γιδι
Και οι ιδιωτικοί υπάλληλοι που δούλευαν εκεί είναι μουνοπανα ε? Και υπηρέτες του κεφαλαίου ε?
Ένας είναι ο ταξικός πόλεμος σήμερα: Δημόσιοι και Ιδιωτικοί Υπαλληλοι. Ξεχαστε το αριστερος-δεξιος, πλουσιος-φτωχος. ΔΥ-ΙΥ είναι ο πόλεμος.
Βάζε ρε φίλε σημεία στίξεως επί τέλους! Τρομάζουμε να καταλάβουμε το νόημα.
ΑΣΕ το ταλαντευόμενο χερι και απάντησε μου στο εξης.
Nα μας πεις ποσες απο αυτες ειναι προσβασιμες ( με ΜΜΜ και αφου φτασεις εκει με τα ποδια.) και καθαρες.
ΑΣΕ το ταλαντευόμενο χερι και απάντησε μου στο εξης.
Η Ραχήλ Μακρή θα ανέβει στα κάγκελα του Πεντελικον να υπερασπιστει τους εργαζομενους όπως ανεβηκε στα κάγκελα της ΕΡΤ????
Η Ραχήλ Μακρή θα κλάψει στην αγκαλιά της καμαριέρας όπως έκλαψε στην αγκαλιά του οπερατέρ?????
Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου θα κανει καμια συναυλία για τους εργαζομενους στο προαύλιο του Πεντελικον όπως έκανε στο προαύλιο της ΕΡΤ????
...Στα παπαρια μου βεβαια ,αλλα απαντας αντι του νουκληαρ???..λογικα θα σου γρασσαρει τη σουφρα η ο νουκληαρ εισαι εσυ(κλωνος)....παμε παρακατω.....προτεινεις δηλαδη να συνεχισει να τσεπωνει ο ιδιοκτητης του και να αφηνει ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΑΠΛΗΡΩΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ(δηλαδη εσενα και μενα ),αρκει να μην κλεισει μια (μονο στα χαρτια) ιδιωτικη μπιζνα.....ΜΑΛΙΣΤΑ.......ποιος ειναι βλακας τελικα μωρη λουλου?
Πολλές.
www.oasa.gr/xmap.php?id=p122]Γραμμή 122 ΣΤ. ΕΛΛΗΝΙΚΟ - ΣΑΡΩΝΙΔΑ[/url]
www.oasa.gr/xmap.php?id=p171]Γραμμή 171 ΣΤ. ΜΕΤΡΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ - ΒΑΡΚΙΖΑ[/url]
δλδ ο ιδιοκτητης θα μπει μεσα για χρεη προς το δημοσιο και θα του κατασχεθει και η προσωπικη περιουσια?λες να τσέπωνε ο ιδιοκτήτης του παίκτη μου ?? πως είχα την εντύπωση ότι το μαγαζί έμπαινε με τα τσαρούχια μέσα![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
...μια χαρα τα γραφεις και ξαφνικα ...πετας τη λεξη δημοσιο και τα γαμεις ολα....τι σχεση εχει το δημοσιο με την γυφτια και την αγενεια?και ολοι δημοσιοι να γινουμε παλι τις γοπες στην αμμο θα σβηνουμε αν δεν εχουμε πανω μας λιγη τσιπα....Η ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ...
Πού είσαι ρε σαύρα... μίλα μας λίγο για την πανωλεθρία του Ραχόι στην Ισπανία...
δλδ ο ιδιοκτητης θα μπει μεσα για χρεη προς το δημοσιο και θα του κατασχεθει και η προσωπικη περιουσια?
ηλιθιε διπλοφιστωμενεσε μια ανώνυμη εταιρεία μπαίνει μέσα ο διευθύνων σύμβουλος και όχι οι μέτοχοι βλάκα...
εξάλλου ο τσίπρας αποποινικοποίησε το αυτόφωρο για χρέη προς το δημόσιο ...
Πάλι επιπλέει η Μεξικάνικη κουράδα;
Που είναι ο Βόθρος να την βάλει στην καντούνα....
ηρθε να μας πει για τις γραμμες της εθελ που πανε βαρκιζα τις οποιες τις εχει δει μονο οταν κλεινουν το δρομο στη μεϊμπαχ τουΑνέλυσέ μας τα αποτελέσματα στην Ισπανία, μη ντρέπεσαι.
Που ήρθες χθες χαζοχαρούμενος να μας πείς ότι ο Ραχόι είναι πρώτος (!)
...ΜΕ ΕΙΔΕΣ ΝΑ ΓΡΑΦΩ ΠΟΥΘΕΝΑ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ....Το αντιθετο γραφω..οσο αυτος ο βοθρος εμενε ανοικτος ΜΕ ΤΟ ΚΟΝΕ ΤΟΥ, επεφταν μεσα εργαζομενοι συνεχως....και μη μου γραψεις γιατι πηγαιναν για δουλεια ενω γνωριζαν....με 30% επισημη ανεργεια....καλα κανανε και το κλεισανε το μπουρδελο και να κλεισει οποιο μπουρδελο δεν πληρωνει τους εργαζομενους του.....ΤΕΛΟΣ...Και οι ιδιωτικοί υπάλληλοι που δούλευανεκεί είναι μουνοπανα ε? Και υπηρέτες του κεφαλαίου ε?