Heartbreaker83
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2011
- Like
- 14
- Πόντοι
- 16
Παντως αν το δεις και λιγο αναποδα, φαντασου τι λενε εκει μεσα και εχουν λυσσαξει τοσο που καποιος τα ηχογραφησε :-
Εγω θα λυσσαγα γενικως αν με ηχογραφουσαν, ο,τιδηποτε κι αν ελεγα.Παντως αν το δεις και λιγο αναποδα, φαντασου τι λενε εκει μεσα και εχουν λυσσαξει τοσο που καποιος τα ηχογραφησε :-
Εγω θα λυσσαγα γενικως αν με ηχογραφουσαν, ο,τιδηποτε κι αν ελεγα.
Σε ξεφτιλιζει για αλλη μια φορα (οπως με το κοστος πτησης, το ΦΕΚ που δεν εβλεπες κλπ κλπ) και απαντας σαν δεκαχρονο?
Πού εισαι ρε πορνοπαπε...
Βολεμενοι συστημικοι,τι περιμενεις.Δεν εχει νοήμα τυπε... οι κυβερνητικοι, μεμος, αποκης, μεξικανος είναι εντελώς καμμενοι...![]()
![]()
![]()
λοιπον γιατι το θεμα κουρασε
το εργατικο δικαιο οριζει διαλλειμα 10 λεπτων για καθε 2 ωρες δουλειας συν ενα 5 λεπτο επιπλεον για ολους τους υπαλληλους γραφειου ειτε στον ιδιωτικο ειτε στον δημοσιο τομεα
και τι να κανουμε που ο νομος οριζει ταμειο ανεργιας για ολους τους υπαλληλους αναλογα τα ενσημα που εχει τα τελευταια 2 χρονια εγω π.χ που θα εργαστω 8 μηνες θα βγω 5 μηνες ταμειο ανεργιας
επισης οσοι εργαζονται με μπλογκακι δικαιουνται ταμειο ανεργιας οταν συμπληρωσουν καποιους μηνες υπηρεσιας το ιδιο και για οσους πληρωναν ΟΑΕΕ
επισης ο μισθος μου στη δεη ειναι πολλυ καλος οχι ομως υπερογκος (λιγο παραπανω απο τον βασικο μισθο) και δεν μου τον χαριζουν τον δουλευω
Αν ελεγες για πραγματα που αφορουν μονο εσενα και εγω θα λυσσαγα που θα σε ηχογραφουσαν
Αν ηταν να σχεδιαζεις το μελλον της χωρας ομως, θα ηθελα να εχω μια εικονα
Πρακτικα γιατι δεν κρατανε?
Μπααααα, αλήθεια ρε λαμόγιο;;;;
Αγαθούλης είναι, μην τον παρεξηγείς...
απαγορευση ψηφου τωρα σε οσους δεν ειναι δηλωμενοι πασοκοι και νεοδημοκρατεςΑγαθούλης, ξε-αγαθούλης, ψηφίζει όμως.
απαγορευση ψηφου τωρα σε οσους δεν ειναι δηλωμενοι πασοκοι και νεοδημοκρατες![]()
![]()
![]()
και μετα σας φαινεται ακραιος ο λαοφιλης προεδρος Κιμ αρχιλαμογια....![]()
![]()
απαγορευση ψηφου τωρα σε οσους δεν ειναι δηλωμενοι πασοκοι και νεοδημοκρατες![]()
![]()
![]()
και μετα σας φαινεται ακραιος ο λαοφιλης προεδρος Κιμ αρχιλαμογια....![]()
![]()
αν δεν ονειρευοσουν απαγορευση ψηφου δεν θα σχολιαζες το δικαιωμα του να ψηφιζει ... ;) για τις μαλακιες του τραμμυ οτι οι ηγετες των χωρων πανε στις διεθνεςις συσκεψεις με το κτελ δε σε ειδα να κανεις κανενα σχολιο ομως...Είπε κανείς να μην ψηφίζει;
Να μην λέει μαλακίες και να είναι σίγουρς για αυτές όμως.....
σταζει το μουνακι της κι αυτηνης? οπως του τραμμυ?
αυτη που δεν αναγνωριζουν τη δημοκρατια ειναι ο σαμαρας, η ολγα και ο μπεννυ που παροτι ο λαος ψηφισε και αποφασισε δημοκρατικα πριν 3 μηνες αυτοι εξακολουθουν να προκαλουν δολιοφθορες στη χωρα και να προσπαθουν να επιβαλουν την δικη τους προδοτικη ατζεντα την οποια καταψηφισε ο λαος, καταλαβες στεκουλη?Απαγορευση ψηφου σε όσους δεν αναγνωρίζουν τη δημοκρατία...
Θα υπεγραφες δήλωση μεμακο?
Κομμουνιστες και φασιστες θα είχαν δυσκολια παντως.
που το ξερεις οτι ειναι φιλη μου? μας εχεις δει να βγαινουμε για καφε? αντε τραβα εσυ καλυτερα στη δικια σου φιλεναδα την τραμενα να διπλοφιστωθειτε παρεαΑντε μεμακο στην φίλη σου τον λιλά...