tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.724
- Πόντοι
- 1.306
Αυτό ειναι σίγουρο;
το λέει ο έγκυρος και γνώστης εξ ιδίας πείρας λεγκόλας...
Αυτό ειναι σίγουρο;
Ναι, το δήλωσε ο ίδιος ο Μπαρουφακης.
Συμφωνώ οτι δεν μπορεί ενα κράτος φτωχό σαν το δικο μας, οπου δεν παράγουμε τίποτα χρησιμο, τίποτα που να έχει ζήτηση, να υπαρχουν συντάξεις 1500€.
Ή απολύσεις, ή μειώσεις.
Να ξέρουμε τύπε, αν μαλακιστεί η κατάσταση και τον γαμήσουμε , μη γουστάρει κι από πάνω!
..μπορει και όχι
..μπορει και όχι
το μπομπολοκομμα εχει πιασει ταβανι
το πασοκ στις επομενες εκλογες θα ναι εκτος βουλης η νδ με σαμαρα δεν ξεπερναει το 20%
Αυτα να τα πειτε και στους ναυτικους που πληρωνουν 1000 ευρω κρατησεις τον μηνα και βαλε ....και στο τελος οταν ερθει η ωρα της συνταξης παιρνουν τα αρχιδια τους....Ναι, το δήλωσε ο ίδιος ο Μπαρουφακης.
Συμφωνώ οτι δεν μπορεί ενα κράτος φτωχό σαν το δικο μας, οπου δεν παράγουμε τίποτα χρησιμο, τίποτα που να έχει ζήτηση, να υπαρχουν συντάξεις 1500€.
Ή απολύσεις, ή μειώσεις.
Αυτα να τα πειτε και στους ναυτικους που πληρωνουν 1000 ευρω κρατησεις τον μηνα και βαλε ....και στο τελος οταν ερθει η ωρα της συνταξης παιρνουν τα αρχιδια τους....
Eτσι. Ειναι κοινό μυστικό πια. Δεν ξερω μονο αν θα λεγεται "Ευρωπαικη Συμμαχια".Με την Ευρωπαική Συμμαχία
ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΠΟΤΑΜΙ, και λοιπες φιλοευρωπαικες δυναμεις και πρόσωπα....
Και αυτο το αυτονοητο που το φωναζω εδω και χρονια, γιατι το αντιληφθηκαμε μολις τωρα?Ναι, το δήλωσε ο ίδιος ο Μπαρουφακης.
Ή απολύσεις, ή μειώσεις.
Ποσο ανοητος θεε μουο συντροφος Κατρουγκαλος μεγαλουργει στο μεγκα
1ον δηλωσε οτι δεν μας ενδιαφερει ο χρονος αλλα το περιεχομενο της διαπραγματευσης
2ον αν οι θεσμοι θεσουν τελεσιγραφο θα παμε σε δημοψηφισμα οπου θα στηριξουν τη ρηξη
Δεν μας ενδιαφέρει τύπε, ο λαος εδωσε εντολη στο Συριζα να κρατησει κοκκινες γραμμεςTύπε, εγω πληρώνομαι στις 27 κ θέλω τα λεφτά μου!
Δημοψηφισμα για δημοσιονομικα ζητηματα απαγορευεται.ναι η οχι στα μετρα
Yπηρχε συνιστωσα που υποστηριζε ενιαιο ΦΠΑ 18% στα τροφιμα και διατηρηση του ΕΝΦΙΑ?στα εχω πει ο συριζα εχει συνιστωσες και ψηφιζει με βαση την ιδεολογια
ο συντροφος Κατρουγκαλος μεγαλουργει στο μεγκα
1ον δηλωσε οτι δεν μας ενδιαφερει ο χρονος αλλα το περιεχομενο της διαπραγματευσης
2ον αν οι θεσμοι θεσουν τελεσιγραφο θα παμε σε δημοψηφισμα οπου θα στηριξουν τη ρηξη