Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1.220
Εντωμεταξύ για Πρόεδρο της Δημοκρατίας μετά την νίκη ΣΥΡΙΖΑ βλέπω γυναίκα κ για λόγους συμβολικούς.Κ πάμε κ στοίχημα ότι θέλετε.
απο που το βλεπεις αυτο τυπε
Εντωμεταξύ για Πρόεδρο της Δημοκρατίας μετά την νίκη ΣΥΡΙΖΑ βλέπω γυναίκα κ για λόγους συμβολικούς.Κ πάμε κ στοίχημα ότι θέλετε.
μην εισαι τοσο σιγουρος,στη γωνια περιμενει..πφφφφ
περασε και δεν ακουμπησε
Κούνεβα?Εντωμεταξύ για Πρόεδρο της Δημοκρατίας μετά την νίκη ΣΥΡΙΖΑ βλέπω γυναίκα κ για λόγους συμβολικούς.Κ πάμε κ στοίχημα ότι θέλετε.
Λες να προτεινουν εσενα τυπισα?Να το δω κι αυτο και τι στον κοσμο.Και αντε να μπλεξεις με αδερφες ας πουμε οτι τρωγεται.Με ζαβοαδεφες?Ελεος.Εντωμεταξύ για Πρόεδρο της Δημοκρατίας μετά την νίκη ΣΥΡΙΖΑ βλέπω γυναίκα κ για λόγους συμβολικούς.Κ πάμε κ στοίχημα ότι θέλετε.
Γιατι ρε, καλο παιδι είμαι.Θα σας γαμήσει τον πολιτικό πολιτισμό ο Άλεξ λέμε.
Τι δηλαδή;
Όλοι αυτοί οι τόκοι είναι ευκολοβάσταχτοι;
Να 'σαι καλά λεβέντη μου, που μου άνοιξες τα μάτια!
Κάτι κακοπροαίρετα παλιόπαιδα, μου είπαν ότι δεν υπάρχει ιστορικό προηγούμενο κράτους που να έχει αποπληρώσει χρέος της τάξεως του 175% του ΑΕΠ της, και μάλιστα χωρίς δικό της νόμισμα,
αλλά μάλλον ήταν βαλτοί από τον ΣΥΡΙΖΑ.
γλυκαντζη αρβελερ?Εντωμεταξύ για Πρόεδρο της Δημοκρατίας μετά την νίκη ΣΥΡΙΖΑ βλέπω γυναίκα κ για λόγους συμβολικούς.Κ πάμε κ στοίχημα ότι θέλετε.
γλυκαντζη αρβελερ?
αν ειναι τοσο καπατσος ο τσιπρας και βαλει γυναικα προεδροΣτα φαβορί σίγουρα
αν ειναι τοσο καπατσος ο τσιπρας και βαλει γυναικα προεδρο
θα εχει τον περισσοτερο γυναικειο πλυθησμο αιωνιους ψηφοφορους του
γλυκαντζη αρβελερ?
εκτος απο αρβελερ παντως δε μουρχονται αλλα ονοματα με αυτα τα χαρακτηριστικαΘα βάλει γυναίκα ,σχεδόν σίγουρα.Μια ενωτική ,μη πολιτική φιγούρα υπολογίζω.
Στα φαβορί σίγουρα
Είχε αρνηθεί όταν της προτάθηκε και η πρωθυπουργάρα μας κατέληξε στονΠύρροΣταύρο Δήμα.