voltaire45
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1.906
- Πόντοι
- 366
Βρες το λάθος.
Αστροναυτης ειναι ο κυριος?
Βρες το λάθος.
Αστροναυτης ειναι ο κυριος?
να και η ανακοίνωση τους
δεν δεχόντουσαν να απογραφούν ως Μόνιμοι Υπάλληλοι Δημοσίου Δικαίου...
καθόλου τεχνικό ζήτημα...
επρεπε να το δειχνει ο σκαϊ ;)
Βρες το λάθος.
εχει σβησει το ονομα σου
Βρες το λάθος.
εχει σβησει το ονομα σου
Aν ειναι δημοσιοι υπαλληλοι οι δικαστικοι, τοτε να τους αναγνωρισουν οκταωρο, δικαιωμα απεργιας, δικαιωμα να εχουν μετοχες, δικαιωμα να μπορουν να ανηκουν σε κομματα, δικαιωμα να μην εργαζονται στο σπιτι κλπ κλπ.Οι δικαστικοι ανεκαθεν πιστευαν (και πιστευουν) οτι δεν ειναι δημοσιοι υπαλληλοι.Νομιζουν οτι ειναι απο μια διαφορετικη ρατσα, ισως και απο εναν διαφορετικο πλανητη.Κατα συνεπεια δεν πρεπει να τους αγγιζουν τα διαφορα μετρα,περικοπες μισθων,συνταξεων,ωραρια και αλλα ποταπά που αφορουν μονο τη δημοσιουπαλληλικη χλεπα.Δηλαδη η αρνηση τους να απογραφουν σαν Δημοσιοι υπαλληλοι,δεν ηταν θεμα τεχνικο η τυπικο,αλλα υπεκρυπτε μια σαφη σκοπιμοτητα.Βεβαια εαν κατι θετικο δοθει στους Δημ.Υπαλ. το προσεταιριζονται αμεσα και ξεχνανε τα περι διαφορετικοτητας, σφυριζοντας αδιαφορα....
Δεν θυμάσαι καλά.
Στις 15/10/2014 έγραψα:
Δικαιώθηκα ως προς τον ΠτΔ.
Ο Πάκης χρεώνεται στην Κεντροδεξιά.
Ήμουν ο πρώτος που έγραψε κάτι τέτοιο. Ψάξε αν θέλεις στο Διαδίκτυο, στις εφημερίδες, παντού. Κανένας δεν είχε προβλέψει τα πολιτικά χαρακτηριστικά του μελλοντικού ΠτΔ.
Αν βρεις κάτι ειδοποίησε με.
Διότι δεν γράφω αρλούμπες, δεν κάνω προβλέψεις στον βρόντο παρά μόνον αν είμαι πολύ σίγουρος για τις πιθανότητες.
Από εκεί και πέρα για την συμφωνία με τον Καμμένο είναι όπως τα γράφω τώρα.
Ο Σαμαράς έκανε πίσω την τελευταία στιγμή. Κανένας δεν ξέρει το γιατί. Και μπορεί να μην το μάθουμε ποτέ.
Θεωρώ αδύνατον ο Καμμενος να ειχε συμφωνησει στο παραμικρο, εχοντας εκτεθει σε τοση αντι-σαμαρικη ρητορικη επι δυο χρονια.Από εκεί και πέρα για την συμφωνία με τον Καμμένο είναι όπως τα γράφω τώρα.
Ο Σαμαράς έκανε πίσω την τελευταία στιγμή. Κανένας δεν ξέρει το γιατί. Και μπορεί να μην το μάθουμε ποτέ.
Δεν θυμάσαι καλά.
Στις 15/10/2014 έγραψα:
Δικαιώθηκα ως προς τον ΠτΔ.
Ο Πάκης χρεώνεται στην Κεντροδεξιά.
Ήμουν ο πρώτος που έγραψε κάτι τέτοιο. Ψάξε αν θέλεις στο Διαδίκτυο, στις εφημερίδες, παντού. Κανένας δεν είχε προβλέψει τα πολιτικά χαρακτηριστικά του μελλοντικού ΠτΔ.
..
Διότι δεν γράφω αρλούμπες, δεν κάνω προβλέψεις στον βρόντο παρά μόνον αν είμαι πολύ σίγουρος για τις πιθανότητες.
...
Η πιθανοτερη παντως ημερομηνια για εκλογες είναι η 22 Μαρτιου 2015.
Η θητεια Παπουλια ληγει στις 12 Μαρτίου και οι συνταγματικες διαδικασιες οδηγουν στην 22η Μαρτίου για εκλογες μετα τη διαλυση της βουλης.
τι λες να κλείσω εισητήρια ??
Όχι.
Ο Σαμαράς έχει βρει τους 180.
Ο νέος Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα προέρχεται από την Κεντροδεξιά.
Α.. καλάαααα..
Μάλλον κανένα Τούρκικο σύκο έφαγες πάλι και σου "γλιστράνε" οι μαλακίες νυχτιάτικα..
λοιπόν.. να σου φρεσκάρω την μνήμη..."χρυσό μου"
Γράφει η ελαφροδεξιά Κουράδα ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ71 πρώτη αυτό (και πάντα μέσα πέφτει η ρουφιάνα )
Μετά γράφει η Φασολάδα του Σέφιλντ (Παπαχελίτσα) στην ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ71 αυτό..
και μετά πετάγεσαι εσύ και απαντάς στην Παπαχελίτσα αυτό..
Το έγραψες θεωρώντας σίγουρο ότι ο Σαμαράς (άνετος) έχει τους 180 και μάλιστα θα βγάλει και ΠΤΔ (ο Σαμαράς) από την Κεντροδεξιά
και από τους πληρωμένους αβανταδόρους βουλευτές (τις τελευταίας στιγμής) που θα "έβρισκε".
οπότε δεν θα γίνονταν εκλογές... οπότε μην κλείσεις εισιτήρια..
ΑΥΤΟ ΕΛΕΓΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΠΑΧΕΛΙΤΣΑ ...
διότι εσύ.. "δεν κάνεις προβλέψεις στον βρόντο παρά μόνον αν είσαι πολύ σίγουρος για τις πιθανότητες"[sic]
και τώρα σαν την καυλωμένη Σουπιά (πετάς μελάνι) ΤΑ ΓΥΡΙΖΕΙΣ και μας λες ότι
έπεσες και μέσα διότι..όπως μας γράφεις...
"Ήμουν ο πρώτος που έγραψε κάτι τέτοιο."[sic]
και ότι ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΕΣ ΚΙΟΛΑ(!)....
--> Μόνο που δεν βγήκε από τους 180 του Σαμαρά...όπως μας έγραφες
--> και έγιναν και εκλογές
λοιπόν "χρυσό μου" ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΑΠΙΑ ΣΥΚΑ.. ΠΟΥΛΑ ΤΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΣΕ ΠΑΙΡΝΕΙ..
Διότι εσύ μπορεί να νομίζεις ότι τετραγώνισες τον κύκλο....
Αλλά εγώ κυκλώνω την σουφρίτσα σου ανα πάσα στιγμή...και μεταμεσονύχτια....
Μπουχαχαχαχαχα.
To ξερω οτι δεν γραφεις αρλουμπες, δεν ισχυριζομαι κατι τετοιο σε καμμια περιπτωση. Ισως ησουν λιγο misinformed
Aλλωστε ο ιδιος το παραθετεις, ισουν σιγουρος για την εκλογη ΠΤΔ.
Δεν ηταν βεβαια μονο η δικη σου αποψη αλλα καποιας μεριδας ανθρωπων οι οποιοι παραδοσιακα ηταν στους "εσωτερικους" κυκλους των κομματων και ειχαν αλλου ειδους πληροφοριες. Αφου οπως λενε οπου υπαρχει καπνος υπαρχει και φωτια θεωρω οτι ισως ηταν τσ πραγματα ετσι μεχρι εστω την δευτερη ψηφοφορια. Μετα βασει των δικων σου υποθεσεων τι να εγινε αραγε?
1) ο καμμενος εκανε πισω
Πιασαν κοροιδο τον σαμαρα οι συριζαιοι, ειναι μαλακας, να παει σπιτι του
2) να ηθελε εκλογες απο την αρχη για καποιο λογο που δεν γνωριζουμε με βεβαιοτητα
Εκει τωρα μπορεις να βαλεις
α) να δεχθηκε επιδρασεις απο εε βασει ενος σχεδιου τελικης λυσης προς την ελλαδα
β) να αποφασισε οτι να παει να γαμηθει και οτι θα παγιδευσει τον συριζα εν μεσω συμπληγαδων ελπιζοντας οτι θα ξεφτυλιστει για να ξαναπαρει την εξουσια. Αυτο ερμηνευει την σταση του να μην παραιτηθει οπως θα εκανε οποιοσδηποτε αξιοπρεπης ανθρωπος, αλλα παραμενει σαν να περιμενει αιφνιδια ανατροπη
γ) συνδυασμος α και β
Το σεναριο της οικονομικης ασφυξιας αρχισε να κυκλοφορει τελη δεκεμβρη, ηταν ετοιμο πριν τις εκλογες μαζι με την ποσοτικη χαλαρωση, ο σαμαρας το ηξερε και το εκμεταλευτηκε προς οφελος του
3)Κατι αλλο πχ επικοινωνησαν οι ελλανες απο τον πλανητη βουλτεν και ζητησαν απο τον αντωνη να κανει πισω (καπου θα υπαρχει και αυτο)
Χεσε ψηλα κι αγναντευε δηλαδη παρομοια με την αιτια που που υπαινισσεσαι
Αν δεν μου πεις μια λογικη εξηγηση αντι να παραπεμπεις σε ισορικους του μελλοντος δεν με πειθεις
Γιατι μεχρι στιγμης μοιαζει ειτε σαν να ηθελε ο σαμαρας εκλογες απο την αρχη ειτε οτι προκαλεσε ατυχημα και οχι οτι τις προκαλεσε ο τσιπρας
Το οτι ο πακης χρεωνεται στην κεντροδεξια αντε το δεχομαι για να μην λες οτι ειμαι κακοπροαιρετος
Εχω ομως προβλημα στο να δεχτω οτι ο καμμενος ειχε συμφωνησει με τον αντωνη και μετα απο δυο μηνες βρεθηκε στην κυβερνηση συριζα παιρνοντας το ΥΕΘΑ και θεσεις στη κυβερνηση οπως ειχε συμφωνησει με την νδ. Τοσο γτπ ειναι οι τυποι αυτοι τελικα;
Μετά το επικό:
το post σου κάλλιστα μπορεί να χαρακτηριστεί και ως "ξεβράκωμα".Ήμουν ο πρώτος που έγραψε κάτι τέτοιο. Ψάξε αν θέλεις στο Διαδίκτυο, στις εφημερίδες, παντού. Κανένας δεν είχε προβλέψει τα πολιτικά χαρακτηριστικά του μελλοντικού ΠτΔ.
αγριο πραμα ο μπορντελομαγκας
Θεωρώ αδύνατον ο Καμμενος να ειχε συμφωνησει στο παραμικρο, εχοντας εκτεθει σε τοση αντι-σαμαρικη ρητορικη επι δυο χρονια.
Πιθανον να τον δούλεψε ο Καμμενος, αλλά ουτε παιδακι του νηπιαγωγειου δεν θα πιστευε οτι ο Καμμενος θα στηριξει ποτέ Σαμαρα.